- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Októberi HB első játéka: Overwatch
. Ezt is meg kell venni
.
Megérkeztek a szeptemberi maradékok:
Little Nightmares
Darksiders II: Deathinitive Edition
Battle Chef Brigade
Zombie Night Terror
Figment
ETHEREAL (ez meg valami Humble Bundle Original-ba tartozó puzzle game)Little Nightmares és a Darksiders II nálam betalált, mert ezekre fájt a fogam egy ideje. Az oktoberi meg megint, mert az Overwatch-ra is gyűjtögettem már.
Megelőztetek, de már ki nem törlöm
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
drtimot #8878 üzenetére
Keep Talking and Nobody és a Cat Girl Without Salad letöltős, valamint a Steredenn kapott Steam kulcsot is és letöltősben is van.
Planetary Annihilation TITANS, ha kell dobj egy privátot és odaadom neked. Ingyé
. Nem szeretem az ilyen játékokat, szóval írj nyugodtan és küldöm a kulcsot, ha még kell neked
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
fi:zi'k #6717 üzenetére
Ha a 2. pakkot megveszed, akkor kapsz egy -75%-os kupont a Pre-Sequel-re. Így 50 $ helyett, kb. 15 $-ra jön ki, ami gondolom nem egy rossz ár
. Nekem ott a kupon és aug.31-ig felhasználható. Ki fogom használni, de már csak jövőhónapban. Steam sale és ez a HB csomag, most lemerítette már a játékra szánt keretemet
.
-
Ventur@
senior tag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne ezzel a HB Origin Bundle 2-vel kapcsolatban, hogy ugye pár játékhoz ad Steam kulcsot is. Ezt oda lehet bárkinek adni - annak ellenére, hogy Origin-be az egész csomagot beregisztráltam - vagy csak saját felhasználásra mehet? Ez a része nem tiszta
.
Előre is kösz a választ
!
-
Ventur@
senior tag
Bundle Stars-on az All Stars Bundle újra él még 24 órán át. Jelenleg 19 óra van hátra. Aki lemaradt róla, az most még bepótolhatja
.
(2.32 euro-t vett le nekem érte)
-
Ventur@
senior tag
A HB Jumbo Bundle 3 megkapta a 6.12 $-os bónuszokat:
GRiD, Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy és a KickBeat Steam Edition
-
Ventur@
senior tag
Nincsmit srácok
.
Maradt még: a Warehouse és a Pole Position
.
Mivel lassan végzek melóban, így csak valószínűleg du. 3 után tudok ránézni ismét a PH-ra, szóval akik addig írnak elsőnek, azoknak mennek a kulcsok.
Ui: Bocsi, hogy ennyit és ide írtam, de nem akartam a ninja topikba tenni ezeket, mert láttam hogy páran kerestek ezt-azt a csomagból. Tényleg bocs
!
-
-
Ventur@
senior tag
Üdv!
Bundle Stars - Extreme Sims 2 csomagból volna pár kulcsom (ingyen adom. Nem kérek érte zsét
!). Felajánlhatom itt is vagy menjek vele inkább a ninja topikba?
Csak azért kérdem meg elsőre itt, mert mintha olvastam volna, hogy páran kerestek a csomagból ezt-azt
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest