- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagy.matyika
aktív tag
Szándékosan nem fogom publikálni, mit írtak, de az is sánta
Mindegy, nem vagyok ennyire rászorulva a kuponra, hogy értelmetlenül vitába bocsátkozzak velük, de az általuk felvázolt helyzet, nagyon is úgy néz ki, hogy megkapják a kupont, csak önkényesen nem biztosítják ezt a vásárló részére. Azzal pedig, hogy a weboldalon nincs róla említés teljesen kivédhető a dolog.
Félre értés ne essék, nem azt keresem, ami nincs oda írva, csak érdeklődtem felőle. Egyéb iránt így utólag megbántam, hogy tőlük rendeltem a kártyát, ez van legközelebb majd okosabb leszek
-
Mate
nagyúr
-
bombibmw
veterán
Nem összeg.
3db játék közül letöltheted az egyiket és ehhez adnak egy kódot,amivel aktiválhatod.(#10745) HSM:
De könyörgöm,ne adják már oda kétszer ugyanazt a kártyát,ugyanannak az embernek,főleg,hogy már elsőre is xarrá idegesítette a vinnyogás!
Ott van mindkét számlán a szériaszám.
Nem kell őket védeni,mert egyenlőre még ők vannak mi értünk és nem fordítva. -
bombibmw
veterán
Akkor lehet,hogy becsatlakozom majd.
Szerintem EVGA Precision X-et használd!
Nekem az AB bezavart és lagokat okozott.
Amióta nem használom,nincs semmi gond.Most pedig kipróbálom a tuningot.
(#10725) eldarin:
Kb. ennyi,igen.
Gondolkodtam rajta,hogy már csak azért is visszaviszem nekik a G1-eket és veszek máshol kártyát,de nem viszem,inkább majd eladom őket olcsóbban később.
De részemről is ennyik voltak. -
SSJPeter
őstag
Én az Afterburnerre szavazok.
Én már el sem tudnám képzelni az életet nélküle, annyira megszoktam és ki is használom.
(#10725) eldarin:
Pfff...inkább nem is mondok semmit.
Ezt a sztorit írd már be a "Tapasztalatok az Ipon Computerrel" topicba, nem akarom linkelni, ott van a "Fáradt gőz"-nél... -
proci985
MODERÁTOR
halk (bar nekem eleg massziv zajcsillapitasom van), de nem csendes. 1000rpmel jobban ki lennek bekulve, de ez is elfogadhato. viszont terhelveaz eddigi egyik leghalkabb kartyam (HIS 6950 ICEQ szint megvan kb, a Thermalright bordaval bepasszivalt 3870 azert verte
).
viszont vedd figyelembe, hogy nalam az SFlex hazventik 650rpmen mennek mert zavar a zaj, szoval az atlag forumozonal erzekenyebb vagyok a problemara
-
Landon
addikt
Én véletlenül sem szeretnélek befolyálsolni vagy azt sugallani, hogy a G1 mennyire jó mert nekem az van de vásárlás előtt álltam pár napja és elég sok forumot/tesztet átnyálaztam ahol a G1 mindíg kiemelkedő helyen végzett. Azt hiszem itt sokan fogják mondani neked, hogy nem nyúlsz mellé vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- borg25: Kórházi beszámoló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Honda topik
- Android szakmai topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest