Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolTol
tag
válasz
eFeMeR74 #90042 üzenetére
Kedves eFeMeR74,
kérlek ne vedd rossz néven, de készítesz egy screenshotot egy számla értesítőről, írsz egy fórum bejegyzést, becsatolod a képet, kitakarod a számlázási azonosítódat, de a számlaszámot ami ugyanúgy egyedi azonosító már nem, de mi lenne ha simán megnéznéd, hogy milyen tételek szerepelnek a számlán, amelyek az eltérést okozzák? vagy ha a számlának arról a részéről tennél be screenshotot? mindenki hamarabb hozzá tudna szólni mint a végösszeg alapján. de ha biztosra mennél, akkor meg ott az ügyfélszolgálat... ha Te nem tudod mi ez az összeg, ennyi adat alapján mi honnan tudjuk?
-
szaboi6512
őstag
Sziasztok!
Nekem péntek óta nem küldik a reg kódot a tv2 playhez....
Biztos nem fizetem ki, mert a kód nélkül nem használható,hiába aktív a szolgáltatás.
Már 3x hívtam őket..... -
eFeMeR74
senior tag
válasz
sfdrakex #90046 üzenetére
YettelOtthonNet. ( Se sms se telefon adatkártya)
Semmi ilyen nincs fix 3990Ft.
Lassan 7 hónapja van meg. Ahhoz képest, hogy amikor kötöttem 3 hónap ingyen és 30 nap volt a kiprobálási időszak.
Ha befizetem a mostani számlát is akkor olyan mintha minden hónapban fizettem volna 3100 Ftot.( Ingyenes 3 hónap ja)
Ennyit a Yetiről.
Mi lesz azokkal akik most 6 hónap ingyenes időszakra kötnek?
Én a helyükben 6. Hónapba visszavinném. -
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #90039 üzenetére
Jól emlékszel, sima nemfeltöltés miatti lejárt visszaigénylésekor 1 év. És a trénél utalják, ott csak ez van, és csak saját névre szóló számlára. Szóval nem tudom, piripócsi Biri néne hogyan igényelné vissza, ha nincs számlája.
De h a számot felár nélkül vissza lehet kérni még, az nekem új.
Ill a görög tartalékkártya kapcsán rémlik vmi ilyen, de Mo-n most hallom először. -
eFeMeR74
senior tag
Kedves Viktor0610
Látom Te nagyon otthon vagy Yettel ügyileg.
Valamikor irtad is, hogy no problémó a túlszámlázás, mert ugyis jóváirják.
Ez rendben is lenne, de akkor légyszíves vezesd le, hogy ha nekem az előfizum 3990Ft akkor a túlzámlázott 7990Ft előfizum miért lett 5600Ft amikor elismerték a panaszom.
Vagyis én befizettem egyszerre 2 hónapot akkor miért nem 0 Ft számlát kapok? Az hagyján, de nem 3990Ft rol hanem többről.
Ennyit a jóváirásokról.
A válaszodat előre is köszönöm.
-
-
Landsmann
addikt
válasz
Viktor0610 #90039 üzenetére
Visszautalják. Így volt mikor anyámnak szűnt meg egy kártyás száma. Körülbelül 1 héttel később meg is jött a pénz.
-
válasz
#73820095 #90038 üzenetére
A szám fél évig aktiválható vissza (utána visszakerül a számkiosztó rendszerbe, és már csak külön díj ellenében vásárolható meg, mint számlás előfizetés).
Az egyenleg emlékeim szerint 1 évig igényelhető vissza. Most nincs a fejemben, hogy helyben fizetik-e vissza, vagy visszautalja a cég. Az egyenlegre biztosan nem kerül vissza. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #90030 üzenetére
És ez mennyire macerás? Mennyi ideig lehet visszaigényelni uazt a számot? Az egyenleget visszautalják, v a kártyára teszik vissza ilyenkor?
-
Dhampir
félisten
válasz
Viktor0610 #90035 üzenetére
Értem, köszönöm.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Viktor0610 #90031 üzenetére
Eszerint ez kisvállalkozói, akkor a vállalatira ez lesz az érvényes?
Yettel Hordozható Vállalati Internet tarifák nagyvállalati ügyfelek részére
-
Dhampir
félisten
válasz
Viktor0610 #90031 üzenetére
Köszönöm szépen az információt!
-
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Yettel üzleti alap tarifacsomagról lenne szó, aminek az alapdíjában benne van 2 GB internet.
Lehetséges ezt "korlátlanra" kibővíteni?
Milyen megoldást lehet, érdemes választani hozzá?
Működne úgy is a mobilnet, ha alkalmanként számítógéphez lenne csatlakoztatva a mobiltelefon?
-
_i_n_
friss újonc
Üdv!
A következő lenne a problémám: egy ritkán használt kártyámon lejárt az egyenlegfelhasználási idő 2022.06.04-én, de sajnos én ezt csak most vettem észre. Ha most feltöltöm a kártyát, akkor a kártyán lévő egyenleg megmarad, vagy arra már keresztet vethetek?Előre is köszönöm a segítséget!
-
freddirty
senior tag
Sziasztok,
5G a holiday Yettel csomagokra is engedélyezve van vajon? Úgy emlékszem nincs korlátozás ebből a szempontból a yettelnél, ám mégsincs 5G vétel itt Siófok-Sóstón. A homályos 5G térkép szerint kellene lennie. A 4G siralmas (10-20mbit), de az régen is az volt az nem újdonság.
Ha jól emlékszem és nincs korlátozás 5G-re akkor inkább kukázom a sim-et és elkönyvelek 11k buktát, mint tovább szenvedjek vele. -
trec12
addikt
Meggyógyult az 5G. Méghozzá alaposan.
Ennyit még sosem mértem. Lehet valamit mókoltak?
https://www.speedtest.net/result/a/8447530629Valamit lehet tényleg variáltak mert lakásban meg nem nagyon áll rá az 5G-re eddig ezzel nem volt gond. Mondjuk nem mintha a Digi optika mellett ez hiányozna
csak érdekes...
-
trec12
addikt
Az 5G megy nálatok. Nálam nincsen egész nap (Győr).
-
tomp
félisten
válasz
TeeJay #90017 üzenetére
Milyen CA-t tud: Samsung, OnePlus, Oppo, Realme, Sony esetében ezzel nem kell foglalkozni.
Sőt a OnePlus-nál Android 12-től már nincs a szolgáltatói konfigban CA felállás és band lista sem. Szimpla "hardware" paraméter van megadva. Azaz mindent kezel amire a modem képes a modellszám alapján.VoNR-hez SA támogatás kell amit szintén lehet konfig alapján tiltani!
pl:
Ez a OnePlus 9 Pro android 11-en használt Telenor Bulgária konfig amit a magyar Telenorhoz is használt a rendszer.
Jól látható, hogy az NR 5G SA paraméterkulcs "none". Azaz NEM fog menni ezzel a konfiggal.
Ha beleírom a bandokat akkor már menni fog.
Android 12-től már másként néz ki a konfig! Nincs semmilyen band lista. Minden hálózat "hardware" utasítással megy. Azaz nincs korlát.
5G hálózati mód
VoNR kapcsoló -
Landsmann
addikt
válasz
TeeJay #90017 üzenetére
Az a baj, hogy nem egy fix szabványon alapuló dolgok ezek, hanem ahány gyártó, annyiféleképpen gondolkodik a technika megvalósításáról. Aztán ha az éppen egybe esik az adott szolgáltató elképzelésével, akkor működik. Ha nem, akkor szopás van. Ekkor jöhet a toldás-foldás gyártói és szolgáltatói oldalról. Még a POP3-as e-mail küldés sem volt teljesen szabványos. Megtörtént eset, Sony Ericsson telefonról a mail küldés a beépített klienssel tökéletesen ment. Aztán egyszer csak, valami csoda folytán egyes levelek elmentek, mások meg nem. (Pannon hálózatból) Egy fórumon, lehet talán éppen itt, összefutottam valakivel, akinek ugyanilyen hibája volt, de ő már jobban beleásta magát a dolgok rejtelmébe. Kiderült, azok az e-mailek nem mentek el, amikben volt ENTER karakter. Ez ugyebár nem látszik, de kódja van és ott van a mail szövegrészében. Ha jól rémlik akkor szintén ezen a fórumon volt egy illető, aki akkor a Pannonnál dolgozott és egy kis patch-el javították a hibát. Mi ketten meg teszteltük hogy hogy működik. Végül teljesen jóra jött a dolog. Ami a hibát okozta, az az volt, hogy a SonyEricsson az Enter karaktert másként definiálta mint ahogy az szabványos lett volna. Egy darabig mégis működött a dolog, de amikor a Pannon szűkítette a rendszert és csak a szabványnak megfelelő maileket továbbította, ekkor bukott ki a dolog. Másik két szolgáltatónál nem volt probléma ezekkel a telefonokkal. Szóval ami még szabványosnak tűnik, még az sem biztos hogy az, nemhogy egy olyan dolog, ahol ahány gyártó és szolgáltató, annyiféle értelmezés.
-
nullpoint
őstag
"Annak érdekében, hogy a lekapcsolás után is igénybe tudj venni mobilszolgáltatást, a hálózatunkon legalább 4G-s VoLTE képes készülékkel kell rendelkezned."
Ami amúgy tökmindegy mert a szükséges fejlesztéseket nem/vagy nem megfelelően végeztük el, úgyhogy lehet bármilyen csúcsképességű telefonod, nagy esélyed van arra hogy segélyhívást sem fogsz tudni indítani.
Üdvözlettel:
A Yettel csapata.
-
tomp
félisten
3G lekapcsolás
2022. júliusában lekapcsoljuk a 3G hálózatunk bizonyos részeit
A 2022-es évben a 900MHz-el fedett területeken kapcsoljuk le a 3G-szolgáltatásunkat. A 900MHz technológiával érintett területek főként vidéki, ritkábban lakott területek. A teljes 3G-hálózat lekapcsolása várhatóan 2023 végéig megy végbe.
Lista, hogy a 900-as 3G lekapcsolása az adott települést mennyire érinti: pdf -
Landsmann
addikt
Akkor még nálunk is marad a 3G egyelőre, mert a 1220-at hívva nem 2G-ig ment, maradt a H+.
-
tomp
félisten
válasz
szabonagyur #90008 üzenetére
3G lekapcsolás előtt álló helyszínen vagy? Ha nem akkor persze, hogy csak 3G-ig megy.
-
tomp
félisten
válasz
#08176384 #90005 üzenetére
Az, hogy a VoLTE-n nem hívható számnál 2G-re megy és nem 3G-re az nem x akta. Így lett beállítva a hálózat. 3G-ről leterelnek mindenkit. Ha a telefon "3G/4G" módban lenne akkor 3G-re menne mivel a bázis tudja, hogy a telefon nem képes 2G-re menni.
Telekom is ugyan ezt csinálta. 3G off előtt elkezdték az eszközöket 2G-re terelni ha 4G-ről valamiért le kellett váltani. -
törölt tag
válasz
RoyalAirForc #90004 üzenetére
Pont most reggel néztem, hogy x akta az egész. A telefon napokig nem látta a 3G hálózatot, most újra fel tud rá menni, de a nem VOLTE hívásoknál rögtön levált 2G-re. Szóval le is van kapcsolva meg nem is. Az előbb néztem, adatot sem enged forgalmazni 3G-én a készülék. Arra tudok még gondolni, hogy valami technikai probléma lépett fel és a hétvégi csúcs miatt ideiglenesen visszanyomták a 3G hálózatot. A Telekom is majd egy hónapig szívott a lekapcsolás után, tiszta instabil volt a hálózat működése. Náluk a lekapcsolás viszont zéró kapacitás bővítést jelentett a gyakorlatban. Pont olyan minden, mint a 3G lekapcsolása előtt. 5G rendben van, 4G elég gyenge.
-
RoyalAirForc
aktív tag
Siófokon lekapcsolásra került mindenhol a Yetti 3G?
-
Pár hozzászólást offba tettem.
OK, hogy Yettel, de a topik a magyar Yettellel foglalkozik, minden más off.
Köszi, ha figyeltek rá. -
Diák66
őstag
válasz
trec12 #89996 üzenetére
Nekem is dobálódik össze-vissza utazás közben. Elindulok Győrből 5G, majd városon belül össze-vissza ugrál és 5G-ről olykor nem is 4G-re. Amint elhagyjuk a Győr táblát, a vasúti átjáróig gyakran 2G-re dobja vissza és E betű lesz. Menet közben is sokat ugrál 2G-3G-4G. Ravazd erdőgazdaságnál ismét 2G EDGE, majd Veszprémvarsány elhagyását követően is.
Viszont a mellette lévő SIM2-ben a Telekomos vígan tartja az egyébként Yettel (telenor) B20-as cellát. Valamikor annyira megkavarodik, hogy perecekig internet sincs. SIM 1 Yettel, SIM 2 Telekom. Sajnos mindegyik MNC:1 a képernyőfotón, de az egyik a Telekom SIM-hez tartozik.Yettel ragaszkodik a B28 700 MHz-hez.
Yettel visszaesett EDGE, illethe H+-ba de internet nem volt, a SIM 2 esetében nincs internet elérés. (azon próbálkozott sajnos a telefon, mert SIM 1 megszűnt a netkapcsolat, csak hálózatkeresést követően javult meg) -
trec12
addikt
válasz
gabor9991 #90000 üzenetére
Repülő mód után jellemzően a sima 4G jön vissza aztán random jön valamikor a leírt jelenség. Volt már olyan is, hogy Edge sem volt. Nem tudom mennyire normális ez a dolog, hogy így el-elmegy a net meg, hogy mi okozza ezt? Azt már értem, hogy a magas frekire áll rá teló ha teheti de, hogy elmegy néha a net azt nem. Nem értem miért van mikor sima 4G-n erősebb a térerő de mégis ledobja a telót a netről ahelyett, hogy arra állna rá.
Vodafone-nál ezt az "ugarbugrát" nem tapasztaltam soha pedig a készülék ugyan az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest