Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Garmin Vivoactive 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkenny
senior tag
válasz
4Grider #75953 üzenetére
Ha a szolgáltatás jó lenne, bátrabban mernék fizetni többet is, de jótékonysági központ sem vagyok, hogy a használhatatlanért még többet fizessek. Nem hiszem, hogy bármi változna ha többet fizetek a szolgáltatásuk minőségében. (De ha tévedek javíts ki, kérlek. Technikailag tudom, hogy nem nagy meló korlátozni az adott előfizetői csoport egyes szolgáltatásait, sebességét, amivel lehet terelgetni az általuk jónak vélt csomagok felé az előfizetőt.) Ha szétnézünk a környező országokba még mindig itt a legköltségesebb a telekommunikáció. Aláírom, hogy javult a helyzet az elmúlt évekhez képest, de közel sem rózsás.
Tudom, hogy szörnyen drágán mennek manapság a frekvenciák, meg részben pofára is megy a tenderek kiírása is, de előfizetőként engem ez nem kellene, hogy érdekeljen.
ui. Nem vitatkozni akartam veled, csak az éremnek mindig két oldala van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Vedd kezedbe a teljesítményt még ma!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - Deep Purple - Használt, karcmentes állapotban , 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest