- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
zozoz1 #31681 üzenetére
Nem verték nagy dobra. De pl. az EKWB oldalán szépen látszik, hogy milyen sok féle változat van.
A "piros" gaming-ből van 3 fajta, a nem OC-s változatból (LE), is kettő. És szinte ez többi típusra is igaz....
Nekem 912 V315-032-es változat van, és "fehér sárkányos" a doboza.... (lehet nincs a kettőnek köze egymáshoz...)
-
TomiLi
addikt
válasz
zozoz1 #31676 üzenetére
Vicces, mert a "BONTOTT, ÚJ TERMÉK" a drágább, viszont az elvileg azonnal elérhető, tehát gondolom bemész az üzletbe, kéred, és megkapod.
A másik az olcsóbb ami rendelésre van....
Ez csak a bolti különbség.
A doboz, hogy miért más, azt nem tudom, maximum csak sejtem. Ebből a vga-ból több fajta nyákos van. Esetleg ezt jelöli a gyártó a dobozon is? Ezt tényleg nem tudom, csak ötlet....
-
daveoff
veterán
válasz
zozoz1 #31551 üzenetére
Mi a baj azzal, ha állandóan pörög a venti? 30-40%-on nincs is hangjuk ezeknek a kártyáknak. Nekem az egyáltalán nem tetszik, hogy 60°C-nál indulnak a ventik, egyrészt idle sokkal melegebb, másrészt teljesen máshogy reagál a hirtelen melegre a kártya, a VRM hőfok meg ki tudja mennyi lehet álló ventivel. Egy jó profillal szerintem jobban kordában lehet tartani a hőmérsékletet.
ingalls: A 75°C teljesen jó, de szerintem egy 970 simán lehet 70 alatt tartani.
-
daveoff
veterán
válasz
zozoz1 #31546 üzenetére
Akkor most a személyemben megismerhetsz egy olyan embert, akinek nincs a gépén virágbolti játék, már nagyon rég óta. És hidd el nagyon sokan vagyunk itt a fórumon, akik hasonlóan gondolkodnak, szerintem ez a normális. Úgyhogy engem aztán nem érdekel milyen adatot gyűjtenek, de szerintem ettől sem kell tartanod, ezzel nem lesz több pénzük, úgyhogy más célra kell nekik.
A színskálát állítsd teljesre, full RGB-re(0-255)
-
daveoff
veterán
válasz
zozoz1 #31538 üzenetére
Vízhangja szerintem nem lesz....
Én már rég regisztráltam magam az experience-ben(vagy nem tudom mi vokt az, be tudok lépni jobb felül), eddig sem éreztem hátrányát, szerintem ezután sem fogom. A game ready driverek meg kellenek, anélkül egyes új játékok el sem indulnak, szóval tényleg mindenki rá lesz kényszerítve a használatára. Én eddig nem vettem észre, hogy komolyabb erőforrásigénye lenne a programnak, úgyhogy elfér a többi között. A szolgáltatásokat meg nem kötelező használni.
-
ingalls
senior tag
válasz
zozoz1 #31538 üzenetére
Valaki egyszer ebben a topikban adott egy egész jó megoldást a fakó színre, csak tökre elfejetettem, ki volt az, s mit javasolt. De megcsináltam anno és működött. Csapnivaló a memóriám.
(#31536) daveoff: Igazad van, a kémkedésre van 10millió sokkal kifinomultabb és indirektebb módszer, ez tuti
!
(#31542) zozoz1: Várunk, míg újra fel nem tűnik a kolléga.
-
-
Reggie0
félisten
válasz
zozoz1 #30589 üzenetére
Az az oka, hogy a pc tap es a videokartya tap is egy-egy DCDC konverter, aminek a kimeneten jelentos mennyisegu kapacitas talalhato. A kimeneti kapacitas a vezetekeken keresztul(induktivitas) a videokartya tapbemeneten talalhato kondikkal rezgokort alkot, igy a videokartya tapjanak bemeneten fellepo feszultsegingadozas ezektol is fugg, tehat gerjeszti a vga tapjanak szabalyozasi koret.
-
Anubris
őstag
válasz
zozoz1 #30589 üzenetére
A coil whine másik oldalon főként Fury-nál fordul elő (Nano, Pro, X).
Sokaknak volt itt 970-nél az elején, aztán úgy olvastam sokaknál eltűnt egy idő után vagy pedig csökkent a hangja.
980-nál már ritkábban jön elő.Én erről az alig hozza az fps dologról driver miatt, nem igen hallottam és nem is tapasztaltam. Emiatt nem kell aggódnod az tuti.
-
Jack@l
veterán
válasz
zozoz1 #30522 üzenetére
Nyilván nem amd táborból kell tapasztalatokról kérdezni, főleg nem a ph-s keménymag okosságaiból
1: én még nem találkoztam vele, ha van is, néhány hét múlva kiadnak rá új drivert
2: msi-vel csak magas frame számnál hallottam (1000 környékén)
3: ha nem csurtkára húzod nem fagy le, vagy goto gari
4: pont azt amit irtál -
nyega
tag
válasz
zozoz1 #10789 üzenetére
Ők nagyon megértőek voltak de olyan hangja volt, mint amikor egy ventilapát folyamatosan hozzáér mondjuk egy szigetelőszalag végéhez. Először majdnem kikapcsoltam a gépet, azt hittem, hogy rosszul raktam össze.
De minden a helyén volt. Sokszor megnéztem. Rögtön hívtam a boltot. Miután nem hallottam többet a hangot, már nem volt pofám lemondani a cserét, senki nem szereti hülyének beállítani magát...Nem tudtam, hogy elmúlik a zaj és nem akartam elállni a vásárlástól, szülinapi ajándék kártya volt és sürgős. -
SSJPeter
őstag
válasz
zozoz1 #10789 üzenetére
Azért cserélik/cserélték, mert a vásárlástól számított 14 napon belül, ha nem tetszik egy adott termék, vissza lehet vinni és vissza lehet kérni az árát, de mivel ezzel ők elég rosszul járnának, ezért inkább kicserélik, mert az kisebb veszteség...mármint az Aqua biztos ki fogja cserélni, ha 14 napon belül szól valaki e miatt.
(#10791) jeszi:
Az számít majd, mi lesz a garancialevélen (2 vagy 3 év) nem az, hogy mit mondanak.
-
nyega
tag
válasz
zozoz1 #10784 üzenetére
Szia!
Nekem G1 van, az első elég durván szólt FC4-kezdésnél , aztán többet nem is hallottam tőle ilyet. Nem nagyon hittem, hogy "bejáródik" pedig valószínűleg ez történhetett, mert utána semmilyen játékkal vagy tesztprogrammal nem tudtam reprodukálni ezt a hangot....
De addigra kértem egy cserét és az Aqua szó nélkül cserélte is, ennek semmi hangja.
Nagyon jó kártya és nagyon jó bolt szerintem. -
Dr.Én
veterán
válasz
zozoz1 #10647 üzenetére
én is csak azt tudom írni ezen Giga GTX 970 G1-ről hogy nagyon jó a hűtése, dicsérik nagyon, én nekem is a héten jön meg a G1, már nagyon várom....illetve a jó tuning lehetőség van benne , ahogy tudom, bár ez azért kártyától is függ...
Nem jársz rosszul ha ezen kártyát veszed
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest