-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Viktor0610 #86316 üzenetére
Ezért is fura nekem, de vásàrláskor ott volt, hogy készülêkbiztosításal, más kérdés, hogy nem kaptam semmi doksit róla
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok, feltöltős telefon esetén hogy működhet a készülêkbiztosítás? Elvileg első hó ingyenes, de utàna mondanom kell, hogy fizetem? Hogy kapnám a számlát?
Amúgy van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Rendesen fizetnek/cserélnek/javïtanak?
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gasszisztens #86126 üzenetére
Elvileg csak azokat lehet, amik a listában vannak, állapot meg elvileg nem is számít
Mindenki vegyen azt ami bejön neki, én nem akarok senkit sem megtéríteni, nekem ezek a funkciók,brand stb kellenek/bejönnek, így nincs más lehetőség
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm szépen, extra jó ára van (Kurva sok, de job mint máshol), plusz lehet rá aktiválni az 55k kedvezményt is, tök fura
#86124gasszisztens :
Lassan 7 éve van csak Samsung csúcs telóm, mindegyiknek volt apróbb cseprőbb baja, de imádtam eddig mindet, és szerintem ezzel se lesz gond, max nem hozza a benchmarkokat, illetve melegedés, nem túl jó akku idő, de az 1 naposhoz már hozzászoktam -
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Most amit vásárolnék készüléket, jelen esetben az S22 ultra, azt függetlenként árulják, vagy függetlenítenem kell majd általuk?
Ha kártyás csomagban veszem, konkrétan a Hello kártyás 2in1 S nevűvel, akkor bármikor kérhetem a függetlenítést?
Illetve megrendeléskor azt írta, hogy 2 évig 1000 Ft/Hó a kártya miatt, de ez akkor nem előfizetés, csupán a kártyás csomag havidíja, amit, ha nem fizetek, nem származik belőle hátrányom?
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy ez az ingyenes függetlenítés hogy megy? Van a szekrény aljában egy Telenor R50 telefon, és ezt is ki függetlenítenék ingyen vagy ezzel nem foglalkoznak? -
bandi0000
nagyúr
samsung is azt mondta hogy az imei alapján tudják megmondani hogy hogy függetlenítették tehát nem kell hozzá papír, csak az a kérdés hogy ezt hogy tudom ellenőrizni
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Ha függetlenítenek egy telefont a telenor által, akkor kap az illető valami papírt róla, hogy nem "illegálisan" lett függetlenítve?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Viktor0610 #31748 üzenetére
köszi most már meg is találtam, és akkor végül is kidobta hogy hány percet telefonálnék meg hány sms stb, ha 80 percnél többet telefonálnék, vagy a 0 sms helyett küldenék 10 et akkor többet kell fizetni?
Illetve 300 mb adatforgalom leforgalmazás esetén lassul csak?Meg láttam hogy lehet részletfizetést is kérni mert telefont is szeretnék, ha jól láttam 12 hónap futamidő alatt csak a telefont fizetem ki semmi + költség?
-
bandi0000
nagyúr
hali
Kis segítségre lenne szükségem, elmondom mit akarok, tehát most t-mobilnál vagyok 3400ft a havidíjam, van benne 200mb net, hasonló csomag van a telenornál? Mert nekem úgy van hogy kb 2000ft-on belül maradok telefonálással akkor nem kell többet fizetnem mint a havidíj, ha jól gondolom akkor 3400-27%-ot telefonálhatok, lényeg a lényeg hogy van e hasonló konstrukcióval csomag, nem akarok meglepődni hogy havi 10k-t fizetek és alig telefonálok azért kérdeztem be ide előbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest