- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FragMaster #3658 üzenetére
Szuper, köszi
Akkor megvan a VGA-stratégiám: 770-et akartam venni, de azt ejtem, inkább kihúzom egy olcsó 750-nel amíg csak FullHD-n játszok (SC2, Dio3), aztán jövő ilyenkor, amikor aktuálissá válik egy 4kTV, jön mellé egy ACX 2-es 970 jó áron
.
-
szasanyi
félisten
válasz
FragMaster #3374 üzenetére
Trükköznek ezzel is, már számos alkalommal a saját szememmel győződhettem meg erről így ezt én nem hiszem el.
h1mpi: szívesen, ezért linkeltem! Úgy emléxem Te is kerested, meg talán más is szóval akit érintett és kellett annak most volt alkalma. Kíváncsi vagyok a Strix 970 után mi lesz a véleményed! És nem ám csak úgy felületesen, mivel ~70% az árkülönbözet.
h1mpi & Cthulhu Dawn: köszi, ezt a kosár dolgot még nem próbáltam és őszintén szólva nem is gondoltam, hogy ilyen eccerű.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
FragMaster #2602 üzenetére
érdekes, minden esetre a fázisoktól függetlenül is a giga jobban muzsikálgat... holnap vagy pénteken kitesztelem a G1-em!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
FragMaster #2577 üzenetére
Ez egy jó írásnak tűnik, nekem a Giga a legszimpatikusabb, már persze annak, akinek nem számít, hogy hangosabb.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
FragMaster #2577 üzenetére
Koszi!
Nem tudom hogy lehet, valaki mas? Kepek alapjan?
adiba: megerte?
zack: kis naiv
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
FragMaster #2571 üzenetére
-
warcat
veterán
válasz
FragMaster #2571 üzenetére
Sokkal nem,mivel a Bios-ok nem moddolhatóak jelenleg,a mostani fogyasztást meg könnyedén bírják.
Annyi a trükk ha jól értelmezem a dolgokat,hogy a gyengébb,jobban szivárgó chipek esetén ugyanakkora core fesz eléréséhez több kakaót kell belepumpálni.De ezeknek is ugyanúgy csak max +87mV adható...mindenesetre a magasabb TDP max ilyenkor jól jön.Egyébként még mindig van 6 darab,egy órával később,ez jó hír lehet a leendő vásárlóknak,talán elcsitult végre a hatalmas igény és lesz rendes ideig készlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest