Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
torma1981
üzenetére
60 fok alatt ennek se megy a ventije. Ezt én át is állítottam. Baromságnak tartom. 25-30%-on nálam még semmi hangja így a ventinek. Ez azt eredményezi, hogy 65° fölé csak nagyon nagy terhelés hatására megy, akkor is minimális hanggal.
Viszont mint írtam ha letesztelted és nagyvonalakban elégedett vagy vele, akkor cseréld le a gyári pasztát. Mint a legtöbb vga esetében evga-nál is katasztrofális amit használtak.
-
torma1981
veterán
Köszi. Akkor megnyugodtam.
Én is úgy olvastam hogy a ACX 1.0-nál voltak gondok a hang tekintetében. Az újabb 2.0 már jobb kicsit. Volt Asus Strixem ha olyan halk vagy kicsit hangosabb az már elég. A passzív üzemmód nem érdekel úgy sem. Idében nem lehet úgy sem hallani ha a venti megy is. Szerintem úgy is parasztvakítás az egész. Komolyabb terhelésnél úgy is elindul a venti. Semmi értelmét nem láttam. -
#Morcosmedve
veterán
-
torma1981
veterán
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Én úgy tudom,hogy az ACX 2.0 már jól hűt és nem hangos. Volt több embernek is és nem panaszkodtak. Az hogy alap órajelű nem izgat. Ha kell úgy is lehet húzni tuti. Ha meg netán tényleg hangos megy vissza elállással.
-
bubcsi03
csendes tag
Na vége a töprengésnek végre elhatároztam magam és megrendeltem ezt a karit ami holnapra itt is lessz futárral.GIGABYTE GV-N970G1 GAMING-4GD GTX970 4GB GDDR5 OC PCIE + The Witcher 3 kupon.108.000ft
Remélem jól választottam.Későbbiekben lecserélem monitorom 27"1440p-re,de hajlandó vagyok kompromisszumra.Azért hardon menni fognak sztem játékok.Bár ez a monitor csere 2-3 honap még,de az is lehet hogy fhd marad.Kérdezni akartam a windforce felirat led világitása folyamatosan ég vagy villogni fog?Mert plexi a házam oldala és félek idegesiteni fog.Kilehet kapcsolni?. -
nejad
aktív tag
hellosztok! Van valakinek Palit 980, Milyen a kártya a gyakorlatban a játékok alatt? a 2 év garin kívül van valami gyengesége a top gyártókhoz képest?Kösz.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Az előbb az Iponon sikerült ezt a kártyát kifogni 95k-ért.
EVGA 04G-P4-2972-KR GTX970 4GB GDDR5 ACX 2.0 PCIE + The Witcher 3 kupon
Szerintem ennyit megért.

-
Murty
csendes tag
Magasabb órajel-> felhúzom a kártyát.
Jobb hűtés->mennyivel, és mivel jobb, több hőcső? ventilátor nagyobb fordulat számon megy?
Blackplate és világító felirat-> feleslegesnek tartom.Akkor lehet WF3 lesz, de ha G1 összejön akkor lehet arra ruházok be, de eddig G1 vétele nem győzött annyira meg.

-
Murty
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék én is venni GTX 970, mi a véleményeteket GIGABYTE GeForce GTX 970 WindForce 3 OC ajánlott-e? Mennyivel jobb a G1 Gaming-tól?
-
blu79
addikt
-
TTomax
félisten
válasz
katt777
üzenetére
Igen ez 15-20% és jelenleg az egy gpus csúcs... Nv sosem volt olcsó ha a legjobb kártyáját akartad (főleg ha az a leggyorsabb a piacon)...ráadásul sosem egyenesen arányos az ár/teljesítmény... de az 5-8% erős túlzás...[link]
Majd meg lehet nézni a fullos maxwell árát is ha késik a 390X...
-
-
katt777
félisten
válasz
Andapace
üzenetére
7870 után nem is lenne nagy javulás. Nekem XT volt, AMD-hez képest sztem az elmúlt 10 év legjobb kártyája, de FHD fölé váltottam, oda már kevés.
Dr.Én: Nem biztos, hogy az a megoldás, csak lehet, ahogy a fesz szabályozás és a többi is kísérletezés kérdése. Volt kártyám, amelyikhez user mode kellett, másikhoz szabvány fesz vezérlés, de volt, akinek sikerült úgy beállítania, hogy másfél évig -30%-os teljesítménnyel ment a z7870XT-je.

Scholes9:Meg is vagyok lőve, mert utánaérdeklődtem a kártya cserelehetőségének, de pénzt nem adnak vissza, csak másik kártyát vásárolhatnék (értékcsökkenés miatt vmennyi visszatérítésről nem tájékoztattak). Pont nincs mit 30.000Ft-on belül!
980 1.5X ár +5-8% teljesítményért, 960 nem jó semmire, 290X meg lassabb, ráadásul AMD is, minden egyéb bajával együtt. -
-
eventus
veterán
15x Nvidia GeForce GTX 970 and 980 review [link]
-
gabor222
tag
Helló
GTX 970-t szeretnék venni a közeljövőben, ti melyiket ajánljátok?
Melyiknél kisebb az esély a ciripelésre? -
Anubris
őstag
válasz
Forestgreen
üzenetére
Jól néz ki, én mondjuk csak SLI esetén vennék, mert amúgy a hűtésre sok panasz nem lehet ennél a sorozatnál.
-
Forestgreen
aktív tag
Az Inno3D vízhűtéses GTX 970-et és GTX 980-at csinált, kíváncsi lennék, milyen felárért.

-
torma1981
veterán
Érdeklődnék hogy ha netán elállnék a vásárlástól akkor a szállítási díjat is visszafizetik? Mármint a visszaküldésről nekem kell gondoskodni az okés de a megrendelésnél ha pick-pack ponthoz kérem a kártyát akkor a szállítási díjat is visszakapom
U. I: Már írtak is vissza hogy visszafizetik.
-
Anubris
őstag
válasz
fatal1ty1984
üzenetére
Bombibmw-vel lenne érdemes konzultálnod ez ügyben, neki sokáig volt G1 970 SLI.
-
Scholes9
nagyúr
Király. Lesz aprón olcsóbb Witcher kupon...
-
Mate
nagyúr
Witcher 3:
-Kupon 5-8K-ért adható el.
-Magyar nyelvet tartalmaz.
-Valószínűleg GOG drm-es leszMinden egyéb felmerülő kérdésre szeretettel vár mindenkit a Witcher 3 topic

-
TTomax
félisten
válasz
fatal1ty1984
üzenetére
980SLI van,1440pben játszok...
-
torma1981
veterán
Sziasztok. A Witcher 3 promót nálunk ki fogja adni? Adnak kupont a 960, 970,980 mellé. De még nem lehet látni sehol sem. Gondolom az Ipon,Aqua adja remélem.
-
fatal1ty1984
őstag
sziasztok,valaki mért már 970 sli-t fullhd vagy 2560x1440-es felbontáson?kiváncsi lennék az eredményekre.

-
almos94
aktív tag
Üdv.
Valakinek van Palit JetStream GTX 970-e? -
proci985
MODERÁTOR
válasz
neo3600
üzenetére
a Giga egy halk, eros, kiegyensulyozott kartya, aminek az egyetlen baja a 970.
1440p alatt jelenleg a 970, 1600p folott 290x. sebessegben pl 5760x1080ban mar nem volt gyorsabb a 970 ahol neztem (nem sok esetben), meg amikor a 970 nem is futott ki a memoriabol.
Sapphirebol a Trixen sleeve venti van, a meleg miatt egy ido utan ujra kell kenni. ha picit dragabban van VaporX, vedd azt. de csak akkor, ha nagyon jol szellozo hazad van, bar a trixre ramegy a full cover block is. kb a vaporX az ami a 290xbol egy dobozbol kiveve is elheto kartyat varazsol. meg az msi lightning. meg talan a powercolor pcs+.
a 970et a 3.5GB miatt gariztattam le, a 290x viszont sajnos sokkal melegebb (de nekem asusom van, sapphire megoldasai jobbak a 290es szeriara). 970 G1em ket honapig volt, a 290x ma van meg egy hete.
-
neo3600
újonc
Sziasztok!
VGA-t szeretnék venni 2 között gondolkodom Gigabyte GTX 970 G1 Gaming vagy Sapphire R9 290 Tri-X OC. Melyik érné meg jobban hosszútávra? Tudom hogy a gtx 970 jobb teljesítményt ad, csak félek hogy később ki fog mutatkozni az hogy 3.5gb-t használ ki teljes mértékben. -
ffodi
veterán
válasz
Garsza
üzenetére
Egy kis elmélkedés a jelenségről.
További info ment PÜ-ben........
-
Televan74
nagyúr
válasz
Pc-man34
üzenetére
Én az OC -s Super Jet -ről láttam teszteket. Meg itt egy videó 10+ GTX980 kártya hangjáról,amibe a Super Jet benne van.Szerintem annyival a sima Jet sem lehet rosszabb.
-
Pc-man34
tag
remélem
ha megjön dobhatok fel pár teszt eredményt,ha valakit érdekel. -
Pc-man34
tag
üdv
valakinek van ilyen videokártyája? Palit GTX980 4GB DDR5 NE5X980014G2-2042J videokártyaMSI GTX780 LIGHTING vga meghóótDD és garanciában levásároltam+raktam mellé 10K-t szerintetek,980 mennyivel erősebb lehet? jól választottam?
-
Garsza
veterán
970 StriX -nél van valakinek feszemeléssel tapasztalata?
ffodi csinált nekem egy biost mert alapból nem lehet feszt emelni a StriX en. Mostmár tudok feszt emelni de ha megemelem, akkor még az addig stabil órajellel is fagy a gép ennek mi lehet az oka? -
proci985
MODERÁTOR
Akkor innentől megkérnék mindenkit, hogy térjen vissza ONba.
-
jones965
Modder
Többek közt ezért is. Amennyiben valamelyik topikban bajotok van, szaladtok a másikba ugyan ahhoz a törzsközönséghez elpanaszolni a gondotokat. Ennek semmi értelme.

Mellesleg még ott van a Ph! beharangozó hír is, abban is kilehet beszélni a kártyával kapcsolatos infókat. Ehhez minek 3 topikot fenntartani? Mint írtam is, azonnal ki lesz nyitva, mihelyt lesz kézzelfogható hardver. Addig érjétek be a többivel.

-
ÁdiBá
veterán
válasz
keIdor
üzenetére
GM200 nem csak Titan X lesz. Hanem arra épülő több kártya fog megjelenni, ahogy az új GTX-is selejt nevében.
#18505) proci985 Erre én nem tudok mit mondani, te vagy a moderátor... ne nekem kelljen már törölnöm....

Nyilván a Gm200 megjelenése kicsit leszorította a Gm204-et. -
Cole86
senior tag
Mert ez egy következmények nélküli orszáááááááááág..... !!!

Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Proci berakás stb sosem csináltam. Szoftver, kisebb installációk mennek,de komolyabban nem mentem bele a dolgokba.
Én is úgy olvastam hogy a ACX 1.0-nál voltak gondok a hang tekintetében. Az újabb 2.0 már jobb kicsit. Volt Asus Strixem ha olyan halk vagy kicsit hangosabb az már elég. A passzív üzemmód nem érdekel úgy sem. Idében nem lehet úgy sem hallani ha a venti megy is. Szerintem úgy is parasztvakítás az egész. Komolyabb terhelésnél úgy is elindul a venti. Semmi értelmét nem láttam.
.Ird meg privbe mennyiért érdekelne a kupon esetleg.Lehet megválok tőle.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

jobb az óvatosság...

)
980 1.5X ár +5-8% teljesítményért, 960 nem jó semmire, 290X meg lassabb, ráadásul AMD is, minden egyéb bajával együtt.