Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
Most hogy már január vége óta megy a Redmi Note 9S telefonunkon is a VoLTE csodálom hogy a Redmi Note 8-on miért nem hiszen az is Snapdragon chipset igaz nem 720G hanem 665.
Most át raktam a SIM kártyám a Note9S-ből Note 8-ba egyből van VoLTE és Yettel
Másik SIM ami sima feltöltős, február elején hoztam ki, Note 8-ban mai napig Telenort mutatott és nuku VoLTE -
törölt tag
Androidos Yettel TV-vel mi van nem tudjátok? Most is alig akar működni. Újratelepítettem de ugyanúgy fél órát teker mire elindul.
-
-
MadMancs
veterán
válasz
Viktor0610 #87795 üzenetére
Telenornál vette, mint minden telóját. :)
-
-
Landsmann
addikt
5G mobilnethez mindenkit hozzáengednek, vagy csak bizonyos tarifákkal? Mintha lett volna ilyesmi az ÁSZF-ben, de nem találtam.
-
MadMancs
veterán
Vagy nem. Csak épp magasból tojnak rá. Ott anyum élő példája. A6 első perctől támogatott volt, A6+ megjelenésről számítva másfél évig nem támogatott státuszt kapott pedig a modem és a szoftveres környezet megegyezik a kettőben. Azt egyszer csak azt mondta Telenor hogy támogatjuk.
Az más tészta hogy anyum végig használta gond nélkül VoLTE mert aktiválás erejéig átragtuk s20+ ba simet.
Szóval se nem hardveres se nem szoftveres akadálya nem volt VoLTE engedélyezésének, egyszerűen nem érdekelte őket. És még sok sok telóval van ez így TeleYettel. -
-
-
Nem értem az anomáliákat.
Engem is simán beengedett. -
Landsmann
addikt
Csak úgy enged be, ha új jelszót cserélek. De az is csak a kilépésig használható. Kilépés után megint nem lehet belépni. Jelszó emlékeztetővel kell kezdeni mindig a belépést. Ez így nem túl kóser.
-
Landsmann
addikt
nahát, nahát. Megint nem tudok belépni a yettel fiókomba. Az új jelszóval sem.
-
tomp
félisten
válasz
burgatshow #87783 üzenetére
Azért mert a gyártók nem mindig úgy oldják meg a VoLTE-t ahogyan azt kellene. Jobb esetben javítható egy frissítéssel.
Rosszabb esetben hardveresen van elcseszve a modem.
Lásd Samsung a saját Exynos SoC-vel de itt nem tehette meg a szolgáltató, hogy tiltja rajtuk a VoLTE-t. -
pdr755
aktív tag
Most ez amiről beszélünk az arról szól hogy a hw/sw-esen VoLTE képes de eddig a yettel által (a ZTE hálózatának hülyeségei miatt blokkolt) készülékek tudják használni a VoLTE-t? Nekem van egy 2020 elején kiadott motorolám amin a Telekom hálózatán vígan megy a VoLTE, de Tnoron és Vodán sosem ment. És amikor itt a legközelebbi tornyon kikapcsolta a 3G-t a Telenor (tavaly november végén) a 2G-t kezdte el használni a telefon.
Ha maga a telefon nem tudja a VoLTE-t az teljesen más dolog, ott vagy csere lesz (akár állami támogatással együtt) vagy belenyugszik a tulajdonosa hogy ezentúl 2G-n fog telefonálni, olyan, amilyen minőségben és lefedettség mellett.
-
Somatom
veterán
válasz
Dave Crank #87774 üzenetére
A fene se tudja. A Note 9 -ben mindkét kártya Yeti, első: flottás adat. A teló random átáll only Edge -re. Net alig, hívás semmi. Újraindítás után azonnal minden rendben, full 4G. Másik szokása, hogy szintén random teljesen elmegy a net. Már tudom, hogy olyankor magától átáll NET APN -ről, ONLINE -ra. Fogalmam sincs róla, hogy mitől vannak ezek az anomáliák.
-
törölt tag
Tegnap elég sokat szenvedtem Yettel TV-vel, alig akart működni, folyton azt írta hogy nincs előfizetésem, ez másnál is volt már?
-
Schnorkel
tag
válasz
Dave Crank #87774 üzenetére
Próbáld meg a két SIM kártyát megcserélni - akkor is csinálja?
-
Dave Crank
senior tag
Sziasztok!
Van egy galaxy s22ultra készülékem.
A következő a problémám:
2 simmel használom a telefont, 1. sim, yettel kártya, új, 2. sim telekom kártya szintén új.
Ha a yettelre van állítva az adatkapcsolat (korlátlan előfizu), akkor kb 20 percenként eldobja az intetnetet és újra kell indítani a telefont vagy repülő ki/be. Illetve ilyenkor ha az állapotsávot lehúzom akkor ott a simkártya gyorsgomboknál írja is, hogy a yettel-n csak segélyhívás.
2 napra átállítottam a céges telekomra, direkt egész nap wifire sem csatlakoztam, hogy a mobilnet menjen, azzal a 2 nap alatt egyszer sem volt probléma.Lehet esetleg valami beállítási probléma a yettelre vonatkozóan, ami ezt okozhatja?
Tudom van probléma is az s22u-val gsm hálózatot illetően, csak tutira szeretném kizárni, a simkártya és szolgáltatói beallításokat.
-
Landsmann
addikt
válasz
Viktor0610 #87772 üzenetére
Igen, aki ékezetes karaktert használt a jelszóban, az nem fog tudni belépni. Ékezetmentes és különleges karakter használata nélküli jelszót kell beállítani. Kisbetű, nagybetű szám kombináció lehet. Nem feltétel mindegyik megléte, de minimum 6 karakter hosszúságú legyen.
A VoLTE-tiltás nem volt manipulálható felhasználói részről, legalábbis nálam nem volt rá lehetőség. Pontosabban tiltás vissza tenni volt lehetőség, de leszedni nem. No, most egy az egyben hiányzik a VoLTE-ra történő bármilyen utalás a rendszerben. Magyarán azt sem lehet megnézni, egy-egy számhoz tiltva vagy engedélyezve van.
-
-
Landsmann
addikt
válasz
Viktor0610 #87770 üzenetére
Beszéltem az ügyfélszolgálattal. Hibát nem láttak, kérdezte elseje óta voltam-e belépve. Mondom nem, legutóbb 1 hónappal ezelőtt voltam amikor a számlákat néztem meg. Mondom a hölgynek, a belépési jelszóban van ékezetes karakter, az okozhatja-e a gondot. Mondja, igen, mert nem lehet ékezetes és különleges karakter. Küldött jelszó változtató linket, megadtam az új jelszót és már bent is vagyok.
Amit kerestem, de nem találok, az a VoLTE tiltás. Korábban ott volt a Beállítások között, de most se ott, se az aktív, se a megrendelhető szolgáltatások között sincs. Van egy kártya, ami sosem volt 4G-s készülékben és arra lettem volna kíváncsi, van-e rajta VoLTE tiltás, vagy levették róla. -
-
Landsmann
addikt
-
Landsmann
addikt
Én továbbra sem tudok belépni a yettel fiókomba. Nem hinném, hogy még mindig karban tartás van, főleg annak tükrében, hogy más meg simán be tud lépni, én meg legalább 5 napja nem.
-
burgatshow
veterán
válasz
TeeJay #87748 üzenetére
“régi almások képesek 6-8 éves szifont mai napig megvenni még”
az iPhone 6 volt az elso ami tamogatta a VoLTE-t, az pedig 2014-es kiadas. Szoval siman menni fog. Egyebkent a 6 mar nem reszesul gyartoi tamogatasban es az ot valto 6S szeria is iden valik nem tamogatotta. Szerintem Android fronton nagyobb para van es foleg a Yettel szurese miatt. -
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
eSIMmel kapcsolatban érdeklődnék, hogy váltás esetén mi történik a fizikai SIM kártyával?
Sajnos le kell adnom a fő készülékem szervizelésre [nem eSIM képes], azonban a backup telefonom nem tud fizikai dual-SIM-et [iPhone 11], viszont szükségem van két telefonszám használatára. Arra gondoltam, hogy kérvényezem az eSIM-et, és beregisztrálom az iPhone-ra, viszont a szervizelés után menne vissza a fizikai SIM kártya a fő telefonomba. Megoldható ez így, vagy csak 1 irányba működik a váltás?
Nem Telenornál vásárolt készülékről van szó, szóval sajnos a GYIK ezen része nem vonatkozik rám: "Készülék javításakor, mi a különbség ha a készülékben eSIM-kártya van és nem fizikai SIM?
Készülék leadása javításra:
Hibás készülékkel kapcsolatos ügyintézésnél deaktiválni kell a készülékben lévő aktív eSIM-(ek)et. A Yettel által biztosított cserekészülékek használatához Yettel előfizetésedhez tartozó eSIM-et díjmentesen fizikai SIM-kártyára cseréljük.
Készülék átvétele:
A szervizelés után amennyiben továbbra is eSIM-mel kívánod igénybevenni szolgáltatásainkat, úgy a készülék átvételekor jelezd, és fizikai SIM kártyádat díjmentesen eSIM-re cseréljük."Köszönöm
!
-
Beniii06
addikt
"De dualsimes telefon 2. (2G-3G only) slotjában levő kártyára, tehát a sim életében nem látott még 4G-t."
IMEI számból nem tud következtetni a rendszer, hogy 4G képes-e az eszköz? Persze azt már nem látja, hogy melyik slotban van, hanem papíron a készülék tudja a 4G-t, csak az egyes slotban. -
TeeJay
félisten
2G átkerül 900MHz-re 10MHz blokkban ugye?
1800-on B3 lesz 4G mobilnetre míg 2100-on is leáll a 3G az is 4G mobilnet lesz
Majd a Yettel akkor iparkodik hogy a 4G telefonok tudjanak VoLTE-re menni.
Nálam a Redmi Note 8 sem megy VoLTE-re pedig tudja, DIGI mobilon első másodperctől tökéletesen ment. -
asdf_
veterán
Nekem is felkerült. De dualsimes telefon 2. (2G-3G only) slotjában levő kártyára, tehát a sim életében nem látott még 4G-t.
-
tomp
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest