Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
Viktor0610 #80149 üzenetére
Köszönöm az infót!
-
-
Syl
nagyúr
Pár éve kérdeztem Viktort, hogy mi a részletfizetés határa és akkor ő 420 ezret írt. Arra nem térünk ki, hogy ez előfizető személyéhez vagy elfizetési szerződéshez kötött. Ahogy arra sem, hogy ez az összeg univerzális, vagy előfizető (és annak múltjától) függő dolog.
Tavalyelőtt például egyszerre fizettem egy iPhoneX és két iPhone7 részletét -
AtHoS
nagyúr
Ez véletlenül nem előfizu időszakhoz kötött? Vásárlástól számítva ha lejár az X hónap akkor lesz ismét jogosultság venni egy újabb készüléket. No persze előfizetésenként
szerk.
Ha létezik is ilyen keretösszeg, akkor az belsős infó lehet, ami az addigi előfizetői "pályafutástól" függ -
Syl
nagyúr
Úgy értem, hogy mekkora összegig vehetek részletre készüléke(ke)t. Régóta van 4 előfizetésem, ráadásul nem az olcsóbbakból. Volt hogy egyszerre 3 telefon is ment részletfizetésre, de most nincs egy sem. Ha kellene pár készülék, szeretném tudni, meddig nyújtózkodhatok.
Ja, tőlem még soha nem kértek előleget. -
Syl
nagyúr
Valahol (pl. my.telenor.hu) megnézhető, hogy mekkora lehet a készülékvásárlási keretem?
-
TeeJay
félisten
válasz
Predator2 #80139 üzenetére
Nekem is egyházi flotta van, havi 1400 forint ami 12forintos percdíjjal lebeszélhető, flottán belül ingyenes, havi 40 db ingyenes SMS, 1ezer hozzá pluszban 500MB mobilnet ami csak böngészés esetén fogy. Mytelenor-on meg tudod nézni mennyi a percdíj amúgy egy részletes számlán
-
4Grider
nagyúr
válasz
Predator2 #80139 üzenetére
Több egyházi csomag létezik, még adott egyházon belül is. Ha dolgozói flottában van (csak az ő neve szerepel a számlán, azaz ő az előfizető és a számlefizető is), akkor van rá esélye, hogy személyes ügyfélszolgálaton tudnak neki segíteni. Ha csak számlafizető (a számlán szerepel az adott egyház is mint előfizető), akkor csak az egyházi kapcsolattartón keresztül tud bármit intézni. Ha nem tudja, hogy ki a kapcsolattartója, akkor azon keresztül próbálja meg kideríteni, akitől anno a sim-et kapta.
-
Predator2
addikt
Helló
Elég amatőr kérdés lesz. Anyumnak van egy egyházi flottás csomagja, elég régóta megvan már neki. (4-5 éve minimum )
Senki nem tud róla semmit.
Honnan tudnék utána járni, hogy milyen percdíj/tarifával "dolgozik" az adott flotta?Thx
-
tomp
félisten
Igen mert OnePlus-on nem itt lehet engedélyezni e 2 szolgáltatást hanem itt:
____
Viktor0610
Nem tudsz arról, hogy esetleg van e SMS IP szolgáltatás a Telenornál? Eddig ugye nem volt. De feltűnt pár napja, hogy az SMS azonnal elmegy bekapcsolt VoLTE-vel. Nem 1-3mp hanem ahogyan rányomok a küldésre már meg is van. -
ZephX
senior tag
válasz
szabonagyur #80136 üzenetére
Semmilyen formában nem fizettem elő. Egyszer csak jött az SMS- egyik szolgáltatásról sem hallottam még. És szerintem SMS volt mert a Telenoros mobil egyenlegből ment rá a pénz.
4Grider valószínűleg ez nem emeltdíjas volt, hanem csak ilyen figyelmeztető. Most szombaton lesz egyhete, hogy kaptam az első sms-t.
-
4Grider
nagyúr
Ha van egy aktív letiltás szolgáltatásod egy szolgáltatónál és a letiltás ellenére kapsz egy újabb emelt díjas sms-t, akkor nem a küldőnél, hanem a szolgáltatónál kell - jogosan - reklamálnod. A küldő nem tudhat róla, hogy te letiltottad a fogadást. (Arról akkor értesül, amikor nem sikerül neked elküldenie az újabb emelt díjas sms-t.)
-
TeeJay
félisten
válasz
szabonagyur #80126 üzenetére
Tudnia kellene valamiért mégsem tudja
Redmi Note 9S Global--> xiaomi.eu ROM
Note 9Pro tulajjal már beszéltem neki Telekomnál volt CA
Bánat tudja ebbe miért nem tudták berakni vagy miért van tiltva -
leo81
aktív tag
válasz
Viktor0610 #80123 üzenetére
Tudom, hogy hivatalosan nincs, de még lehet.
-
-
-
Landsmann
addikt
-
tomp
félisten
Valaki tapasztalt olyan hibát, hogy VoLTE-n egy vezetékes szám folyamatosan foglalt de 3G-n kicseng?
-
Én sokáig annak tudtam be a gyenge netet, hogy 1000V-os egyenfeszültségű felsővezetéki hálózat alatt tartózkodom.
A környéken több helyet is tudok ahol nem, hogy 4G, de térerő sincs. Tőlünk pl 400m-re minden elszáll. Lakó övezet.
-
törölt tag
és… A standalone 5G nélkül ez így is marad. Hiába van 5G, ahol gyenge a 4G kapacitás, a jelenlegi 5G sem lesz sokkal jobb. Láttam én már 500 megbites és 9 megabites elérést is jó térerő mellett. Ez utóbbira jó példa a budaörsi lakótelep környéke és Budakeszi a Fő út és önkormányzat környéke. Hozzáteszem Telekom hálózaton. A Telenor nagyon jó a környéken, de felénk meg pont fordítva van otthon.
-
leo81
aktív tag
válasz
Viktor0610 #80105 üzenetére
Nálam 5 éve csak csökken és csökken az elérés sebessége. Mi ez ha nem szolgáltatás minőség romlás? Többiek meg már a 3-4-5CA fejlesztéseket nyomatják.
Emlékszem mikor még gond nélkül 50-80Mbit volt a sebesség, most meg jó ha elérem a 10-20 Mbitet. És most a routeres, osztható internetről beszélek, nem a telefonos böngészésről.
Igen, ez nem általános, mert ha lemegyek a Balatonra ott sűrűn telepített bázisok mellett rengeteg cellát üzemeltetnek 3-4CA-val. Ott egy szavam sem lehet még nyári csúcsban is 100-200Mbit volt a sebesség, szezonon kívül 350+. -
-
szabonagyur
félisten
válasz
Viktor0610 #80105 üzenetére
Így van másik T alatt is halott most amerre én lakok.
-
-
leo81
aktív tag
válasz
eddie17 #80103 üzenetére
Lapozzatok vissza egy oldalt....#80034, #80037
Nem csak nálatok.
Tudom, hogy ez nem vigasz, de sajnos általánossá válik a túlterhelt hálózat, ennek ellenére fejleszteni meg nem nagyon akarnak...Majd az ügyfélszám csökkenésével javulni fog a helyzet, már akinek lesz türelme ezt kivárni. -
Üdv. Itt vagyok Szentendrén, mondhatni elég sokat és nagyon bosszantó, hogy alig van net. Térerő jó, de vánszorog a net. Néha 1-2 megabit, hs már ,20 akkor öröm van. 40-50kb/s-el tölti a dolgokat. Néha meg jó. Restart nem segít. Kőkori netezni így. Más nem tapasztalta? VoLTE nélkül is ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest