- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
bubcsi03 #19118 üzenetére
Én egy Acer K272HUL monitort használok viszont nem nv-vel hanem egy 290-el, a Radeon valamivel erősebb magas felbontásban mint a 970. Teljesen játszható WQHD-ban és szerintem szebb is mint FHD-ban. A helyedben én mindenképpen vennék monitort ha van rá keret. Az élsimítást egy fokkal visszább lehet venni WQHD-nél.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Nagyon szep es nagyon jo a 2K, kulonosen az a DELL.
. Mondjuk egy BenQ XL2420T nekem nem annyira nagyagyu...meg az IPS sem, mint amennyire dicsertek mindenhol.
En egy 1525 MHz-re huzott GTX 980-al tolom, ugy altalaban elegnek nevezheto...de sokszor erzem hogy jo volna valami erosebb. Neha, kulonosen Crysis 3-ban, szurok nelkul be be esik az FPS ertek.
Multiban pedig.....az elfogadhato szintet nyujtja.Visszont szerintem egy darab 970 eleg sovanyka 2K-ra.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
attol fugg mivel jatszol. 1440pben ellentmondasosak a tapasztalatok, elvileg par beallitassal bele lehet futni a memkorlatba, de ahogy neztem a tobbsegnek 1440pben se volt nagyon baja.
GPUero van eleg a kartyaban. btw a kisebb pixelmeret miatt kevesebb AA is eleg azonos meretben a recek ellen.
highig nem hinnem le kene menned, 5760x1080ban highon meg 35-40fpsem volt Far Cry 4 alatt, szoval amig nem zabalja fel a jatek a memoriat (jellemzoen nem szokta), addig tokeletes lesz a 970.
de en a topik felbontasparti felhasznaloja vagyok
-
válasz
bubcsi03 #17978 üzenetére
Pontosan nem tudom mi a különbség a tv és a monitor között,de nem is ide tartozik.
Az biztos,hogy monitoron szebb jobb.
970 nagyon korrekt lesz FHD-ra, G1 meg szinte az összes jól tuningolható..#17977 rapidsquirel : Ez a véleményem.
#17979 Asbee :
Monitoros topicban (nem járok oda,szerencsére) nagyon könnyen ajánlgatják az 1440-et,ahogy itt is a 980-at.
#17981 Asbee : Onnan,hogy más topicok azzal vannak tele,mit ajánlgatnak a monitoros topicban,azok is pont bele illenek más topicokba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest