- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
Landsmann #83799 üzenetére
Szerintem majdnem mindenütt ilyen a Telenor, ha kimész Budapestről. A Csepel-szigetet már többször írtam, hogy a Budapesten kívüli részei nem léteznek, pedig lapos vidék és az ország talán legsűrűbben lakott térsége Budapest után. Van, ahol meg is szakad a hívás út közben.
Győrben ha kimész a történelmi városközpontból (még mindig belváros, csak a vasúton túl), már nincs normális térerő (az óriási ipari parkról nem is beszélve).
Tapolca belváros, főutca, megint szinte semmi térerő.
Autópálya pihenőhelyen esélyes, hogy semmi térerő nem lesz.
Nekem óriási csalódás a Vodafone után.
-
8
senior tag
válasz
esbii22 #83796 üzenetére
Próbáld meg a kártyacserét, nem hiába javasolják első körben minden problémára. Főleg ha a sim kártyád is 10 éves, de akkor is, ha nem régi. Piszkos/korrodált/hibás sim kártya okozhat ilyet, lehet hogy kívülről nem is látod a hibáját. Ez is elromlik, elhasználódik, mint minden elektronikai alkatrész.
(Illetve +1, a volte-t próbáld meg kikapcsolni, ha be van kapcsolva.) -
esbii22
őstag
Több mint 10 éve Telenoros vagyok. Az utóbbi időben a gyenge térerő már nagyon aggaszt. Családban van androidos és ios-es telefon is mindegyiknél gyenge a térerő. Az a vicces hogy nálam sokszor Zalaegerszegen is( itt dolgozok). Próbálnék hívni erre ledobja 1-esre a térerőt. Persze ki sem cseng. Mobilnet sokszor csak Edge(!!!!). Főleg a munkahelyen, sehol nincs 4G csak épp az ablak mellett, holott más szolgáltatós telefon meg vígan elvan a 4G vel az egész csarnokban. Állandóan vált 2-3-4G között, ez meríti a telefont rendesen. Hálózati beállításokat visszaállítottam, ezt javasolta a Telenor. Illetve a kártyacserét, de kétlem hogy az megoldja ezeket az anomáliákat. 1 év van még hátra a hűségemből ( hiper m net) Ha meg szeretném szüntetni az előfizetést mekkora összeget kellene fizetnem? Legkésőbb jövőre tuti otthagyom őket.
-
törölt tag
válasz
magellaner #83788 üzenetére
Semmi esély erre. Az új homenet csomagokban korlátozva van a sebesség és nem engedi fel őket az 5G hálózat. Én is a Telekomnál vettem listaáron az 5G-s routert (128eFt), de a chiphiány miatt már náluk is kifutó termék. A hipernet csomagok viszont 5G képesek, de ott nem korlátlan az adatforgalom.
-
válasz
aprokaroka87 #83776 üzenetére
Hiába bizonyítaná.
A vírus az ő közbenjárására, engedélyével került a készülékre, innentől kezdve csak a méltányosság lehet megoldás. -
válasz
tothjozsi96 #83789 üzenetére
Semmi teendőd nincs vele.
Időnként indítsd újra a telót, egyszer csak lesz már térerőd. -
válasz
magellaner #83788 üzenetére
Biztosan.
-
4Grider
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #83789 üzenetére
A srác azt is el kellett hogy mondja, hogy 72 órán belül aktiválják a sim-et, de többnyire néhány percen belül működik.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Voltam a Telenor-ban, munkahelyi flottás csomagba csatlakoztam. Illetve kihoztam még egy új sim kártyát a nevemre, és ezt is beletettem a flottába. Az új SIM-kártyán nincs még se térerő, semmi. Ezt ilyenkor kell aktiválni vagy bármit csinálni vele? Ugye személyesen hoztam el a kártyát, tehát nem értem, van ennek valami átfutási ideje?
A srác azt mondta hogy a flottás csomagra való átváltás 72 órán belül kell hogy megtörténjen, de ez előbb megszokott lenni. Az új SIM-en ez normális hogy akár 1-2 napig sincs szolgáltatás? Gondolom aktiválnom nem kell, személyesen hoztam el a kártyát.
-
magellaner
tag
Elképzelhető hogy lessz otthoni routere a Home os vagy Otthonnet es csomaghoz a Telenornak 5G re?
-
MadMancs
veterán
Így már teljesen korrekt.
Igaz a letöltés fele annyi napközbenre, de feltöltés jelentősen javult. -
-
flash-
veterán
válasz
aprokaroka87 #83778 üzenetére
most kifejezetten kértem tőlük méltányossági kérelmet, leírtam hogy 2005 őta számlás előfizető vagyok, előtte kártyás, családban is mindenki telenor előfizetéses,stb...
hátha... -
Schnorkel
tag
https://www.hwsw.hu/daralo/63920/telenor-5g-mobilnet-hipernet-apple-iphone.html
-
flash-
veterán
válasz
aprokaroka87 #83776 üzenetére
hát tuti nem én csináltam más pedig nem fér a telefonomhoz, értelmetlen szövegek 3.ik világbeli számokra, screenshotok természetesen vannak
-
4Grider
nagyúr
válasz
Darth_Revan #83773 üzenetére
Igen, eddig jellemzően függők voltak a routereik. De tegyél bele bármilyen másik szolgáltatói sim-et (hangcélú is jó mobilnet opció nélkül), rögtön kiderül.
-
Darth_Revan
veterán
Nem számítottam rá, de itt tűnik Telenor végre fejlesztést csinált a III. Kerben. Ahol én vagyok ott napközben eddig jó ha 60 mbit/s-t hozott a HomeNet, este pedig 100 mbit már szuper volt . Pár napja viszont jelentősen megemelkedett a sebesség.
Mostani mérés:Más: Telenor SIM zárolja a routereket ? Adtak a HomeNet-hez routert de még ki se bontottam, így ha nem sim függő akkor menne piacra...
-
-
flash-
veterán
a telefonomra került vírus küldözgetett a 3ik világba értelmetlen sms-eket ennek következtében keletkezzet 20 ezer forint anyagi károm jeleztem hogy vírus okozta de én nem hiszem hogy ezt a plus öszeget eltörölték volna,eléggé kitérő választ adtak.
ti mit tennétek?
méltányossági kérelmet nyújtsak be? hol-hogyan kell?
egyéb ötlet?
mit lehet még tenni? -
tomp
félisten
válasz
Black&White #83765 üzenetére
66,6% loss is mutatja, hogy nem az igazi. Szerintem a modem küszködik a Telenor 5G-vel.
-
válasz
szabonagyur #83133 üzenetére
Ma nem volt net otthon, maradt a mobnet. Hát néha volt mérhető amire már elindult a speedtest. Egy itteni hsz-t írni kész rémálom.
-
törölt tag
Valahogy ez az első iPhone 5G profil nem az igazi. Ugyanazon az állomáson eléggé instabil a Telenor 5G iPhone alatt. Nagyon ingadozó a sebesség még és mintha gyengébb lenne a beltéri vétel is. Telekom féle 5G valahogy stabilabb.
-
kinder93
aktív tag
Micsoda 5G sebességek másoknak.
Nálam csak "4G" van.Jön valaki versenyezni?
Download: 0,71 Mbit/s
Upload; 0,87 Mbit/s
Vajon túlszárnyalja-e valaki ma este? -
Landsmann
addikt
Érdekes, a 1211 hívása VoLTE hívásként megy ki. DE minden más próbált rövid szám csak sima hívás.
-
MadMancs
veterán
Adtam egy újabb esélyt Telenornak hátha érezhető a nagy hálózatfejlesztés egy 23000 lakosú városban. Pláne hogy elérhető lett nálunk is a hiberszuper otthoni net.
Ház ezzel nem váltjuk meg a világot. Digi lekörözi -
válasz
szabonagyur #83757 üzenetére
Biztos, hogy az a gond. Androidos telefonban kipróbáltam. Ha IPv6 only, akkor nem jó. Ha IPv4, vagy IPv4/IPv6 van beállítva, akkor jó
-
4Grider
nagyúr
válasz
szabonagyur #83755 üzenetére
Telefon oldalon kicsit egyszerűbb lenne a megoldás, csak bele kellene javítani a saját konfigjukba. Ha szolgáltató oldalon kell megoldás egy telefonhoz, az már régen rossz.
-
bociusz
aktív tag
válasz
#08176384 #83752 üzenetére
Van egy viszonylag jól frissülő térkép.
-
törölt tag
Valószínű messze voltam, mert egy belső utcában álltam és volt, hogy lement 4G-re is. Legalább tudjuk, hogy Székesfehérváron van Telenor 5G. Budaörsön pl egyáltalán nincs még, pedig erre van a Telenor székház nem messze. Délután megyek Budafok környékére. Meglátjuk arra mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest