Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
darvinya #57295 üzenetére
Szerencsére nem mindig, a mostani telefonomon ha nem is túlzottan sokat (mármint az árához képest), de 40e-et azért fogtam rajta, a bolti független árához képest. Persze nem szürkeimportos, meg bolti garanciás készülékekre gondolok itt most.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy a Telenor szerint mennyi volt a bolti kiskereskedelmi ára... -
8
senior tag
válasz
Mauzes #57296 üzenetére
Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Bosznia-Hercegovina, Brazília, Egyesült Arab Emírségek, Egyiptom, Észak-Ciprus, Hong Kong, India, Indonézia, Izrael, Japán, Kanada, Kína, Koreai Köztársaság (Dél-Korea), Koszovó, Malajzia, Marokkó, Mexikó, Montenegro, Oroszország, Svájc, Szerbia, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld, Törökország, Ukrajna, Új- Zéland
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Lehet én vagyok fogyatékos, de hol tudom kideríteni, hogy pontosan mely országokba jó a Világ Net hetijegy? Szerbiába és Boszniába fogok utazni, hasznos lenne net.
-
darvinya
titán
válasz
Pécsi gyerek #57294 üzenetére
Már pár éve többe kerül készülék szolgáltatóknál, mint máshol.
-
Pécsi gyerek
addikt
Elnézve az árakat telenornál,ha jól nézem ennyi összegből kb bemegyek egy boltba,és veszek eggyet ugyan anyiért előfizetés nélkűl.Vagy valamit benézek?
-
törölt tag
Úgy látom, már van Redmi 5A is a Telenor kínálatában. Ezek szerint több Xiaomi is vásárolható lesz náluk?
-
zseko
veterán
válasz
Daffni2 #57288 üzenetére
Sebesség és hálózat szempontjából jobb a magyar, a giffgaffhoz képest legalábbis mindenképp. Ár/szolgáltatás szempontjából meg jobb a giffgaff, 7.50-ért kapok majdnem azt, mint amit itthon a MyTalk & Chat ad. Húsz fontért minden korlátlan, ami azt jelenti, hogy az internet 9GB-ig az, utána '*Speed restrictions apply to our Always On data. After 9GB of data used you'll experience a reduced data speed of 384kbps from 8am to Midnight.'
Az pedig, hogy keresethez képest mit jelent kint a legnagyobb csomag ára, meg mit itthon, az nem is kérdés... -
-
tylerddd
veterán
Hello Data Start esetében mennyi ideig kell előfizetőnek lenni, hogy készülékvásárlásnál részletfizetésnél ne kérjenek óriási előleget vagy mit?! Mintha korábban 6 hónapot írt volna itt valaki, de lehet tévedek.
-
válasz
Dr Bubo #57283 üzenetére
Az egyik szám esetén még nem történt csere, arra már 0 a készülékcsere díja, ugye jól gondolom?
Igen.Flottánál csak a kezdőrészlet + 11 havi törlesztőt engednek. Arra azért van lehetőség, hogy ne a minimum kezdőt fizessem be, hanem harmadát-negyedét a készülékárnak és a fennmaradó összeget törlesztem 11 hónap alatt?
Persze. A hitelösszeg minimum 5000 forint kell legyen, a kezdő bármennyi lehet. -
terepkigyo
csendes tag
Köszönöm mindenkinek!
Átolvastam még egyszer a feltételeket, teljesen félreértettem.
Így viszont teszek vele egy próbát egyedül a hotspotos mókától tartottam kicsit, meg a sebességtől, de azt meg hétvégén tudom tesztelni a céges telenoros mobilnettel.
Ha meg bármilyen okból nem jönne be, nincs hűség így tudom dobni bármikor. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #57278 üzenetére
Láttam, hogy megújult a honlap. A funkcionalitás kissé mintha csorbát szenvedett volna.
Több számmal csatlakoztunk a flottához kb 20-21 hónapja, és hiába váltok a számok között, a készülékcsere infónál mindig a "fő" számot mutatja a hozzá vásárolt készülékkel. Az egyik szám esetén még nem történt csere, arra már 0 a készülékcsere díja, ugye jól gondolom?Még egy kérdés: Flottánál csak a kezdőrészlet + 11 havi törlesztőt engednek. Arra azért van lehetőség, hogy ne a minimum kezdőt fizessem be, hanem harmadát-negyedét a készülékárnak és a fennmaradó összeget törlesztem 11 hónap alatt?
-
tylerddd
veterán
válasz
terepkigyo #57277 üzenetére
Ahogy beavis83 is írja, nyugodtan lehet használni a Huawei mifi-vel. Először anno én is félreértettem a leírásokat, azt hittem, hogy nem lehet, szerintem veled is ez történt:
"A Telenor Hello Data tarifacsomagokat hang- és üzenetküldő szolgáltatásait tilos olyan eszközzel igénybe venned, amely hanghívások indítására és fogadására nem alkalmas, vagy nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőkijelzőt is), ilyen pl. az alközpont, SMS küldő berendezés."Csak a hang- és üzenetküldő funkciókat nem lehet ilyen eszközben használni, az adathasználatról nem ír semmit. Én mondjuk androidos készülékkel hotspottolom 2-3 eszközre, és nagyon elégedett vagyok vele. Szeged mellett lakom, itt ~40/30-as mindig van a sebesség házon belül, de mértem már 70-et is. Torrentezni nem szoktam, így arról nem tudok nyilatkozni, de majd mások hátha.
-
válasz
“Hiába van egy huawei e5577 mifi-m abba ugye nem lehet..”
De ugye igen
Nekem 75-80 Mbps-t produkál. Igaz én nem torrentezek, és csak kiegészítőnek használom a HD-t, ha kiváló internetszolgáltatóm éppen úgy dönt, hogy most a “NoNET” szolgáltatást kapom.
-
8
senior tag
válasz
ÁSZF nem tiltja, nyugodtan tedd be az e5577 mifibe.
Mivel majdnem minden nap megkérdezi valaki pontosan ugyanezt, nem írhatnánk bele az összefoglalóba szépen megfogalmazva három mondatban?
-
válasz
Bár a csomag nem erre lett kitalálva, de működik így. Csak át kell írd az APN-t.
A használat milyensége változó. Van, akinek megy rendben, van, akinek meg meg akad időnként. -
-
terepkigyo
csendes tag
Sziasztok Guruk!
Használ itt valaki elsődleges internetkapcsolatnak Hello Data-t hotspot-tal megosztva? (Hiába van egy huawei e5577 mifi-m abba ugye nem lehet..)
Elsősorban az érdekelne, hogy mennyire stabil így, másodsorban pedig hogy teljesen legális-e.
Telekomos Net&Roll L csomagot váltanám vele, a jelenlegi stabilan tudja a 4G-t 20Mb/s sebességgel, a fent említett eszközzel. Megszoktam, szeretem
Torrentezés,multiplayer játékok és böngészés a fő tevékenység.
A másik opció ugye a Hipernet 100Gb-os tarifája lenne.Köszi előre is!
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Kedves Viktor!
Flottában vagyok és fél éve cseréltem telefont. Akkor volt egy minimális készülékcsere díjam. Most viszont a MyTelenor 0 Ft készülékcsere díjat mutat. Létezhet ilyen?
-
ChillDown
csendes tag
Azt meg tudná nekem mondani valaki, hogy ez mit jelent: 2-es QoS profil beállítása HLR-ben ---- Státusz: Aktív ?
Láttam ilyen beállítási lehetőséget ismerős mytelenor fiókjában. Ez az opció hatással van a sebességre vagy mire vonatkozik? Ha van kettes akkor biztos van egyes is, akkor az mit tudhat, mi a különbség a kettő között?
A válaszokat előre is köszönöm. -
-
Harkovz
aktív tag
Nem tudom mi történt de ma még végig 20 Mb/s feletti letöltést mérek.Pont most mikor mennék már megkötni a vodásat ezt meg lemondani.De remélem így marad mert ezt jobban szeretem.Meglátjuk este meg hétvégén mit mutat.
-
hedgehog
senior tag
válasz
4Grider #57216 üzenetére
Az ittott.tv-nek nincs androidtv appja, rosszabb a stream-minősége (az értékelések szerint, mert saját tapasztalatom nincs), és az applikáció is katasztrófa.
Én otthon mytv-zek pár hónapja, és ha a jövő heti nyaraláskor nem lesz kinn stream, megy a reklamáció nyomban valami Telenor kontaktra.Kicsit félek, hogy halad a cucc a szakadék felé, pedig tényleg páratlan szolgáltatás ez itthon.
-
törölt tag
válasz
4Grider #57264 üzenetére
Csak nehogy azt mondd, hogy az első eladás-megszellőztetésekor döntötték el....
Szerinted miért veszi ki valaki éveken át a TELJES profitot egy cégből? Vannak cégtulajdonos ismerőseim: meséljek?.....
De hogy válaszoljak: amikor egy kalap alá vették a 4 országban lévő operációkat, és kinevezték a hölgyikét főnöknek. -
8
senior tag
válasz
Somatom #57260 üzenetére
Szerintem logikus, mert nem engedélyezik, hanem nem tiltják (nagy a különbség), és bevezetéskor is tudták, hogy ez sok helyen a lassú vagy nem létező vezetékes internetelérés alternatívája lesz, és pontosan ezért nem tiltják ÁSZF-ben a céleszközben való adatmegosztást.
Azok az előfizetők is kellettek nekik (talán pont a már körvonalazódó eladás miatt). -
4Grider
nagyúr
válasz
Somatom #57258 üzenetére
Véleményem szerint az első két mondat soha nem lesz hivatalos álláspont a Telenornál, mivel az online apn-hez ragaszkodással pont az a cél, hogy az előfizetők ne használják routerekben és modemekben a hello data-t.
A díjcsomag használati feltételeit viszont jó eséllyel hozzá nem értő ollózta össze korábbi dokumentumokból, így csak addig igaz, hogy a hello data használható routerekben, amíg a feltételeket nem javítják/egyértelműsítik. -
4Grider
nagyúr
válasz
mate1396 #57256 üzenetére
Rosszul mondták, olyan kijelző nélküli eszközbe nem teheted, amivel hívásokat intézel vagy üzeneteket (sms) küldesz. Adatforgalmazásra nincs megkötés a hello data-nál.
Azt kell tudni a hello data-ról, hogy azért kapsz (kap a routered) nat-olt ip címet, mert csak olyan apn-el működik, ami publikus ip címet nem ad. Ez az online apn.
A routerek ugyanakkor alapból a net apn-t állítják be akkor, amikor egy Telenor sim kártyát beléjük helyezel. Így aztán a hello data sim sem fog bennük addig működni, amíg a router felületén át nem állítod az apn-t a beszéd célú sim-ek apn-jére, azaz az online-ra. -
mate1396
tag
Érdeklődnék, hogy valaki használja-e a HelloData csomagot mini routerben? (Tudom hogy elvileg nem lehet) Az lenne a kérdésem, hogy ezt mennyire figyelik ténylegesen? És milyen korlatokat csinálnak ez esetben?
-
ElektrikusDE
senior tag
A legegyszerübb speedtest.net-tel megnézni az kiirja a belső és a kűlső ipt is, ha megegyezik akkor nincs gond!
-
tmp0124
tag
válasz
bollokcs80 #57248 üzenetére
Azt érted ugye, hogy kifelé/kivülről mindig a publikus IP látszik?
A kérdés az, hogy a telefon is azt az IP-t használja-e, ami kívülről látszik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Cyberpunk 2077
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest