Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
"Kizárólag szervízlappal hajlandó bevenni a készüléket (illetve már beadtam és még cserekészüléket sem biztosítottak) ellenörzésre. Most ott tartunk, hogy panaszt tettem minden csatornán ahol kihangsúlyoztam, hogy vagy teljesen új készüléket vagyok hajlandó elfogadni vagy az ellállás érvényesítése jöhet szóba ( telefon, levél, vido chat) amennyiben a héten nem történik semmi úgy fogyasztóvédelmi eljárás lesz belőle."
-
bul07
nagyúr
válasz
TODI1111
üzenetére
Ha nem készült semmi papír nem került be a rendszerbe
Menj be egy másik üzletbe ne mondj semmi mást csak annyit hogy el szeretnél állni a vásárlástólMegkel hogy csinálja
Az zavarhatta meg hogy hibás lehet a készülék, lehet valamit félre értett mikkor tanították neki mikkor mit kel csinálni
-
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szokásos hozzáértés a
TelenorYettelnél.
-
TODI1111
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
"Az elálláshoz jogod lenne akár van hiba, akár nincs, akár tapasztalható helyszínen, akár nem."
Mégsem engedik......
-
-
-
TODI1111
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
A készülék 5-ik napos volt amikor bevittem. Nem akartam mindjárt elállni a vásárlástól ezért először a gyártóval beszéltem hátha csak szoftveres probléma.
"Bolti vásárlásnál tényleg csak ez az opció volna helyszínen nem tapasztalható hiba esetén."
Helyszínen nem tapasztalható hiba volt mégsem érvényesítették az elállási jogot.
Ez egy rendellenes működés amire a gyártó is azt mondta, hogy érvényesítsem az elállási jogot. (például a kék idézet) -
Dreimus
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
72 órn belül azaz 3 munkanapos cserénél nem kérhet a bolt bevizsgálást a mellékelt telefon hibajegye miatt:
"Ha kötelező jótállás alá eső termék esetében a megvásárlástól számított 3 munkanapon belül az árucikk meghibásodik, mely a rendeltetésszerű használatát akadályozza, úgy a kereskedő nem mérlegelheti, hogy bevizsgálásra, javításra küldi-e a terméket, hanem azonnal cserélnie kell azt egy újra." - [Fogyasztóvédelem] -
válasz
TODI1111
üzenetére
Ebben a sztoriban valami nem kerek. (NEM a te igazad vitatom, csak valami félreértés van szerintem.)
A 14 napos elállással kellett volna/kellene tudnod élni.
Ha jól értem, a kolléga 3 munkanapos csere jogosság bevizsgálásra venné fel a telefont, tehát itt nem javításról lenne azó, hanem arról, hogy megállapítsa a szerviz, jogos-e a csereigényed. Bolti vásárlásnál tényleg csak ez az opció volna helyszínen nem tapasztalható hiba esetén. (Sőt lehet a legutóbbi szervizzel kapcsolatos változások miatt még ott sem feltétlen csak ez az opció lenne, most nincs előttem a tudásbázis.)
De te online vetted, tehát el kellene tudj állni.
A panasz tételét javasoltam volna megoldásként, de azt már megtetted. -
TODI1111
veterán
Leírnék egy kis történetet, hogy mekkora sz....t szolgáltató a Telenor.
Előrendelésben vásároltam egy készüléket. Online vásárlás, egyösszegű készpénzes fizetés. Mint kiderült a készülék hibás, mert minden nap különböző időpontban újraíndul, még többszöri gyárivisszaállítás után is. A készülék automatikus hibajelentést is generált amit elküldtem a gyártónak (samsung).
A gyártó válasza az volt, hogy éljek az elállással. Részlet a levelezésből.
Elvittem a készüléket az üzletbe leadni és érvényesíteni az elállási jogom ahol elmondtam, hogy hibás a készülék (nehogy újracsomagolják és eladják másnak) bár az elállási jog mindenféle indoklás nélkül megtehető. A szolgáltató viszont nem hajlandó érvényesíteni az elállási jogom. Kizárólag szervízlappal hajlandó bevenni a készüléket (illetve már beadtam és még cserekészüléket sem biztosítottak) ellenörzésre. Most ott tartunk, hogy panaszt tettem minden csatornán ahol kihangsúlyoztam, hogy vagy teljesen új készüléket vagyok hajlandó elfogadni vagy az ellállás érvényesítése jöhet szóba ( telefon, levél, vido chat) amennyiben a héten nem történik semmi úgy fogyasztóvédelmi eljárás lesz belőle. Ráadásul mindezt úgy, hogy több mint 20 éve vagyok az ügyfelük több előfizetéssel és ez az első alkalom, hogy az elállás jogával akartam élni. -
darvinya
titán
Miért kapok napi legalább 3x net keretről SMS-t, mikor WiFi-n vagyok?
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Rendben, köszönöm! Akkor holnap felhívom őket, aztán meglátjuk mit szólnak hozzá az ügyfélszolgálaton.
-
-
Landsmann
addikt
3G csere akcióban beújítottam egy Redmi Note 10 5G-vel. Amolyan tartalék telefonnak vettem.

-
TeeJay
félisten
válasz
bociusz
üzenetére
Felraktam azt az alkalmazást, futtatom vele a miuiband-ot de hiába kapcsolom be a kapcsolót, szürke minden band, nem tudok választani semmit.
Gyanítom akkor nem lehet fixen valamelyik band-ra állítani a telefont. Kár pedig megnéztem volna, rootolni meg nem akarok banki alkalmazás miatt -
TeeJay
félisten
válasz
bociusz
üzenetére
Nem tudom mi van de éppen M3 pótló buszon ülök Kálvin és Astoria között 455-ös toronyra csatlakozva de a Cellmapper nekem csak ez kizárólag B3-at mutat semmi mást. Lehet hogy VoLTE mellett csak ezekre csatlakozhatok? Vagy lehet hogy csak CA képes telefonok használhatják a többi Band-et amelyik meg CA mentes az fix B3?
-
inf3rno
nagyúr
Van most valentin napi ajánlatuk feb 3 - márc 10, 15000Ft kedvezmény új mobilra. Ebben az idő tartományban vettünk most mobilt 2 év hűséggel, de mégsem kaptunk 15000Ft-ot, sőt az eladó nem is mondott semmit erről, csak most olvasom a régebbi SMS-ek között. Lehet ezt utólag megreklamálni, vagy hogy megy ez?
-
*Mukeey*
addikt
Nálam egyszerű a képlet. Itt, ahol lakunk csak telenornak van jò lefedettsége, ezért másra ugyse váltok. Simán aláírok két évet, telòt meg kihozom 22hò részletre, cégnek költségként szuper. Mostani telòm nagyon jò árban meg tudtam venni tőlük, nekem jò a nulla % kamatra részletre. Pedig simán ki is fizeném egy összegben, de mindek, ha igy is okés💁♂️
-
polonic
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
A vége az lett, hogy hiába lett leadva sikeresen a rendelés, nem jut készülék.
-
Somatom
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én csak navis cuccok miatt szoktam torrentezni. Kb. 5GB -os állományok. Azzal nem volt gondom, amikor Redes voltam.
-
Somatom
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ezt már tárgyaltuk korábban. A fullos Red az valóban korlátlan. Ez kerül egy tizessel többe, mint a HD.
-
-
namenlos
tag
Én most alapvetően nem használom ki. Közel sem. Így ha váltanék, nem korlátlanra tenném. Viszont annyira elszoktam attól, hogy figyelgetni kelljen a havi keretet, hogy nem szívesen tenném meg. Az eSim pedig azért kellene, mert gyűlölök két tepsi mobillal közlekedni, a főkészülék pedig nem támogat két fizikai Sim-et.
-
bul07
nagyúr
válasz
mcdennis
üzenetére
Azzal nincs is gond ha valaki azért veszi 0%-ra mert miért fizetné ki egyben, én is vettem már így dolgot, de kitudná amúgy kp-ra is
Telekom tv-t vettem így, igaz akkor ép náluk volt majdnem a legolcsóbb is az adott készülék(rendes garanciával), de szépen havonta kifizettem internet meg tv szolgáltatásra véve amit amúgy is fizettem volnaDe itt téma volt az is hogy nem kell hitelminősítés telenor(yeti) esetén, és akinek ez szempont mert nem kapna hitelt annak miért nem jó egy olcsóbb telefon
Én azt vallom hogy aki valamit nem tud megvenni kp-ra csak hitelre, az annak már túl drága, és tovább nyújtózkodott mint ameddig szabad lett volna
Tudok példát is
Unokatestvérem
Villog nekem a 450e Ft almás telefonjával közben meg a boltja adósságba van a szülei felé, nem is kicsit, persze azóta már be is kellet zárjon
Almás telefon az kell mert na az a látszat
De van másik ismerős is 400e Ft-os almás telefon, de olyan előfizetése van mibe nincs internet, mert az már sok lenne
Szépen otthon wifiről nézegeti meg töltögeti a játékokat -
p2pp
őstag
válasz
namenlos
üzenetére
Semmiért sem áldoznám be a HD-t.
Vki írja le légyszives miért jó,
5500 helyett 9500-at fizetni most?
Tudom e-Sim már nagyon jó lenne.
Bármit meghallgatok.
Sosem ragaszkodtam adott szolgáltatóhoz.
De az Ár/Érték arányhoz nagyon.
Talán annyi, h a Magenta nem működik melóban. -
mcdennis
tag
Ha elvontan gondolkozunk akkor az ingyen kèszülékelhozásból származó bukókat is a rendesen fizető emberek fizetik meg. Valahonnan le kell írni a veszteséget ami ismerve a magyar embert 100% hogy létező dolog.

Én pusztán az érzet miatt hogy “ingyen” hoztam el a telefont szoktam (értsd 2x csináltam) 0% aruhitelezni.
sajnos az OTP nél vagyok és ilyenkor a hitelbírálat egyszerű és gyors. -
bociusz
aktív tag
válasz
Watson25
üzenetére
Ha támogatja a telód, érdemes LTE Band Lockkal megnézni, a felfejlesztett tornyok 98%-án van Band 28, onnan tudni, hogy végeztek-e az adott helyszínen modernizációt. (Xiaomin pl. rootolás nélkül elő lehet hívni a Band Lock menüt, ezzel az appal kell kikeresni és elindítani a "miuiband" nevű activityt.)
-
bociusz
aktív tag
válasz
barnibooo
üzenetére
Az említett *3001#12345#* kóddal tudsz belépni a Field Test módba, minden más megoldás csak jailbreakkel lehetséges. A Field Testben fent lép ját a második fülre (három csík ikon) és ott a Serving Cell alatt a CellID-t keresd ki. Ha ezt a számot 256-tal elosztod, akkor az egész része lesz a torony azonosítója ("eNodeB"), amit már pl. a Cellmapperen ki tudsz keresni. Arra figyelj még, hogy a lap tetején friss-e a dátum, mert nem mindig szokott frissülni. Ilyenkor egy repülőgép mód ki-be segíthet.
-
barnibooo
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ezt ismertem köszi! Csak azt hittem van valami jó app IOS-re is nem csak androidra.
-
bul07
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Na pont ez az
Akinek nincs munkája vagy nem hitelképes akkor mi az anyjának neki 2-3-400e Ft-os telefont (már bocs a kifejezésért de az ilyen nagyon fel tud cseszni)Megveszi a drága telefont aztán nincs pénze olyan díjcsomagot fizetni amibe van elég mobilnet, vadássza az ingyen wifi
És természetesen nem rád rátok vonatkozik úgy általánosságba
-
kekedi
senior tag
Találtam egy Yettel dijszabast. Szerintem nem változik semmi. [link]
-
tomp
félisten
válasz
Watson25
üzenetére
Nálam 3 bázist is fejlesztettek(igaz 5G nem lett) de mind3-at másként csinálták.
Egyiket 1 teljes napra lekapcsoltak. A sugárzókhoz nem nyúltak hozzá. Másnap lett B7 és B28 is.
Másikat kora reggel lekapcsolták és késő délután már visszakapcsoltak és lett B7+B28 itt is. A komplett bázist átépítették. Sugárzókat szedtek le, újakat raktak fel illetve csináltak egy szabad tartót is gondolom a jövőbeli AAU-nak. Másnap még visszajöttek pár órára.
A harmadiknál nem volt se lekapcsolás se sugárzókkal való munka. Egyszer csak éjjel bekapcsolták rajta a B7+B28-at.De van olyan helyszín is ahol először elvégzik a "nem látható" munkákat és csak napokkal később lesz látszatja.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
-
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Akkor nem a Telenor hallaná.
-
kovacsmi_74
senior tag
"A Telenornál annyiszor hallottuk már tőletek: ..."
Pegasus?

-
barnibooo
aktív tag
IOS-re milyen programot ismertek Cella azonosításra valamit tornyok helyének felderítésére?
-
mcdennis
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Akkor kérjenek igazolást csak adjanak kedvezményt.
-
szabonagyur
félisten
válasz
mcdennis
üzenetére
Elolvastad amit más is írt? Telenor megadja hitel bírálat nélkül, neked áruhiteled van, munkaviszony, stb igazolással
Nem ugyanaz a kettő.Plusz amit írtam, másik szolgáltató sem igazán ad kedvezményt, max csoportnak nagyon sok szolgáltatással, hiper csoportnak itt is jár.
Ha meg nem megfelelő akkor van másik 3 szolgáltató még
-
mcdennis
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Dehogy.
Mikor az Iphone XS-emet vettem 2020. márciusában koppra ugyanannyi lett volna a Telenornál venni mint az Istyleba. Csak akkor még több garancia járt az Istylen. Szó nélkül ott vettem. Online megcsináltam a 0%os áruhitel igénylést. Üzletbe 3 percnél többet nem voltam.
Barátnőmnek is az új Iphone-t a bestbyteba vettem ahol ráadásul olcsóbb is volt mint a Telenorba.
Versenyképtelen a Telenor ilyen szempontból (is) -
namenlos
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
A nagyobb üzletek is odaadnak sokszor mindent 0%-os részletre, ráadásul hűség nélkül, így én nem értékelném túl nagy kedvezménynek ezt az lehetőséget.
-
jbnd-007
tag
Egy pár hete nem érem el a met.hu-t a Hipernetes mobilnetről. Vissza se utasítja a kérést, csak eltimeoutol hosszú idő után. Pont, mint amikor egy tűzfal nem akar válaszolni egy IP-nek. Ha proxy-n keresztül, vagy Telekomos mobilnetről próbálom, akkor megy.
Kitiltották volna az IP tartományom valamiért (84.224.*.*)?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezért is fura nekem, de vásàrláskor ott volt, hogy készülêkbiztosításal, más kérdés, hogy nem kaptam semmi doksit róla
-
válasz
bandi0000
üzenetére
"de kártyás előfizetéssel vásárolt készülékekre nem vehető igénybe"
Rájöttem, ez nem pont az, amit te keresel, de emlékeim szerint feltöltősként nem köthetsz biztosítást.
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok, feltöltős telefon esetén hogy működhet a készülêkbiztosítás? Elvileg első hó ingyenes, de utàna mondanom kell, hogy fizetem? Hogy kapnám a számlát?
Amúgy van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Rendesen fizetnek/cserélnek/javïtanak?
-
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nálam volt a doboz, még a számlát se kérték el, csak a dobozt.
Off de abban mi a logika, hogy némelyik telefon függő némelyik meg nem? Ez ilyen önszórakoztatás az alkalmazottaknak?
-
-
-
DS39
nagyúr

Már készülnek az üzletek. -
namenlos
tag
Negyedév sincs belőve az eSIM-hez? Emiatt fontolgatom elvinni innen a számomat, de sajnálnám feláldozni a HD-t. Voda cégeknek, Telenor egyéni előfizetőknek nem ad...
-
fiFika
csendes tag
Rossz topik!
-
arnyekxxx
veterán
válasz
cccsaba01
üzenetére
Nincs telenoros simem csak amit a dobozba tettek a zte mellé és az is bontatlan. Ha ezen múlna semeddig nem tartana azt a simet beregisztrálni de az ügyintéző nem kérte. Persze lehet, hogy ha eljutunk a kódig akkor előkerült volna a kérdés, ezt nem tudom.
Szerk
#86306 elsőre ezt a "kártyavásárlással szerintem már ügyfél lettél"-t akartam irni de inkább töröltem, nehogy hülyeséget terjesszek
-
-
cccsaba01
csendes tag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Bocs hogy értetlenkedek, de neked gondolom van telenoros simed amit használsz tehát van náluk előfizetésed ha más nem feltöltős.
Nekem nincs, még amit adtak a telefonhoz expressz kártyát az sincs aktiválva mégis kérhetem hogy kikódolják a telefont?
Ezt írják a honlapon:
"Díjmentes készülékfüggetlenítés
Minden lakossági és üzleti ügyfél számára"
Én nem vagyok ügyfél. -
-
polonic
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt mondták, hogy valahol elakadt a rendelés. Továbbítják valami illetékes felé és elkérték a telefonszámomat, ahol fel tudnak hívni.
Ez nagyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Házimozi belépő szinten
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Hobby rádiós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest