- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
khorvat
senior tag
válasz
Viktor0610 #45298 üzenetére
Ez csak az első lépés lesz, a végső cél egy vodafone-os flottába lépés tulajdonjog lemondással. Ehhez azt mondták vodánál, hogy így a legolcsóbb, ha voda kártyáson történik a névátírás (egyszeri 5000Ft), voda előfizetősről drágább a névátírás.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #45298 üzenetére
az nekem elég ha az üzletben megy a véglegesítés, végül is ez a lényeg, mert csak holnap tudok eljutni telenorba, viszont még nincs aktiválva sem a kártya és olvastam valami olyat, hogy ha aktiválom akkor 3 munkanapon belül még levelet is küldenek.. na ezt szeretném meggyorsítani.. és köszönöm!
-
-
VásRló
tag
válasz
Black_Raven #45295 üzenetére
Jó cserélek kártyát.
-
törölt tag
sziasztok,
van egy aktiválatlan telenor sim -em (mystart), van arra lehetőségem, hogy telenor üzletben aktiváljam és ott azonnal átváltsam havidíjasra..?
köszönöm
-
khorvat
senior tag
Azt tudja vki biztosra, esetleg Telenoros dolgozó, hogy hűség nélküli Telenoros flottából (DPI) számhordozás Vodafone feltöltős kártyásba (Tuti) teljesen díjmentesen megtehető vagy van vmi egyszeri adminisztrációs vagy bármilyen díja? Vagy hogy érdemes ezt a dolgot bonyolítani érdemes esetleg Telenoros előfizetésről kártyásra váltani és utána hordozni?
-
VásRló
tag
Sziaszzok
Az mitől lehet, hogy néha, ha hívnak, azt jelzi nekik, hogy ki vagyok kapcsolva? Olyan 2 éves nano sim kártyám van. Mate 8 telefon. Térerő gondot sose ír.
-
kicsihp
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #45289 üzenetére
Bevallom igazából azért ijedtem meg, mert azt hittem, hogy azért írja, ki hogy megszüntetve, mert hogy több, mint 1 éve töltöttem fel. Kb két éve úgy jártam, hogy elfelejtettem feltölteni és elveszett az összeg. Igaz max 300 Ft ha lehetett még rajta ,de most azért jóval több van rajta. Ja most nézem, hogy igazából az eggyel feledted lévő hozzászólásra akartam válaszolni
-
válasz
kr1szt1an679 #45287 üzenetére
Emlékeim szerint nem mutatja egyből a forgalmakat.
-
kicsihp
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #45286 üzenetére
Ok. Akkor máskor nem "ijedek" meg rögtön. Mindenesetre, úgy is egy fiókba akartam rakni, a netes meg a kártyás számomat, a régit meg törölni.
-
kr1szt1an679
csendes tag
válasz
Viktor0610 #45284 üzenetére
Az imént elküldtem helyesen a támogatói sms-t (1600ft) játékban meg is jelent, de az app-ban az "aktuális fogyasztásod" résznél még most is az sms elküldése előtti egyenleget írja, 137ft. Esetleg valami másik ötlet vagy hogy mi lehet a baj?
-
aprokaroka87
nagyúr
Az létezhet hogy a régebbi kiadású mytelenor app egyszerűen nem müködik?
folyton "felújitunk" képernyő fogad...egyik telefonon...a másikon meg jó.
-
válasz
kr1szt1an679 #45283 üzenetére
A MyTelenor appban kiírja a 'Részletek' gombra kattintva.
-
kr1szt1an679
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon küldtem egyik pc játék szerverének támogatói sms-t amiért cserébe hasznos dolgokat kapok a játékban, de sajnos félre néztem valamit és elrontottam, meg tudom valahol nézni, hogy a következő havi mobilszámlához hozzá íródott-e pluszban ez az összeg? Tehát arra vagyok kíváncsi, ha most küldenék meg a számlát milyen összeg állna rajta.
-
kicsihp
csendes tag
Közben megjavult.
Listában nekem csak az ingyeneseket rakja ki, alatta meg a csomagok amire elő lehet fizetni.
-
kicsihp
csendes tag
Azt írja,ki hogy jelenleg nincs elérhető tartalom, pedig 10 csatorna kellene lenni, mert a kártyásommal is beregisztráltam és már használtam is vele a Mytv-t. A kérdés az volt, hogy ugyanaz lehet-e az ok, amiért a mytelenorom hibásan megszüntnek írta a kártyát, vagy más a gond (új regisztráció kell, mivel ingyenes baj nem lehetne belőle). Mindenesetre a facebookon más is írta már, hogy azt írja ki neki a Mytv app, hogy nincs elérhető tartalom. Így végül is inkább az a kérdés, hogy másnak is van-e gondja most a MyTV app-pal?
-
-
kicsihp
csendes tag
válasz
Viktor0610 #45277 üzenetére
Köszi.
Töröltem a fiókomat és a Hipernet L-hez kapott új fiókomhoz hozzáadtam a kártyás telefonszámomat. Így legalább egy helyen lesz minden. Csütörtökön voltam adategyeztetésen, az okozhatta a változást? Pedig azóta is voltam bent a fiókban, de csak most írta, azt hogy megszüntetve.
Viszont valamiért a MyTV-ben azt írja a csatornáimra, hogy nincs megjeleníthető tartalom.
Az ingyenes csatornákat rendeltem a kártyás telefonomhoz. Nem mintha nagyon akarnám használni, mivel hipernethez van több csatornám, de amíg ingyenes szeretném ha ott is lenne tv-s funkció. Valami átmeneti technikai ok, vagy itt is más ügyfélszámra raktak és azért nem jó?
-
-
kicsihp
csendes tag
Beléptem a Mytelenor fiókomba és ott azt írja a kártyás telefonszámomra, hogy MEGSZÜNTETVE
Megakartam nézni az egyenlegemet. És azt még is mikor és hogy? : Május végig jó kártya, de a gyakorlatban aktív. SMS, telefonhívást lehet vele kezdeményezni és jön is rá.
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
lehet a másik topicban a helye, flottás előfizum van és szeretnék készüléket vásárolni. Ilyenkor vehetek én is telót a Telenortól közvetlenül, akár részletre is vagy kizárólag a flottámhoz fordulhatok? Mert ott elég szegényes a kínálat és amit kinéztem (és amúgy van a Telenornál P9), az a flottám árlistájában nincsen... meg részletfizetési lehetőséget sem látok.
Előre is köszi! -
antal750
aktív tag
válasz
4Grider #45273 üzenetére
Majd meglátjuk, nekem a régi klikk a jó mert az lassítós. Kenje a hajára az új klikket. Nem hagyom hogy hülyének nézzenek.
A hangfelvétel megvan, remélem értelmesebb ember foglya vissza halgatni mit is mondott az a tudatlan hölgyike😬
Ja és ennek örömére levonta a mai nap az 1100ft-t a régi klikkért, és most lekapcsolta. Majd hogy legyen netem bekapcsolt egy másik csomagot 1845ft-t.
Nagyon jól jártam egy nap alatt 3000ft levonás. Köszi telenor -
Bferibörs
addikt
Megrendelési és lemondási tudnivalók:
A szolgáltatás megrendelése vagy lemondása esetén az aktuális nyitott számlázási, illetve kártyás ciklusban a szolgáltatásért teljes havidíj kerül felszámításra, és számlazárásig illetve kártyás cikluszárásig a szolgáltatásban foglalt havi kedvezmény teljes mértékben felhasználható.
Egyes szolgáltatások aktiválása számlázási ciklushoz kötött, azaz a szolgáltatás nem azonnal, hanem a megrendelést követő számlaciklus kezdetétől lesz aktív az előfizetésén. Amennyiben egy ilyen szolgáltatást még aktiválás előtt szeretne lemondani, a Telefonos ügyfélszolgálaton teheti meg.
Ha egy szolgáltatás lemondása nincs számlazáráshoz vagy cikluszáráshoz kötve, akkor a lemondás esetén a rá vonatkozó kedvezmény nem vehető igénybe.
Kártyás előfizetés esetén a szolgáltatás megrendelésekor teljes havi díj kerül levonásra az egyenlegéből.vannak furcsaságok, ugye én megnéztem a MyTV-t gondoltam bele nézek mivel ingyenes- nem tetszett mellesleg- le is rántottak 400 Ft-ot a számlámról mert ugye ingyenes
persze sz.gépen léptem be illetve regisztráltam, nem láttam a MyTelenorban , hogy az az ingyenesség 400 pénz, na ennyire nem érdekel, nem a 400 Ft mindössze az elv.
Ui:most néztem rá újra: ha jól látom jóvá is írták a 400 Ft-ot , mindössze a 1220-on kellett jeleznem ( pár napja történt), hogy lemondom , és mára eltűnt a 400 Ft-os díjat jelőlő tarifa is a MyTelenor menüből -ki érti ezt.
-
Fifi
őstag
válasz
radio100jozs #45269 üzenetére
És ezt nekem honnan kellene tudnom, ha a weboldalukon sincs leírva?
Itt a fórumon visszakeresve: net APN - > nem natolt; online APN -> natolt
Most, hogy kilőttem az "Online APN aktiválót" - amit nem is látok, hol lehetne visszakapcsolni - ezzel, ha internet csomagra rendelek elő, akkor nem lesz natolt, hanem publikus IP-t kapok? Vagy pont fordítva működik?
-
antal750
aktív tag
Kedves Telenor 👎
Mielőtt átváltanék a my minute csomagra megkérdezem a hölgyet történik-e valami változás a netemmel klikket használok a régit.? Nem semmi minden megy tovább. Forduló napom is ma volt vonták az árát. Leteszem a telefont kapom az sms-t kikapcsolták a klikket... 😬
Köszönöm Telenor.
Ilyen nincs, komolyan mondom. Felhívtam őket panaszt felvették majd 3-4nap múlva értesítenek.
Gratula a telenornak.. -
Fifi
őstag
Szerintem nem az volt.
Lemondtam ezt az "Online APN aktiváló"-t, de most meg nem találom, hogy hol lehetne visszaaktiválni, bár azt sem tudom mire jó, mert a Telenor ezt elhallgatja előlem.
Szerintem ez volt a bűnös: Mobil Online Start szolgáltatás.
Most így néz ki a "szolgáltatáslista":Még mindig érdekel, hogy mi az az "Online APN aktiváló".
Bye, Fifi
-
Fifi
őstag
válasz
snooze #45266 üzenetére
Ez az "Online APN aktiváló" lenne a bűnös? Még jó, hogy a Telenor oldalán keresve se látom, hogy mi ez
Legalább az adott felületen lehetne egy link, súgó etc. ami megmagyarázza az adott szolgáltatást, de nem ...Bye, Fifi
Szerk: Magára a tarifacsomagra vonatkozóan sincs információ itt. Ha már elfelejtettem a kondíciókat kereshetem a weboldalukon. Nem tudom, hogy miért lenne olyan nagy dolog, a "Telenor MyMinute tarifacsomag"-ra kattintva egy előugró ablak, vagy link, amely eldob a releváns oldalra.
Látom ez a T sem lesz jobb a másik T-nél -
Fifi
őstag
Sziasztok!
Több SIM-mel váltanánk Telekomról Telenorra és gondoltam előtte tesztelem a MyTelenor szolgáltatásukat és magát a céggel ismerkednék, így vettem egy MyMinute feltöltőkártyát, melyre töltöttem 3.000,-Ft-ot.
Regisztráltam mytelenor fiókot és abban meg is jelenik a fent említett előfizetés. Az egyenlegét látom, mely 2.792,-Ft-ra csökkent csak nem látom, hogy mitől.
Biztos egyszerű, de nem találok menüpontot arra, hogy megnézzem, hogy milyen szolgáltatásért, forgalomért csökkent az egyenleg.A kártyát eddig csak telefonok függetlenségének tesztelésére használtam. Hívást ha kezdeményeztem, akkor a csörgés után kinyomtam és kapcsolási díjakról ebben a csomagban nem tudok. Szóval szeretném látni, hova tűnt az a pár száz forint. Lehet, hogy feltöltőkártyás előfizetésnél erre nincs lehetőség a Telenornál?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Bye, Fifi
-
radio100jozs
őstag
válasz
seefried #45262 üzenetére
TV-t nem nézek rajta csak a HBO GO-t, de azt elég sűrűn, és még soha nem volt egy filmnél sem gondom a 1,5 hónap alatt, amióta használom. Az internettel sincs semmi gond, csak a napokban írtam, hogy valami belassulás volt letöltésben, de egy router újraindítás megoldotta. Otthoni használatra csak is az asztali routereket kell megvásárolni (Huawei E5186s vagy B525), és ha útközben is szeretnéd használni, akkor kérjél hozzá adatmegosztó simet havi 641 Ft-ért, és vegyél ehhez valamilyen USB stiket, vagy MiFi-t.
-
seefried
tag
Sziasztok!
Hipernet home L díjcsomaggal kapcsolatban van valakinek tapasztala,véleménye?
Köszi -
matthewKER
tag
válasz
#23310336 #45256 üzenetére
Ami nincs benne az ÁSZF-ben vagy a mellékleteiben, az nem létezik. Márpedig most elolvasva a dokumentumokat ilyen nem szerepel bennük.
Hiába írta ezt elő az ügyintézőknek a Telenor az intranetes oldalon keresztül, ha nem tudja megmutatni azt a dokumentumrészletet az ÁSZF-ben az ügyintéző, ami ezt szabályozza, akkor köteles intézkedni.
Nyilván utóbbi esetben nem lesz rövid az ügyintézés, de szerintem érdemes próbálkozni. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #45255 üzenetére
Ma visszamentem az üzletbe és a weboldalon tényleg nincs fent, de az ügyintéző valami intrawebes belső oldalon mutatta is ahol le van írva, hogy tényleg egy ügyfélnek újonnan csak egy MyMinute értékesíthető összesen, és igaz ez a számhordozásra is.
-
-
edk-
őstag
válasz
Viktor0610 #45252 üzenetére
Akkor nem ez az oka, hogy nem tudok másodikat rendelni.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #45252 üzenetére
Szia!
És számhordozásnál is ez a helyzet? Mert az eset után felhívtam a 1220-at és ott is megerősítették, hogy igen csak egy számot tudok MyMinuteba hordozni, a többinél más tarifacsomagot kell választani (jó kis 40+ Ft-os percdíjjal...) -
-
tomp
félisten
Azért vagyok sutyerák mert ők csak a tök...et vakargatták ahelyett, hogy ránéztek volna a hibára?
Hát lehet őket védeni...
Hölgy inkább lerakta mert az elcsukló és remegő hangja arra utalt, hogy mindjárt elsírja magát. Pedig NEM veszekedtem vele. Nem is akartam. Aki viszont visszahívott rögtön elkezdett veszekedni, hogy én vagyok a tudatlan és nem értek hozzá.
Milyen érdekes, hogy az eset óta "valamiért" teljesen megváltoztak felém.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest