- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
daveoff
veterán
válasz
Savanya #14391 üzenetére
Nálam ugyanúgy zárt Corsair 350D ház, elől két venti, hátul egy, felül pedig a H110 két ventivel. MSI Gaming 980 max 68-69°C-os, 70 fölött még nem láttam, BF4 alatt 65-66°C. Mondjuk én egyedi venti profilt használok, mert szerintem ez a 60°C alatt leáll a venti egy oltári nagy bullshit.
-
szasanyi
félisten
válasz
Savanya #11130 üzenetére
Igen, én úgy tudtam ahogy linkelted... eszerint rosszul. Sorry, nem akartalak félrevezetni. Viszont az ACX 1.0 esetén két dolog tuti és ebben nem tévedtem: hangos és meleg, valamint elcseszték a hűtést (láthatóan az egyik hőcső szinte semmit nem ér). viszont ventit hiába cseréltek, csak minimálisat javíthatott ha az elcseszett hűtést rakták alá ugyanúgy, szóval én nem vagyok biztos benne, hogy akár 2.0 az egy jó választás.
csibuka85: akkor ez is megy vissza?
-
válasz
Savanya #8630 üzenetére
Szóval a fentebb linkelt árak szerint masszív 5kHUF-ért kapod a +60MHz-et, az erősebb (=halkabb?) hűtőt - (apropó az OC verzió hűti a VRM-et
?), backplate-et.
Volt szerencsém a G1 backplate résein át infrahőmérővel teilbetrafálni a NYÁK hátoldalára szerelt(
) VRAM-okat, a G1 nagyon messze jár attól, amit necces hőfoknak hívunk. Egyéb, komolyan melegedő alkatrész nincs a kari hátán.
#8645: Az enyém (G1) alkalomadtán cincog, de mostanában mintha nem csinálná, pedig 150FPS-en nyomom a diablot, ami eleinte határozott zümmögést generált a mobok - izé, tekercsek - között.
#8634: Starcraftban kell valamilyen spéci körülmény a hiba kiprovokálásához? (sokjátékos multi, egy bizonyos map, mittudomén). Még a héten ránézek, a Diablo3-mal semmilyen grafikai gond nincs, 3D visionben is megy
.
#8647: Hja, 290/x-től is jelentettek ciripet, csak ott a mig-hajtómű hangja általában elnyomja
Különben nem új és nem egyedi a jelenség. Nyilván ha hangosan visítanak a tücskök (+dB) az nem jó, de ha a zaj kompatibilis a ventizajjal (halk zümmögés), akkor nem panaszkodnék. Mivel ez nem garis probléma az üzletek újra eladják a visszahozott ciripelő példányokat, ergo egy kari után simán képződhet 2-3 panaszkodó fórumhozzászólás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GTA V
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest