- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
-
Grave_444
nagyúr
Power limitet told ki 112%-ra, temp limit 80 körül jó lesz. Aztán Afterburnerben annyit emelj, hogy a teszt közben 1500-ra boostoljon. Memória 2000-en szokott menni, de az nem biztos. Alap fesszel.
Aztán ha eddig megvan jöhet élesben a tesztelés bírja-e.
Valley, Heaven extreme-ben FHD-n ide jöhet az eredmény. Aztán játék.
Ha terheled sensors fülnél olyan 1325 körül lesz szerintem. Amit simán ír boostot arra még rájön ~50MHz.
-
ingalls
senior tag
Lógni fog backplate-tel is, ne aggódj. Ebből a szempontból nem számít az a hátlap. Jobban néz ki és a fizikai sérülésektől védi a nyákot (ráeső tárgyak), ennyi.
Én a G1-et fogtam, a két tápcsatit összefogtam egy szép fekete kötegelővel, és egy másodikkal és harmadikkal szépen felhúztam az optikai meghajtó profiljához, amíg vízszintes nem lett. Nem is látszik, hogy mókolva van és nem kellett sem vágni, sem fúrni, sem festeni.
-
Shodan
őstag
-
FullGas
aktív tag
Ha szereted húzni a kártyát akkor G1, az itt olvasottak alapján jobban bírja a tuningot.
Ha a halk, hűvös működés jobban számít akkor szerintem MSI.
Én is most vettem meg az MSI Gaminget és imádomHozzá tenném ha nem lennék korlátozva a kártyák hosszával akkor lehet én is G1-et vettem volna. De egy cseppet sem bánom hogy végül az MSI lett.
-
blu79
addikt
A coil whine mindegyik kártyánál előfordulhat. Nem tudom mennyire vagy érzékeny a hangokra, de a G1 azért hangosabb az Msi-nél. Lehet játék közbe tökmindegy mert a game hangja elnyomja a ventik hangját(gondolok itt G1 mert hangosabb). De mikor netezel vagy idle állapotban van a gép az Msi-nek 0db a hangja. Ha az Msi-n mennek a ventik akkor is hallabb a G1 nél. De a G1 nél custom biosal tudsz csinálni egyedi venti profilt és lejebb tudod venni a ventik fordulatszámát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest