- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
monosz
őstag
válasz
monosz #20338 üzenetére
Feltettem az F42-es biost,a giga @tool-al,és ujraindításkor,nyugiban vannak a ventik,nem pörögnek fel.Totál némán mennek.Teljesítményben ugyan az,semmi extra.Lementettem Gpu-z vel,és BiosTweaker-el megnéztem hogy mi változott,hát érdemben semmi,a venti felpörgésen kívül.Viszont azokat az opciókat nem látni.Mélyebben kellene belemászni a bios-ba.
-
#Morcosmedve
veterán
-
MPowerPH
félisten
válasz
monosz #16533 üzenetére
Az a gond, hogy azert porog fel a venti a VGA-n, mert ahogy mar irtak elottem is, amig nem tolt be a BIOS-a, addig nincs is szabalyozas. Mikor elhalkul, onnantol tudod allitani, hogy mennyin menjen a venti alapon.
KAMELOT: Csondben jegyzem, meg, az a szimpla slim radi sokat nem er egy ilyen kartyanal, meg ha nem is 290X szintu a fogyasztasa. Hangban, es hofokokban is ott vagy, mint egy jobb leghutessel.
-
daveoff
veterán
válasz
monosz #16378 üzenetére
Nem tudom, nekem lett volna lehetőségem elcserélni az MSI Gaminget egy Giga G1-re, úgy hogy még pénzt is kaptam volna(nem is keveset), de nem tudta elnyerni a tetszésem. Hangosabb volt, és melegebb(jóval), és tuningban sem tudta hozni azt, amit az MSI. Mondjuk a tuningot nem lehet általánosítani, egyszerűen csak egy rosszabbat fogtunk ki, és valamilyen szinten a hang/hőmérséklet is változó lehet az ASIC függvényében, illetve hogy ki milyen környezetben használja. Így maradtam az MSI-nél, és jól döntöttem, azóta haver is lecserélte egy MSI-re, és ő is sokkal elégedettebb vele. Persze ilyen 160-170k-s áron nagyon jó vétel volt akkor a Giga.
-
Heavyrain
őstag
válasz
monosz #14107 üzenetére
Elméletileg automatikusan érzékeli,ha valami probléma van a BIOS-al,és átvált a másikra. Csak biztonsági okokból van rajta.
Forrás
I also asked about the DualBIOS advertised on the box and that there's no switch. He said it's because if the card detects a corrupted bios, it will automatically switch to the backup. He said it's really meant to be a failsafe rather than a means for people to mess around flashing custom bioses. -
RMZ250
senior tag
válasz
monosz #14101 üzenetére
Szerintem nincs rajta dual bios.
Amúgy meg szerintem nem éri meg a drágább. Most Iponon 102e a WF3 OC a G1 meg pici híján 116e.
Nemá, aki játékra veszi nem pedig álandóan ezeket a szar bencseket nyomja annak tökéletes a WF3 is.
Le merném fogadni ha valaki gépében kicserélném sunyiban a G1-et WF-re észre se venné. -
westlake
félisten
válasz
monosz #14048 üzenetére
Pontosan ezért nem szabad megfelelő háttéranyag nélkül következtetéseket levonni. Amíg a GTX 780 Ti kártyáknak a BIOS-ában a TDP100% majdnem minden esetben 250W-ot jelentett, valós képek alakultak ki a fogyasztásról. A GTX 900-as szériánál olyan mértékű eltérések vannak a TDP100%-nál, hogy ihaj. Nálad például a 80.8% 242W-ot jelent (300*0.808). Másvalakinél a TDP 125% jelenti a 245W-ot. Becsapós a dolog.
-
Szinyák
őstag
válasz
monosz #11375 üzenetére
Én is a ratyibájt g1-re szavazok igaz nekem a 970 g1 van. De szeretem a kis mocskot én R9 290.-et váltottam le vele . De atom brutál csendes ,hűvös , nagyon lehet cibálni a száját . Nálam 1560.-ra boostol az pedig nem gyenge . Ja és a hőfok nem lehet összehasonlítani az ati hoz csinálnom kellet fan profilt ordítót mint állat
és 80 fok körül volt. Ez pedig 64 fok főlé nem sikerült tornáznom semmivel és még csendbe is van .... -
SSJPeter
őstag
válasz
monosz #11375 üzenetére
Ha inkább a lehető legcsendesebb működés számít, akkor az MSI-t ajánlom, pláne egy jól szellőző házba.
Ha a lehető leghűvösebb működés a fő szempont, abban a Giga jobb lesz, ezért talán SLI- hez is a legjobb választás.
Amúgy nekem is ez a 2 kártya tetszik legjobban, most vennék talán először inkább Gigabyte-ot, Asus helyett, habár úgy általában nem szeretem a Gigabyte-ot. -
bombibmw
veterán
válasz
monosz #11375 üzenetére
A Gigán mindig mennek a ventik,az Msi-n csak 65 fölött indul be,ami szerintem nem annyira jó.
Összességében a Gigának egy lehelettel jobb a hűtése,de mindkettő jó kártya.Egyébként semmi gond az Sli-vel.
Nagyon szépen mennek,szinte mindenhol.(#11377) h1mpi:
Egy picivel ugyan,de meghaladtad a 200k-s keretet.(#11378) Asbee:
Szerk.:
Kevertem a 970-el.
Lefekszem inkább csicsikálni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest