- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #79649 üzenetére
-
törölt tag
válasz Black_Raven #79652 üzenetére
A netplus L et tegnap aktiváltam a plusz net miatt. De a forgalom 1 hete nem csökkent.
Törölni nem tudom mert gyári alkalmazás. Frissítést töröltem és újratelepítettem de semmi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Black_Raven #79654 üzenetére
Mindent töröltem. De semmi.
A wifi az most erősebb mert közel vagyok hozzá akkor messzebb voltam de a térerő mindenhol ilyen fos. Nem tudom miért.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
-
törölt tag
válasz Black_Raven #79656 üzenetére
Miért mi a különbség a gyári és a playes között.
Szerintem ez a túl sok fém veszi el a térerőt. Az a 4 kis műanyag biszbasz nem tudom mennyit használ a megszakításoknál a keret körül.
-
Black_Raven
veterán
válasz #65388800 #79657 üzenetére
Semmi különbseg a két app között(T rom volt rajta appal, de felraktam egy független romot, azért kellett a Playról leszedni)
A sok fém is leszedi, de nekem is van s4 is, és ugyanilyen szar a térerő a gyári rommal. CyanogenModdal viszont jó.Tehát az fw hibás.De nincs jelentősége mert hívásnál átvált 2gre, csak többet eszik mert mindig hálót keres..Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
St3ven
addikt
válasz Black_Raven #79654 üzenetére
Nem fog működni, próbáltam az adatok törlését, a gyorsítótár törlését, az app újratelepítését. Androidon és WP-n sem enged be a Telekom alkalmazás, amióta megrendeltem a Maratont.
Lassan 3 hónapja ez a helyzet. Mindegyik más számommal beenged, csak azzal az eggyel nem, amelyikre aktiváltam a Maratont.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Indian74
senior tag
Valaki erre tudna nekem érdemleges választ adni,kis segítséget,jól jönne???
Előre is megköszönném
[link]NAGYPAPA
-
joelke HU
senior tag
A kapcsolat kartyáról szeretnék kérdezni. Az applikációban elérhető és úgy tudom onnan is használható. Na most ha megnyitom akkor viszont semmi a nevemen kívül nem látszik rajta. Nincs sorszám. Pedig azzal lehetne a kedvezményeket igénybe venni. Domino a sim. Talán előtte külön igényelni kell vagy regisztrálni a kapcsolat kártyához?
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
joelke HU
senior tag
-
Zeki
nagyúr
válasz St3ven #79659 üzenetére
Na de ez már legalább 1 hónapja ismert, hogy ha van Maratonod, akkor a Telekom app meghala vala.
Amúgy annyira bekavar a Maraton a rendszőrbe, hogy az asszonynál a webesen még azt mutatta, hogy élő 1GB-os Maratonja van. Na de már nem volt. Cserébe nem is engedte aktiválni a Netplusz S-t, hogy szerinte nincs elég egyenleg. Nemafrászt! Na a 1430-on helyrerakták a dolgokat.Szóval egy IT-s cég , ami világszerte meghatározó, még mindig nem tud normálisan működő rendszert csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz Black_Raven #79665 üzenetére
Természetesen beléptem telekom fiókkal és nem töltődött ki. Mint említettem csak a nevem szerepel rajta. Azonosítószám nem.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
törölt tag
válasz Black_Raven #79673 üzenetére
Surf 150 MB net plusz L 1 GB maraton 1GB
-
St3ven
addikt
-
törölt tag
válasz Black_Raven #79676 üzenetére
De nekem nem 1-1 GB netet kellett volna kapnom netplusz L mellé hanem az 1GB-hoz még 3GB ot.
-
Black_Raven
veterán
válasz #65388800 #79680 üzenetére
Így van, most biztos azt használod, de egyik hónapban is 2 meg másik hónapban is kettő.Mivel nem viheted át 30 nap múlva törlődik a maradék (ha lesz) és indul az új hónap a másik 2-vel De a kérdésem nem erre irányult hanem hogy 1470ft-ot fizettél érte?
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
törölt tag
válasz Black_Raven #79682 üzenetére
Igen 1470 Ft-ot fizettem. De én úgy értelmeztem az akciót hogy 1 hónapban is +3 GB és a következő hónapban is +3 GB.
-
Black_Raven
veterán
válasz Black_Raven #79682 üzenetére
Bocs, már én is rosszul írtam a kettesek helyén 4 gb mindenhol az előző hszben.De közben megnéztem 1470ft/4gb két hónapig surf csomaggal.
-
törölt tag
Most néztem a lefedettségi térképet. Mekkora szar a 3G lefedettségük
-
törölt tag
válasz Black_Raven #79686 üzenetére
Egyszer csak kivezetik
-
törölt tag
válasz Black_Raven #79688 üzenetére
Igen de szoktak olyat csinálni hogy lezárás után még aki megrendelte használhatja aztán 2-3 év után törlik. Pl a telenor most akarja kivezetni a smarttarifa csomagokat.
-
Zeki
nagyúr
válasz Black_Raven #79686 üzenetére
Az az érdekes, hogy nálunk csak az egyik sim az aranykártyás, így csak annál jelenik meg a netplusz arany opció, de 2490Ft-ért.
-
Black_Raven
veterán
A múltkor a 1430-at böngésztem végig és ott még momdta mint kedvezményes opciót.Ott kéne rácsapni hogy engedi e kedvezményes árral.Természetesen megrendelés előtt 100%-osan meggyőződni róla hogy 548ft az ár nehogy 2490-ért adja.Mert a 1777-en már nincs listában sem a megrendeléshez.Mivel Goop kolléga is azt mondta hogy 1 hónapja rendelte meg.Amúgy én a múltkor mondtam az ÜF-en hogy miért kellett lezárni az utolsó kézzelfogható kedvezményes csomagot+azt is hagyha megszünik a Most többen váltani fognak Tuti-ra.Mivel rögzítik hadd hallgassák a dominósok véleményét
-
MadMancs
veterán
válasz St3ven #79681 üzenetére
Dehogynem. NetPlusz L nél pl 4Gb ot mutat app ( Részletekre kattintva meg 2 NetPlusz L van. 1 1Gb os és 1 3Gb os.)Tapasztalat. Míg Nextes voltam végigzongoráztam S től XXL ig.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
senior tag
válasz senki66 #78999 üzenetére
Ehhez a mobilvásárláshoz kapcsolódva:
A telekom az oldalán azt írja a mobiltelefon előfizetéseknél, hogy az előfizetési díj 100%-ban felhasználható (és nem azt hogy "lebeszélhető").
Így nem teljesen egyértelmű, hogy az előfizetési díjból lehet-e annak terhére mobilvásárlást csinálni, azaz előfizetési díjból mobilvásárlást (parkolás, autópálymatrica vásárlás) fedezni vagy sem...Annál is inkább, mivel ezen mobilvásárlási opciókat a telekom saját maga telepíti a mobil készülékekre (SIM kártya szolgáltatásként) !!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz #65388800 #79696 üzenetére
Jaaa webes. Ott meg van egy NetPlusz promóciós adatkeret sor 3Gb al. Erről most nem tudok screenshotot, mert telorol egy ideje nem megy asztali nézet ( Telekom oldalán csak) Hiába az van beállítva. Minden ok de amint előfizetésbe belépek visszavált mobil nézetre. Az meg úgy szar ahogy van.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
Nem nem lehet. Csak hang és sms. Azért nem lebeszélni van írva mert pl SMS-t nem beszélni szokták. Azaz hanghí hanghívásra és sms küldésre felhasználható. De ez pl szerződésbe is benne van. Illetve honlapon is ott van minden csomagnál. Pl Move S: e-Packkel
A havi díj 100%-ban lebeszélhető és SMS-ekre felhasználható belföldön[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Büszke apukák és anyukák topikja
- BestBuy topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest