- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
daveoff
veterán
válasz
Savanya #14391 üzenetére
Nálam ugyanúgy zárt Corsair 350D ház, elől két venti, hátul egy, felül pedig a H110 két ventivel. MSI Gaming 980 max 68-69°C-os, 70 fölött még nem láttam, BF4 alatt 65-66°C. Mondjuk én egyedi venti profilt használok, mert szerintem ez a 60°C alatt leáll a venti egy oltári nagy bullshit.
-
szasanyi
félisten
válasz
Savanya #11130 üzenetére
Igen, én úgy tudtam ahogy linkelted... eszerint rosszul. Sorry, nem akartalak félrevezetni. Viszont az ACX 1.0 esetén két dolog tuti és ebben nem tévedtem: hangos és meleg, valamint elcseszték a hűtést (láthatóan az egyik hőcső szinte semmit nem ér). viszont ventit hiába cseréltek, csak minimálisat javíthatott ha az elcseszett hűtést rakták alá ugyanúgy, szóval én nem vagyok biztos benne, hogy akár 2.0 az egy jó választás.
csibuka85: akkor ez is megy vissza?
-
válasz
Savanya #8630 üzenetére
Szóval a fentebb linkelt árak szerint masszív 5kHUF-ért kapod a +60MHz-et, az erősebb (=halkabb?) hűtőt - (apropó az OC verzió hűti a VRM-et
?), backplate-et.
Volt szerencsém a G1 backplate résein át infrahőmérővel teilbetrafálni a NYÁK hátoldalára szerelt(
) VRAM-okat, a G1 nagyon messze jár attól, amit necces hőfoknak hívunk. Egyéb, komolyan melegedő alkatrész nincs a kari hátán.
#8645: Az enyém (G1) alkalomadtán cincog, de mostanában mintha nem csinálná, pedig 150FPS-en nyomom a diablot, ami eleinte határozott zümmögést generált a mobok - izé, tekercsek - között.
#8634: Starcraftban kell valamilyen spéci körülmény a hiba kiprovokálásához? (sokjátékos multi, egy bizonyos map, mittudomén). Még a héten ránézek, a Diablo3-mal semmilyen grafikai gond nincs, 3D visionben is megy
.
#8647: Hja, 290/x-től is jelentettek ciripet, csak ott a mig-hajtómű hangja általában elnyomja
Különben nem új és nem egyedi a jelenség. Nyilván ha hangosan visítanak a tücskök (+dB) az nem jó, de ha a zaj kompatibilis a ventizajjal (halk zümmögés), akkor nem panaszkodnék. Mivel ez nem garis probléma az üzletek újra eladják a visszahozott ciripelő példányokat, ergo egy kari után simán képződhet 2-3 panaszkodó fórumhozzászólás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest