- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz
keIdor #25598 üzenetére
elotte nekem sem. Ezzel jottek a problemak. Es nem, nem vagyok ennyire amator
, ha visszanezitek a vicc az egeszben, hogy ket kozel azonos gepen teljesen mas helyzetekben dobta a tdr-t
(nekem csak a desktopon/bongeszes kozben, a kolleganak meg csak jatek/witcher kozben)
Keldor papa: hogy tovabb fokozzuk a dolgot, neked is majdnem ua geped van
neked meg semmi gondod nincs vele. Nekem eleg randomnak tunik a dolog
-
válasz
keIdor #25010 üzenetére
Egyetertunk mindenben.
Az csak a magan velemenyem, hogy en nem vettem volna semmilyen 980-at, mikor melyrepulesben van az ara, de tudom milyen az, mikor az embert elkapja a hev es minden mindegy.
Keldor papa Mondjuk ha nem jönne a 980Ti és nem lenne ez az MSi ilyen jó
Viszont jon a 980Ti es az msi is jo.
-
válasz
keIdor #24402 üzenetére
Az AMD-ről is vannak infók, a 390X olyan 220000Ft körül érkezik meg és egyből custom hűtésűek jönnek, láttam egy-két modelt,de ami nagyon megfogott az az ASUS Strix 3 ventillátoros megoldása. Elvileg a legerősebb AMD Fiji június 16.-án rajtol és ezt követi a többi június 18.-án egészen a 360X-ig. Hát jó kis meccsek lesznek itt júniusban.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
-
ÁdiBá
veterán
válasz
keIdor #18504 üzenetére
GM200 nem csak Titan X lesz. Hanem arra épülő több kártya fog megjelenni, ahogy az új GTX-is selejt nevében.
#18505) proci985 Erre én nem tudok mit mondani, te vagy a moderátor... ne nekem kelljen már törölnöm....
Nyilván a Gm200 megjelenése kicsit leszorította a Gm204-et. -
ÁdiBá
veterán
válasz
keIdor #18251 üzenetére
Lesznek extrém darabok amik elérhetők limitált példányszámban 24 giga videó memóriával.
Ezt is közölték, mint ha olyan olcsó lenne....Én mindenképpen megvárom az év végét, hogy alakul majd a piac.
Az új széria milyen teljesítményéket fog elérni illetve a Radeon mennyire lesz verseny és árképes ezekkel a termékekkel.
Nem lenne rossz ha a Radeon jól sikerülne jó áron mert akkor a Titán se szaladgálna félmillióért.
Ennyi pénzért nem fért bele egy hátlap, azt is nehéz elhinni.... -
DigitXT
félisten
válasz
keIdor #18251 üzenetére
Mondjuk egy ilyen batárra már alap lenne a gyári vízhűtés:
tudom, majd biztos kijön az EVGA Hydro +50% felárral.Szerk: 980-ból is "csak" 800 dodó...
-
Asbee
veterán
válasz
keIdor #18029 üzenetére
Örülök, hogy más is aki huzamosabb ideje van ezen a felbontáson tudja miről beszélek. Nem kell akkora kompromisszumokat kötni, hogy a játékélmény rovására menjen. Persze aki ész érvekkel tud jönni, mint daveoff, hogy input lag (ami nálam sem az igazi de ez van), meg komoly játékos és a méret miatt nem az igazi, (nem csak hazudozik össze vissza) az teljesen érthető. Mondjuk nálad nincs input lag probléma a "kis" Asuson.
Én tuningolt 7970-en próbáltam először ezt a felbontást. Már ott is lehetett használni. 23-24-es mérettel nincs bajom, viszont 27 1440p után nem tudnám elviselni 27 1080p-t. Legalább is abból a távolságból ahonnan nézem.
Aki tényleg próbálta nem csak mondja, úgyis tudja, hogy egy 970-el is lehet használni. Persze az adott csúcs mindig jobb ez nem vitás.Mondjuk az egész úgy indult, hogy vívódott 1080p-1440p és 970-980 között a kérdező. Mivel mindenből a nagyobb nem lehetett én egy jó monitort a jövőre való tekintettel jobb befektetésnek tartok.
(#18018) dergander: Nekem h1z1 nagyon bevált tuning tesztre. Erdős részen sok FPS-el nagyon szépen használta a vga-t, sokkal jobban "fűtött" mint sok más újabb játék. Sajnos mostanában nem voltam fent.
-
yodamester10
őstag
válasz
keIdor #17801 üzenetére
Sajnos akkor marad a várakozás,pedig igen csak közeledik a Project Cars
A 970 sajna kiesik a választásból az nvidia bakia miatt,a 980 meg még nagyon drága de úgy is mondhatnám,hogy a 4-ik x után jobban meggondolom mire dobok ki 160 ezret.
Valami hivatalos infó a másik oldal megjelenésről valakinek? -
törölt tag
válasz
keIdor #17678 üzenetére
Nagyon félre értesz. És szerintem is a Te bajod. Elmondtam, hogy lehet én támoszatottam túl nagy mércét és azért lepődtem meg. De ennyi. Szeritnem pár éveg csak elég lesz ez a vga. Meg a bf4 sem helytálló, mert AMD-re van optimalizálva, jó hogy mantle-el jobban teljesít.
A cs go meg lehet tényleg azért olyan amilyen, amit írtak is, hogy 10 éves a motor.(#17677) h1mpi
A war thunder és a wot nem ugyan az. És grafikában sem.
-
törölt tag
-
ÁdiBá
veterán
válasz
keIdor #17579 üzenetére
Gondolom az érkező Radeon miatt sietett a gyártó.
AMD Radeon R9 390XFiji XT 4096 4GB Stacked HBM 640GB/S 4096bit Wide IO 1018Mhz+ ~ 8.2TFLOPEzek a vasak ellen a GM204 nagyon kevés lesz.
Milyen véletlen vannak a piacon nem?!
GTA5 érkezéséig kint lesz mind a két oldal extra csúcs termékei.(#17583) daveoff Hivatalos információ csak a megjelenés napján lesz.
De arra készüljön fel mindenki hogy márciusba mind a két oldalon itt lesz a csúcs...
GM204 nem érdemli meg hogy a trónon üljön a felépítésével...Március 3 lesz gála az nvidia házánál akkor közölni fogják.
De már most tudja mindenki, hogy jönnek a nagy vasak. -
daveoff
veterán
válasz
keIdor #17411 üzenetére
Most kaptam egy friss infót, hogy 280k lesz az ára, az azért nem rossz, és ez az első darab, lesznek ezek még sokkal olcsóbbak. Most nekem is TN van, de egy IPS-el szemben azért rengeteg hátránya van, előbb-utóbb én is lecserélem. Mondjuk ennyit én nem fogok adni egy monitorért, nekem elég lenne egy FHD-s 24"-es ugyanilyen paraméterekkel....
-
BlackSoft
addikt
válasz
keIdor #16878 üzenetére
Kinek adjam el?
Max 60-at kapok érte, és kell egy hónap mire találok egy hülyét, akinek kell... Akkorát bukok vele, mint állat...
Most kipucoltam a slot-ot, és nem megy továbbra sem... x16 x8 megy, x16 x16 semmi. BIOS-ba próbáltam a legelsőt, és a legújabbat is (ami 4x újabb, mint ami alapból fent volt amikor betettem a második kártyát)
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
keIdor #12324 üzenetére
kiveve ha multimonitorozik az ember
.
daveoff: marciusra mondjak az elso freesynces 21:9est. gsync niche product, freesyncnel valszeg kisebb lesz az arpremium. az nv kartyak nem tudom fogjak e tamogatni (iparagi szabvany, de az nvnek nem erdeke), de ha a 390es szeriara rendberakjak a fogyasztast, akkor lehet olcsobb lesz ilyen igenyekkel gyartot valtani. (kiveve ha valaki markahu, de szerintem senki nem ellensege onmaganak... driverek mindket oldalon kb egyforma szinten vannak)
h1mpi: persze, TN es TN kozott is van kulonbseg, de en harom kijelzot nem raknek TNre. melohelyen IPS + TN van, a TNen jellemzoen az excel tabla van kint mert annak nem szamit.
-
helkis
veterán
válasz
keIdor #12305 üzenetére
érdekes ez az upgrade kit, olyan mintha egy mezei nvidia mobil vga (mxm3-as) lenne rárakva az alaplapra..
nekem ez egyfajta butított külsőt SLI-nek tűnik, vagy valami hasonló megoldásnak tűnik..
ha valóban így van, talán egy külső dedikált vga-val is meg lehetne oldani olcsóbban..kéne pár whitesheet..
-
daveoff
veterán
válasz
keIdor #12084 üzenetére
Tiszta sor, valószínűleg így lesz, vagyis biztos.
De eddig nem erről pofáztak, végül is nekem aztán mindegy. Viszont a Mantle már egy éve kint van a piacon, és még semmilyen új effektet nem tudtak felmutatni, így a DX12-től se várok elsőre semmi többet. Aztán lehet, hogy a DX12-őt már úgy adják ki, hogy valami hasznát is látjuk.
-
szasanyi
félisten
válasz
keIdor #12078 üzenetére
Ez szerintem is biztos. Máskülönben ki / miért vennék az userek az egyre jobb és egyre drágább dVGA-kat? Viszont az is biztos, hogy a jelenlegi grafikai színvonal 1-2 évre biztosan elég lenne fejlesztés és/vagy tupírozás nélkül is, inkább a valós problémákra kéne nagyon hangsúlyt fektetni (konkrétan optimalizálás).
-
HSM
félisten
válasz
keIdor #11703 üzenetére
Ez eddig oké, de már vagy 10X leírtam, hogy nem a színekkel/kontraszttal van nekem (és szerintem sokaknak, akik hasonlóan nem szeretik a TN-t) bajom, hanem a betekintési szögekkel, hogy akár viszonylag kicsit máshonnan nézve is már kismértékben megváltoznak a színek. Hogy a 27-es ROG-on mennyire jön le, nem tudom, nem próbáltam még élőben.
(#11706) h1mpi: Én azt néztem, 6bites panel, +FRC, tehát ugyanaz a trükkös 8bit, mint az olcsó IPS-ek. Persze, ez csak a színek száma, a megjeleníthető színtér méretéhez ennek sok köze nincs.
(#11710) Asbee: Persze, nekem is szimpatikus, hogy javítanak.
Csak a sok nyakatekert marhamagas %, ez így 2500%, az ott +40%, azzal kicsit átesnek a ló túloldalára.
-
HSM
félisten
válasz
keIdor #11618 üzenetére
Arra gondolok, FHD-n jóval gyorsabb ugyanaz a VGA, mint 1440p-n. Persze, nem árt hozzá egy gyors monitor sem, bár nekem egy jobb IPS is már megteszi ilyen szempontból 72hz-en. Akinek nincs TN panel-undoritisze (nekem sajnos van), annak pedig mehet a 144hz egy villámgyors TN-el.
ULMB, G-Sync, 100+hz... Jó dolgok ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest