Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
castiels
üzenetére
Akár duplázást is ígérnek teljesítmény /fogyasztas mutatóban. De van nVidia találgatós topik, folytassuk ott.
-
trufa12
addikt
Sziasztok azt lehet tudni mikor adják ki az új gpu-kat ?
-
ZrogNV
tag
GTX 970-hez 4460-as proci elég? vagy inkább 4590/6500
-
castiels
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére

-
-
castiels
addikt
Pcx en 108 ért van MSI 970 Gaming. Annyiért jó vétel lehet? Vett valaki mostanaban ilyen tìpust? Melyik az ajánlott helyek?
-
Andor22
aktív tag
Sziasztok mi a véleményetek erről az Asus kariról?[link]
-
nejad
aktív tag
Hellosztok! Mutatna valaki Unigine Valley 4.0 eredményt tuningolt 970-el, megcibálnám a strixnek a bajszát. Kösz!
-
zozoz1
aktív tag
A Dying Light az nV-re van írva.
Valaki látta már hogy AMD és az nV között mi a látható grafikai különbség? -
sid.:Rc211v
őstag
válasz
TomiLi
üzenetére
Szia, nálam oc nélkül nincs semmi gond, most gondoltam, hogy kicsit húzom a karit de csak alapfeszen akarom amit megy. Viszont egy ilyen hibánál nálam is volt h 540mhz-en ment a gpu, de evga precision újraindítás megoldotta. Lehet hogy ez a driver nem éppen stabil ha nálad még you tube alatt is leáll
blu79 köszi. Nálam működik a szoftveres emelés monitorozva látszik..
-
TomiLi
addikt
A két probléma nekem független egymástól. Játék alatt nem jellemző a driver hibaüzenet (volt már azért), inkább a youtube videóknál jön elő gyakran.
Nemcsak, hogy újra indítottam, hanem ki is kapcsoltam a gépet, de semmi: nem akar elindulni rendesen a vga... Ilyenkor a driver újra telepítés segít nekem..
-
blu79
addikt
válasz
üzenetére
Szia, csak a Gpu-nak tudsz emelni, de nem minden karinál működik szoftveresen
ceaser ha elindítasz egy játékot miután eldobta magát a driver, akkor nem kell csodálkozni hogy csak 540 mhz-en megy utána a kari. Ekkor újra kell indítani a gépet
-
TomiLi
addikt
válasz
üzenetére
Nekem OC nélkül is simán dobálja az NV driver ezt a hibaüzenetet sajnos. Nem tudom, hogy maga a driver a hibás, vagy a Win10, vagy a kettő együtt. Simán Youtube videó alatt elő jön ez a gond....
A másik, hogy bizonyos játékban nem hajlandó "megtekerni" a vga-t a program. 540Hz-en ketyeg a vga ahelyett, hogy felemelné az órajelet és rendesen gyártaná az fps-eket....
-
ffodi
veterán
válasz
üzenetére
Igen.
-
őstag
Sziasztok! az illesztőprogram nem válaszolt majd helyre állt hibát dobja a gépem néha. Ez lehet attól hogy nem stabil a vga oc-ja ?
-
SharpSA
veterán
Eldőlt a kérdés. Megnéztem a mostani Gigbyte GV-N760WF2OC-2GD kártyám adatlapját, ahol 265mm szerepel. Ezt lemértem és a beépítő vas nélkül pont annyi. A 297-es így már nem fér be, MSI Gaming nyert.
Köszönöm mindenkinek a segítségét.
-
SharpSA
veterán
válasz
Mauddip
üzenetére
Oké, tehát akkor a csavarozós fül is benne van a 297 mm-ben. Így akkor éppen be is férhet nálam is.
Viszont a biztonság kedvéért úgy néz ki, hogy inkább az MSI GTX970 GAMING 4G lesz, az tuti befér.
Bár a Gigabyte szimpatikus azzal a sok kimenettel... -
SharpSA
veterán
Ahogy elnézem ezeket a frekvencia különbségeket, azokkal nem nagyon kell foglalkozni. Szerintem érdemben nem számít itt kb 60-100MHz különbség...
-
Mauddip
aktív tag
-
SharpSA
veterán
válasz
davidsone
üzenetére
Gondolom azért melegszik jobban, mert némelyik magasabb frekvencián dolgozik.
Itt találtam MSI PCIe GTX 970 GAMING 4G 4GB GDDR5 256bites kártyát, de a leírás elég érdekes. Ugyanarra a dologra több frekvenciát is írnak.(#32529) shteer
Ez most nem tiszta, hogy mire írtad. -
rocket
nagyúr
válasz
he7edik.
üzenetére
Mukodik, de azt bele kell kalkulalni, hogy a kartyat Nemetorszagba kell visszakuldeni, aminek ~2x10k a postakoltsege (oda es vissza is a vasarlonak kell kifizetni), es mivel nem euroban lett vasarolva, gondolom az EVGA oldalan szereplo euro fogyasztoi arak kozti kulonbseget kell kifizetni.
Meg az is fontos, hogy nem minden termekre lehet upgradelni, csak aminel ott szerepel a "StepUp" opcio.
Magyarorszagon az Ipon az egyetlen hivatalos EVGA partner. -
he7edik.
addikt
Ez valóban működik itthon is?
- EVGA Step-Up: 90 napon belül a különbözet megfizetésével új termékre válthat -
davidsone
addikt
válasz
castiels
üzenetére
jó cucc. Talán annyi h alapon 1500RPM körül járnak a ventik de engem nem zavar pedig kényes vagyok erre, szóval nem mondanám hangosnak. Terhelés alatt sem mondható hangosnak és jó a hűtése 65-70fok mATX-ben! Szóval én csak ajánlani tudom a G1-en valamivel jobb hűtés van több heatpipe van rajta és magasabb a boost-ja az árával együtt

-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
válasz
Grafirka
üzenetére
Na ez most egy nagyon hasznos infó volt. Akkor ezek szerint nekem nem jó a 3 ventis, mert ha a vinyó kijön onnan, márpedig kijön, akkor kb. szűk 30 cm hely van a kártyának.
Na akkor ezek szerint csak 2 ventis kártya jöhet szóba és az EVGA PCIe GTX 970 SSC ACX 2.0+ például ilyen. Melyik fér még bele ebbe a méretbe? -
Vityaa
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Értem amit mondasz, én is cpu-ra gondoltam, mivel mentés közben is ugyan ez van. De az szomorú, hogy i5 nem elég egy játéknak. Ezt nem gondoltam volna. Pl. mad max.
-
Grave_444
nagyúr
Valaki flashelte a biost MSI Gaming kártyán? Venti fordulatot mennyire lehet csökkenteni?
-
Grafirka
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Lightyear - befektetési app
- Milyen NAS-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Automobilista 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nextgen vN várhatóan VESA Adaptive-Sync kompatilbilis lesz 

Aerocool Aeroengine II