- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
x1port #26038 üzenetére
Öreg hiba reklámok miatt választani. Telekom is reklámozott orrba szájba 3g-t meg mindent közben gprs volt max a környéken. Sokan be is szívták, volt akinek antennát szereltek fel mert perrel fenyegetőzött... 1 éve változott meg az egész. De a telenor itt pl mindig is jó volt ..
-
-
x1port
addikt
válasz
kokokka #26044 üzenetére
Nem volt rossz a Telenor hálózata.
Én teljesen elégedett voltam.
És azt mondom,hogy le van szarva az az 500 ft ha ritkán emelnek.
De ez a hálózati sebesség...pocsék!!Ráadásul amikor elfogy a keret kapok 13 sms-t erről ( ezt írtam is ).
Utána meg akartam nyitni egy weboldalt és bejött a Telenor figyelmeztető oldala ,hogy elfogyott a csomagban foglalt....
Volt olyan opció ,hogy tovább a kért weboldalra de b@..ott tovább menni.ááááááhhh.. vicc !!!
-
x1port
addikt
válasz
djculture #26036 üzenetére
Elég a környéken ismerösöktől utána érdeklődni melyik ad normális szolgáltatást és azt választani.
Ennyit a reklámokról meg a lefedettségi térképről.
Akkor a fogyasztóvédelmi hivatal büntesse őket csilliárdokra a pénzt meg írják jóvá azoknak akik e reklámok alapján választottak szolgáltatót. -
djculture
félisten
Minden területen más más szolgáltató tud normális mobilnetet és hangszolgáltatást szolgáltatni, ez mióta létezik mobil telefon így volt. Felénk a telekom volt ratyi 14+ éven át, gprs meg hangszolgáltatás volt ennyi, másik kettő meg folyton fejlesztett a trendnek megfelelően. Elég a környéken ismerösöktől utána érdeklődni melyik ad normális szolgáltatást és azt választani.
-
x1port
addikt
válasz
maxima #26033 üzenetére
Konkrétan sz@rnak rá.
Jött a sablonos : add meg a telefonszámodat hogy kivizsgálhassuk az esetedet duma.
Ez a sebesség arra sem elég,hogy az időjárás widget normálisan lefrissüljön.Arról ne is beszéljünk,hogy megeszi az akksit az egész napos cellakeresése a telefonnak.
Én nem várok el egy 10 G-s hyperűber netet de ez nem állapot!
szerk. : úgy látszik Őrbottyán is nagyvárosi környezet. ott is pontszerű a 3G
-
maxima
tag
válasz
x1port #26031 üzenetére
Szia!
> Viszont akkor nem időnként megszakad hanem időnként megy.
> Így helyes!Én balga meg azt hittem, hogy csak Őrbottyánban ilyen szar.
Tessék reklamálni mindenkinek, az ilyen eredményt a
facebook-on közzétenni, arra rögtön reagálnak és kivizsgálják
ami mondjuk nem ér egy kalap sz..t, de legalább egy kis ideig
lesz elfoglaltságuk.
Nekem azt válaszolták, hogy ez van, kérik a megértésem és
a területen belátható időn belül fejlesztés nem lesz.
Nesztek rablás kategóriájú áron"hipernyet"
Üdv. -
x1port
addikt
válasz
zoli62 #26020 üzenetére
Nem kell a Pannonig menni.
Volt a Telenornak is nagyon szuper időszaka.
Az utóbbi egy évben nemhogy nem fejlődik , és még csak nem is stagnál. Színvonal alá süllyedt.a 16.kerületben használhatatlan a hálózatuk.
a 2G is csak vánszorog.
Egy eldugott zsákfaluban még azt mondom "oké" ( pedig ott sem szabadna már). -
x1port
addikt
válasz
Viktor0610 #26015 üzenetére
Ez ÍGY VAN !
Sajnos már itt tartunk.
Régebben éllovasa volt a mobilszolgáltatóknak de mára sajnos ugyanaz a tetves banda mint a többi.Budapesten 2G hálózat?? Nooormális??!
Szégyen és gyalázat! -
zoli62
addikt
Tegnap Szombathelyen jó térerősség mellett a belvárosban egy LG Optimus F6-on a helyi szerverre mértem speedtest.net-en, és 8 Mbs volt a max, ennyit a Telenor LTE hálózatáról.
-
-
Azt hiszem ez a videó önmagáért beszél.
-
novake
tag
válasz
Space marine #26010 üzenetére
Kiemelt mobiloknál (pl. S5) szokott ilyen lenni. De ha visszahívást kérsz az oldalon, megmondják.
-
válasz
Space marine #26010 üzenetére
Tudtommal nincs.
-
Space marine
aktív tag
Sziasztok! Létezik a Telenornál olyan opció, hogy a hamarosan megjelenő készüléket előrendeljem és ha fizikailag is elérhető értesítés kapjak?
-
zseko
veterán
válasz
maxima #26004 üzenetére
Az. Nálunk is addig semmi hajlandóságot nem mutattak adsl-t bevezetni a faluba amíg el nem kezdtünk dunawebet intézni. Havonta mentem be egy évig, hogy mikor vezetik be, a kedvenc beszéletésem az volt egyik érdeklődésre, hogy "majd a második félévben". Mikor rákérdeztem, hogy és ez mitől biztos, azt válaszolták (szó szerint): "mert az első félévben nem volt". Itt konkrétan majdnem szemberöhögtem a pultos nőt
Ha akkor nem verem az asztalt (képletesen persze), hogy vonalosztón vagyok és tegyenek át fővonalra, hogy a modemmel 28.8k helyett 56k-val tudjak csatlakozni, mai napig nem lenne adsl-em. Ugyanis ~másfél évvel később aki fővonalon volt azt rákötötték a netre, a többiek meg el lettek hajtva a búsba (kicsi a központ, nincs több fővonal)
Érdekes mód amint megtudták a dunawebet, máris lehetett adsl, és jöttek felmérni az igényeket...
és még majdnem át is b@sztak, konkrétan 'utcasarkos édesszülős' anyázásba ment át a dolog velük...
-
club1
veterán
válasz
maxima #26005 üzenetére
Szerintem a kérdezőt a havi fordulónapja (számlázási ciklus) érdekelte volna. Ez ugye mindenkinek más, és azért fontos ismerni, mert előtte egy-két nappal Telenoréknál nem célszerű havidíjas szolgáltatásokat rendelni, utána pedig egy-két-nappal lemondani, mert az rögtön kéthavi díj lesz...
-
zseko
veterán
válasz
maxima #25988 üzenetére
Érdkes módon ahol vezetékes fronton megjelent a DIGI, azonnal
tudták az egyéb szolgáltatók is az addigi díj kevesebb mint
feléért adni a szolgáltatást.És azok merre vannak?
Sajnálom hogy neked így jön a net, én szerencsésebb helyzetben vagyok, vidék, gyakorlatilag 'zsákfalu' és mégis:
És ez tuti nem a teteje, mert nem 'erőlködve' éri el. Sajnálni is fogom ezt a sebességet ha visszamondom a csomagomat, de inkább ~1Ft-os percdíj, mint 21Mbit sebesség... valamit valamiért. Nem fogok havi 9e-et fizetni 2GB netért, ha megvan havi 3e-ből is. Pláne, hogy (relative) alig telefonálok.
Adsl nettel is így vagyunk itt szerencsére, anno hamarabb volt 8Mb-ra emelés 2 hónappal mint pesten. Most 25Mbit-es van, a max. amit én eddig ki tudtam hozni az ~17Mbit teszten, 1.8-1.9MB valós letöltés, de havernál jött a 2.5MB.
-
g0dl
addikt
válasz
maxima #26000 üzenetére
Nekem ott semmi ilyen nincs. (pont az van, amit Club1 írt) Két hónapja még ott volt, ahol írtam, de megszűnt. Na most telco naptárreform következtében (30 napos "hónapok") ez egy mozgó dátum, havonta 0-1 napot mozog előre, ezért lenne korrekt megadni.
Nekem pont azért lenne jó tudnom, hogy ha végre elszabadulok egy hét szabira, akkor a hét közepén van-e a fordulónap.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest