Hirdetés
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
Huawei B818 szerintem jó választás lenne. A Yettelnél most egész korrekt áron van sima kártyás csomaggal is (52 ezer ft).
5CA képes, a többi infó itt: [link] (lényeg a 15. oldaltól)
Sajnos én is későn leltem rá erre a PDF-re, ezért beruháztam egy B628-ra, ezt semmiképp nem ajánlom. Ráírják parasztvakításként hogy Cat12, meg hogy 600/150 Mbit, de sajnos csak 2CA képes. -
törölt tag
Mindenképpen asztali routert. Van 5G is elviekben arra, de Zamárdiban a 4G konkrétan kuka. Egyedül a Telekom úgy ahogy elfogadható. A másik kettő konkrétan nyáron a tök nulla sebesség. Talán 5G hálózaton lehetne próbálkozni. Az egyik ingatlanom Zamárdiban a parton van, ismerem a játékot arrafelé.
-
Somatom
veterán
válasz
pitiless
üzenetére
Légyszi, olyat írj, amivel van konkrét tapasztalatod! Én már ilyen 4G -sítés kapcsán téglásítottam egy routert, firmware -t hekkeltem HiLinkes, Huawei stick -re, stb., stb. Aztán vettem egy TpLink 4G Routert (vmi Archer MR200), ami mesebelien működött. Lefagyástól függően net hol volt, hol nem volt. Ezt leváltottam egy Huawei B535 -re, amiről kiderült, hogy csak 2 bandet tud összefogni. Szóval, én már nem dőlök be ilyen légből kapott ötleteknek.
-
KovA
tag
Sziasztok,
Ti milyen asztali routert vennétek egy nyaralóba Zamárdiban (Nyaraló övezet, partközel ,, Szántód felé közelebb) egy Számlakontroll-os Hipernet Unlimited csomag mellé ?
Lan nem lényeges, WiFi viszont igen ... 2 mobil, egy laptop, 1 + 2 tablet (gyerekek) egy Rpi4 és egy TV menne, de általában nem egyszerre... Rpi4 médialejátszóként az otthoni NAS-ról szedi a tartalmat esti filmnézésre.
Tavaly egy Asus 4G-AC53U teljesített de eladtam.
Üdv,
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Kártyásoknak is elérhető az e-sim?
-
Márton
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bocsánat, 5 napos! Így még jobb!
-
-
4Grider
félisten
válasz
Márton
üzenetére
Nyilvánvalóan ugyanaz az ok, miért a Telekom is ad bizonyos helyeken 30% kedvezményt, meg amiért a Voda is településenként másképpen áraz.
Mobil esetén olyan helyen nem célszerű sávszélességet eladni, ahol abból alig áll rendelkezésre (nincs optika a toronyig, csak mikró). És olyan helyen is vigyázni kell vele, ahol nincs normális vezetékes konkurencia, mert az esetleg tömegesen jelentkező előfizetők rendesen ledögleszthetik a meglévő kapacitást. Szóval mobilnál a helyfüggő árazásnak fontos szerepe van, itt a szabad sávszélesség hasznosítása lenne a cél, nem pedig az, hogy adott helyen 10 milliókért fejleszteni kelljen 100 db 4000 Ft-os előfizetés miatt... -
Márton
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hmm, érdekes.
Attól függ milyen messze vagyok a toronytól? Vagy mikor építették?
Vagy hogy hány meglévő előfizető van már rajta?A napi korlátlan net egy ezresért és a 2 napi 2.200-ért viszont már kafa!
Gratula Yettel!
-
-
Márton
nagyúr
Az otthoni net Tatabányán havi 4 ezer, míg Tatán már 6e!
Miből a különbség? Nem lehetne egységes az ár?
-
bociusz
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
15 MHz B1 van, ebből párhuzamosan 5 MHz 3G, 10 MHz 4G.
-
MadMancs
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Felénk is az egyik cella B1 LTE lett B20 mellett.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hmm azt nézem a B1 eddig 3G volt, lehet átálltak volna?
-
jimmedly
senior tag
-
embe
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Csak éppen nálam jó sz@r. Letöltési sebesség lassan eléri a Telenoros értéket: 20-30Mbps. Viszont a feltöltés kemény 0,2-04.
Ez átállás nem valami fényesen sikerült az én szemszögemből. Az előző értékek az elmúlt hetekben is ilyen vackok voltak. -
Gyula000
csendes tag
Üdv!
Valakinek esetleg van infója arról, hogy 4400 Nyíregyházán A Tiszavasvári út Fokos utca körforgalomnál a ki épít-e tornyot?
GPS: 47.957324, 21.677519
NMHH oldalon nem találtam róla kifüggesztést.
Előre is köszi!
[kép] -
Landsmann
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
A Yettel oldalán már van 5G-s térkép. Igaz, elég elfuserált, 3 böngészővel sem tudom megnézni az országos térképet. Pontosabban egyikkel igen, de ahogy ránagyítok eltűnik és nincs semmi. Amúgy a nagyítás is eléggé csesznye, sokkal nagyobb nagyításra lenne szükség, de csak egy van. SZóval lenne még mit dolgozni rajta. Ahogy a 2, 3, 4G lefedettségi térkép van, simán rá lehetett volna aplikálni, akkor legalább használható lenne.
-
Oliverda
félisten
Helló!
Az 5G feltöltőkártyás csomaggal is elérhető?
-
szabonagyur
félisten
Pár hete megjelent a B3 mellett stabilban a B20, most meg, hogy helyreállt a net B1 is van ha jól látom.
-
jimmedly
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Értem. 😊
-
4Grider
félisten
-
Aslan
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Nyilvánvaló, hogy nem eSIM képes készülékre igencsak nehéz (lehetetlen) lenne igénybe venni ezt a szolgáltatást.... sry... valóban nem írtam a fenti hsz-ben, de Yettel FB chat-en azt írta egy ügyfélszolgálatos, hogy ha a telefont nem tőlük vásároltam, akkor hiába eSIM képes a készülék, nem biztos, hogy működni fog. Ez kavart be nekem, miért nem biztos? Ha a készülék támogatja ezt a funkciót, akkor miért is ne működne?
Tehát, ha nem a Yetteltől vásároltam az eSIM képes telefonomat, akkor esélyes, hogy nem fog működni benne a Yettel eSIM szolgáltatása? Akkor az eléggé ... DIK! -
tomp
félisten
Ma és holnap éjfélkor karbantartás volt/lesz elég nagy területen. Lehet a Miskolci site-on előkészületek alatt beütött valami és amely területek onnan mennek az most off.
-
jimmedly
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Észak-Kelet Magyarország elég nagy. Nyíregyháza, vagy másfelől is hallottad? Rakamazon müxik a hálózat, csak a telefont meríti nagyon.
-
Aslan
aktív tag
Sziasztok!
Ha hülye kérdés, akkor elnézést előre is!
Amennyire tudom a SAMSUNG Galaxy S20+ 5G készülék eSIM képes. A menüjében ott virít szépen ez a funkció.
Telenor (pontosabban Yettel) eSIM szolgáltatása használható ezzel a készülékkel?
Megtisztelő válaszotokat előre is köszönöm!
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Az árlistában a Samsung Galaxy A52s DS készülék az 5G-s? Mert a készülékek oldalon 5G-s típust listáz.
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Nálatok is halott a hálózat se hívni se küldeni nem tudok senkit és semmit. -
gabor9991
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm.
-
-
gabor9991
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Emlékeztem hogy ezzel kapcsolatban volt itt már kérdés, meg is találtam [link]
Akkor ez most hogy van?
Kell 6 hónapig használni ezt a tarifát vagy nem?
Sajnos elolvasni nem tudom magát a szerződést mert a.telefonnal együtt azt is megkapta a tulajdonosa. -
-
gabor9991
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez remek én úgy emlékeztem van egy ilyen plusz feltétel, egy ismerősömnek vettem egy feltöltős telefont úgy 2 hónapja mert amerre jártam épp volt készleten így sikerült a nevemre írni a számot amit adtak hozzá és én úgy emlékeztem hogy a listaár -20000 kedvezményért cserébe volt valami 6 hónap folyamatosság ehhez az 1GB-os csomaghoz is.
A sim egyébként azóta sem lett aktiválva.
De a kedves hölgyek zárás előtt pár perccel már nem erőltették hogy olvassam el amit aláírok azt mondták ők is amit te, hogy ez csak egy feltöltős szám semmi érdekes nincs a szerződésben, ha nem kell a szám ki is dobhatom.
5 ezerrel feltöltöltették velem vásárláskor az új számhoz tartozó egyenleget, akkor ha jól értem ebből 4* 1100-at levon majd a rendszer a havi 1GB adatra az 5. hónaptól pedig marad rajta 600 forint és át lesz rakva valami másik csomagba és annyi? -
-
gabor9991
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Van ezen kívül olyan feltétel is hogy 6 hónapig nem mondható le a szolgáltatás vagy rosszul tudom?
-
Adee_91
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értem,köszönöm.
-
-
Adee_91
aktív tag
Sziasztok!
Yettel.hu-n szeretnék készüléket vásárolni kártyás csomagban.
Van egy ilyen tétel:
Havonta fizetendő 1100Ft - 1GB megújuló mobilnet.
Ez mit takar pontosan? -
stigma
addikt
válasz
ggabor02
üzenetére
Köszi szépen.
Nekem is most 20Mbps környékét ír, volt 30is nemrég, de ez nagyon szar.
Nekem kb 3-5 éves microsim van, amit annó cseréltek, de egyik telefonomban sem volt ennyire rossz a mobilnet Telenornál, mint ami itt van most Yettelnél a névváltást követően.Nem bosszankodok, ahol van wifi azt használom
, de a fura nekem az, amit még nem láttam, és ezzel be is fejezem, hogy Győr egy adott területén(Révfalu) szar nekem többi helyen jó pl.: belváros, külváros(Szabadhegy) -
ggabor02
aktív tag
válasz
stigma
üzenetére
Másfél éve mindenhol szar, amerre járok.
Ma délelőtt megálltam enni a maglódi KFC-ben. Kiültem a napsütötte teraszra. A mellettem ülők nyomkodják a telefonjukat, majd az egyik: az isten b.... meg ezt a kib....t Telenort. Gyorsan átkapcsoltam az adatot a Yettel kártyára, bezártam minden alkalmazást, majd nyomtam egy tesztet:
Így már értettem, hogy miért volt ez a nagy káromkodás. -
stigma
addikt
válasz
aragon89
üzenetére
Hi, köszi a megerősítést
, látom akkor nem csak nekem szar.
1-2 hetet elvagyok vele, nem gond, de remélem max 1 héten belül megoldódnak a problémák, mert ez így "elég gáz" sajnos.Igaz egy hálózatmodernizáció nem 1-2 hét lesz szerintem, viszont a fura, hogy a 1220-at felhívva azt mondták, minden rendben van nálunk és azt látja nálam is (rendszer nézve)
Viszont annyit ajánlottak, hogy a Hozzáfárási pontoknál a protokoll ne automatikus hanem ipv4 legyen, és a probléma megszűnik. Nekem alapóból csak azon van és a probléma fennáll sajnos.
Nekem Révfaluban szar, belvárosban/külvárosban rendben, korháznál van jó 5G-m is (~600mbit/s-et mértem) -
MadMancs
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Most nem a lassulásról van szó. Hanem hogy úgy ahogy van levág a cella teljesen. Oké hogy le van B20 terhelve, de attól még online kellene maradjon.
Olyankor ebbe az állapotba kerül sim:
Azaz Yettel hálón regisztrálva van (registered plmn: 216 01) mégis csak segélyhívás.
Ha a másik cellán vagyok (enNB 3064) akkor nincs semmi gond.
-
4Grider
félisten
válasz
aragon89
üzenetére
Amikor variálnak a cellákkal (mint ahogy az egyetemen is tették) akkor a rá következő hetekben ezeken és a szomszédos bázisok celláin a monitorozás eredményei alapján finomítani szoktak. A hálózatmodernizáció tehát ott még nem áll meg, hogy beüzemelik az új cellákat.
-
törölt tag
Yettel TV Start csomagot nem tartalmazza az előfizetés? Mintha Hello Datához lett volna..Prime-hoz nincs?
-
MadMancs
veterán
válasz
aragon89
üzenetére
Te jobb helyzetben vagy, nálad csak 4G-t dobja el. Nálam random a komplett hálózatot (csak segélyhívás). És nem telefon a hibás, mert másik 3 szolgáltató kiválóan működik (pl voda is amikor yettel elszáll).
És úgy tapasztalom csak 1 cella esetén. Meló közben a város másik végén vagyok egy másik cellán, stabil. Amint hazaérek max fél órán belül off. -
aragon89
csendes tag
válasz
stigma
üzenetére
De "örülök", hogy ezt olvasom! Szintén győri, szintén révfalusi vagyok!
És nekem is hasonló tapasztalataim vannak, csak én pont a telenor/yettel váltás alatt cseréltem telefont (Oneplus 5t -> Samsung Galaxy S21 FE). és az új samuval Győrön belül simán eldobja a 4g-t (5g-t kikapcsoltam mert nincs elég lefedettség) webrádió hallgatás közben...
Aztán ha kilépek győr területéről, akkor simán ki sem cseng a telefon, csak az smst kapom meg róla...
Szóval az itteni kommenteket olvasgatva úgy tűnik nem a telefonom a szar, hanem a yettel baszakszik a saját hálózati beállításaival. -
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Két kérdésem van.
1. Az ügyfélszintű jelszavamat, hogyan tudom leellenőrizni, hogy jól tudom-e? Valami egyszerű, ha lehet neten keresztüli próbálkozás érdekel.
2. Az otthonnet lefedettségi térképe elérhető valahol? Mert a pontos címet nem tudom, csak a települést és az utcát. A házszámot nem. -
-
4Grider
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
stigma
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
#88099Viktor0610:
Lefedettséggel baj volt, mert szar volt a térerő, amit tudtam bérmely telefonom picit jobban merül mint eddig. De ez kb amióta Yettel váltás van + építkezés azóta gond, azelött nem volt.
Régebben (2-3 hete), saját teló (Oneplus 8 +Yettel) feleségem telója (A71 +Voda) ilyen probléma nem volt.#88103sfdrakex:
Mit építenek...nem játszoteret hanem társasházat
, még csak alapokat helyezik le.
Légvonalben elöttünk lesz, semmi extra hatalmas gépezet nincs ami lefogná a jelet mint egy vasbeton tető
, hacsak nincs "július 4 és függetlenség napja 3 új forgatás" , hogy mindent leárnyékoljanak. -
4Grider
félisten
válasz
gyuri81
üzenetére
Május 24-től nem lesz készülékbiztosítás, de gondolom az addig megkötött biztosításokat nem érinti.
Itt minden kérdésedre választ kapsz. -
Valakinek van tapasztalata a Yettel-nél kötött készülékbiztosításra?
Ki a szerződőtt partnerük?
Mennyire rugalmas a kár ügyintézésük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Gumi és felni topik
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GS95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Bontatlan! Glsswrks Hana
- Bontatlan! Tekkusai Phantom
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest