- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
Garsza #18511 üzenetére
Egy kis elmélkedés a jelenségről.
További info ment PÜ-ben........
-
csibuka85
őstag
-
J.Tibor
csendes tag
Sziaszotk !
bocsi csak, hogy tovább izguljam a témát:"Regisztráltam a GTX 970 hez kapott kuponom az Nvidia oldalán majd az ott kapott kódot beváltottam az Uplay -en de az Uplay től nem kaptam emailt a játék kódjával vagy azt csak akkor küldik mikor megjelentik a játék? ACU ra váltottam be egyébként a kupont." Ezt írta egy regelő.
regeltem a kuponnal mely jár a karihoz az Nvidia oldalán, de én az nvidiától már nem katam kódot, nemhogy az uplay től az uplayes gmail emre kellett volna regelni ? vagy egyből uplay en kellett volna beváltanom ter. aktivitásnál ?
na majd lesz vmi lassan remélem..
üdv! -
qad
senior tag
-
Garsza
veterán
Lejárt a szerkesztési időm.
A hardware.info készített egy tesztet, amiben heteken keresztül folyamatosan írtak két darab 250Gb-os Samsung 840-re adatokat, hogy azok valós élettartamát megtudják. A Samsung szerénynek bizonyult a hivatalos értékek megadásánál, mert az első javíthatatlan hiba 3187 írási ciklus után jelentkezett – ez után a meghajtó még működőképes marad -, ami fenti számítások alapján több mint 200 évnyi használatot jelent.
-
ffodi
veterán
Mit értesz az alatt, hogy hardveresen nem tud kevesebbet pörögni?
Szokott lenni egy limitáció, ami alá alap esetben szoftveresen nem tudsz bemenni (röviden mert a gyártó szerint az alatt nem biztosnágos). Erre szokott lenni az a megoldás, hogy gyártasz egy egyedi ventiprofilt, ott le tudsz menni egészen 0%-ig.
Természetesen van egy szint, ahol a PWM jel már olyan alacsony egyenszintet produkál, ahol a venti már nem forog, ott le fog állni. Persze ez lehet nem baj, hiszen a strixen és társain is így működik az a hibrid megoldás.
Szerk.: Gyártok én neked BIOS-t, de felelősséget nem vállalok érte.
-
Reggie0
félisten
-
bandi0000
nagyúr
akkor az új gondolom le volt ragasztva a doboz is a kör alakú ragasztóval
Más: Mindenki annyira fél a használttól, én se szeretnék, megkérdeztem az I betűs boltot hogy hova megy a kártya így, hát vissza a beszállítónak gondolom az vissza az asus hoz ott átnézik/átfóliázzák és mehet is eladásra, gondolom a széria számot nem cserélik a szerint lehetne tájékozódni hogy vitt e már valaki ilyen számmal vissza kártyát
-
-
Mate
nagyúr
Szerintem regisztrálsz gf oldalán, beírod a kódot és ott választhatsz. Legalábbis eddig nv és amd is így csinálta.
Meg is van, ide kell beírni.
-
Erdei88
veterán
-
Garsza
veterán
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest