- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
TomiLi #32544 üzenetére
Szia, nálam oc nélkül nincs semmi gond, most gondoltam, hogy kicsit húzom a karit de csak alapfeszen akarom amit megy. Viszont egy ilyen hibánál nálam is volt h 540mhz-en ment a gpu, de evga precision újraindítás megoldotta. Lehet hogy ez a driver nem éppen stabil ha nálad még you tube alatt is leáll
blu79 köszi. Nálam működik a szoftveres emelés monitorozva látszik..
-
Grafirka
őstag
válasz
TomiLi #30505 üzenetére
Aida64 el vettem eszre hogy a kartya homerseklete 50-55 c korul van idle-ben. Mivel en nem sokat jatszom rajta, ezert eleinte nem is kapcsoltam , hogy osszefuggesben van azzal, ha a fiam azelott 3 oraval jatszott.Csak annyit lattam hogy GPU clock 1227mhz, memory 1800 mhz es csak restart segit.
NV forumon irjak, hogy megeshet , hogy joval tobb kartya erintett, csak nem tunik fel a felhasznaloknak.
-
Grafirka
őstag
válasz
TomiLi #30458 üzenetére
Valami nincs teljesen rendben az orajelvaltasokkal ezeknel a kartyaknal .Neten rengeteg panasz van sajnos de egyseges megoldas nincs. Ismerosom 970 kartyaja osszevissza mukodik.Bizonyos jatekokbol kilepve nem veszi vissza az orajeleit 135 mhz re.
Az osszes neten talahato megoldast vegigprobalta mar de az eredmeny nem tokeletes.
Az en kartyam ( gtx960 asus strix) ugyancsak ezzel a jelenseggel kuzd. Bizonyos jatekokbol ha kilepek, egyszeruen beragad 1227 mhz re es csak a restart segit.Kiprobaltunk tobb drivert, ( en 3 verziot , o talan 5 -ot) de nem oldodott meg.
Amit tapasztaltaunk, ha a jatekot ablakos modba futtatom, akkor nem okoz problemat.( eddig )
Nalam mar csak a windows ujratelepites maradt amit nem probaltam, a haver azt is meglepte de eredmeny nelkul.
Jatekok ahol tapasztaltuk a problemat ( Trine 2560 x 1440 felbontas/ full kepernyo , Witcher II full kepernyo , Rayman origins full kepernyo, Rayman legends full kepernyo, Talan a Grid autosport is ha nem tevedek ) -
sheep
addikt
válasz
TomiLi #30498 üzenetére
Most direkt nyomtam kb. fél óra FC4-et, a gpu 99%-kihasználtságon ment, és a hőfok végig 79 C volt. A venti meg majd 2000 rpm-et pörgött 70%-on, de igazából nem volt zajos, legalábbis nekem nem.
De ahogy megszűnt a terhelés, egy perc alatt visszaállt 30% 40 C -ra.
Szóval igazából nincs vele gond, csak annyi hogy full terhelés alatt 80 fokos, de mivel ez is bőven a gyári limit alatt van ezért nem foglalkozom vele. -
Locutus
veterán
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
TomiLi #12389 üzenetére
Pedig a válasz nagyon egyszerű. A ref.980-as minden szempontból kíváló kártya. Viszont ha egykártyás kiépítésnél maradsz, ne vegyél ref-et.
Asbee: Akkor én csak biztos a Jót kifogtam. Nem kell, hogy feltétlenül nekem legyen igazam
FC4-el is játszom, nem órán, órákon keresztül, tuningal, nem szerepelt a palettán az általad leírt: "jelenség". -
vaakuum
addikt
-
Anfänger
őstag
Köszi,hogy segítesz!
Az nem gond,ha a hütö lelóg a nyákról,most is lelóg a 660 Ti-röl,de qrva jó hütö,nagyon bevállt.
Szerinted az evga-ra passzolna a hütö?Megkeresem ezt az EKWB hütö konfigurátort,hátha sikerül valamit kiokoskodnom. Amúgy azért gondoltam az MSI-re,mert színben jobban passzolna a konfigomhoz,másrészt,ha esetleg a hütö nem passzolna,visszatenném ezt a gyárit,ami annyira nem rossz,ahogy mondtad is.
EVGA-m még nem volt,nem tudom,mennyire jó a hütése,mennyire hangos,én háklis vagyok már a levegö áramlásának a hangjára is.hehe.
Mégegyszer köszi! -
Anfänger
őstag
Szia!
Köszi!
Erre gondoltam,bocs,elöbb nem írtam. -
Ombi5
őstag
4 csavarbol egyiken van MSI matrica.
asbee: Szerintem igen muanyag es ref hutos
akoska07: Ramiris nagykerbolHolnap megjon 4770K helyett a 4790K aztan 4 nap kicsit lazitok !
DE aszem kicsit meghuzom majd,bar en levoltam maradva ezekkel a boostos dolgokkal ,meg fesz emelessel.Msi afterburnerrel probalkozzak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest