- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
válasz
TheNewDawn #19940 üzenetére
1500 Ft.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
TheNewDawn #19932 üzenetére
egyik pakkot rendezem én. A másikat szerintem adrian94 dobja össze és akkor nincs kavarodás.
-
fatal`
titán
válasz
TheNewDawn #19930 üzenetére
Lassan az lesz a probléma, hogy van, ami két embert is érdekelne.
Na mindegy, tartom, hogy egy Mudrunnert vinnék
-
juliabrilke
veterán
válasz
TheNewDawn #19924 üzenetére
Egy King's Bounty II vásárlással beszállnék én is.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
Engemet a Sniper Ghost Warrior Contracts és a STASIS: BONE TOTEM érdekelne, meg ha esetleg a Road 96: Mile 0, ha belefér a 7-be
-
fatal`
titán
válasz
Én egy mud runnert vinnék ugyanennyiért, így ha valakinek egy harmadik cucc kell, akkor összeállhatunk.
-
De4d
őstag
válasz
TheNewDawn #19875 üzenetére
Tegnap nem bírtam,megvettem külön már :\
-
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #19858 üzenetére
ráér bőven nekem
-
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #19851 üzenetére
egy Midnight Fight Express jut majd nekem esetleg?
vagy már stoppolták előttem?
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
TheNewDawn #19828 üzenetére
Az Expeditions: Rome elég igéretesnek tűnik
-
logineres
tag
válasz
TheNewDawn #19838 üzenetére
Nyugi nekem se jött. Alt accountokra se jött semmi.
-
Zolás
addikt
válasz
TheNewDawn #19842 üzenetére
Bármikor jó, nem sürgős. A többi nem érdekel, és az ehaviból se kell semmi.
-
Zolás
addikt
válasz
A The Gunk érdekel, ha bontod!
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Most én se kaptam, de a múlt havit kuponnal se vettem volna meg.. ezt viszont jó lenne.
-
echterion
nagyúr
válasz
Nekem valamiért május óta nem jött semmi. Most csináltam egy update-et a beállításokon, hátha lesz valami.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
ez rohadt jó, nálam mind wishlistes
-
logineres
tag
válasz
TheNewDawn #19834 üzenetére
Múltkor nekem is volt, felfogják tölteni. Kapsz majd róla email-t is. Írtam én is a supportnak, de ugyanazt írták, hogy várjak.
-
De4d
őstag
válasz
Ha ez igaz
Elex 2-t és a midnight fight expresst vinném!
-
echterion
nagyúr
válasz
Ez az Elex II érdekesnek tűnik. Nem hallottam róla sokat eddig, de most utánanézve kicsit jónak tűnik számomra.
-
vidaila
senior tag
válasz
Engem pedig egy Nobody Saves the World tutira érdekelne
-
bepken
veterán
válasz
engem egy Midnight Fight Express egészen biztosan érdekelne majd (többi mondjuk nem
)
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #19805 üzenetére
Én sem gondolnám, hogy a kuponoknak van bármi köze a bundle minőségéhez vagy kelendőségéhez.
Arra lennék kíváncsi, hogy vajon van-e bármi jelentősége annak, hogy milyen indokkal szünetelteti valaki a csomagot. Én mindig a "túl csóró vagyok" opciót választom, ettől azt remélve, hogy biztosabban kapok kedvezményt. Eddig úgy tűnik működik a dolog, de 90%-ban úgy gondolom, hogy nem ennyire kifinomult a rendszer.
Sokkal inkább gondolnám, hogy valami primitívebb megoldást alkalmaznak. Fel vagy iratkozva hírlevélre -> szünetel a csomag -> kupon. Fel vagy iratkozva hírlevélre -> már volt előfizetésed -> kupon. Vagy valami hasonló.
Szerintem nagyon sok felhasználóhoz el sem jutnak ezek a kedvezmények. Alapból nem mindenki látogatja a helyi fillérkufircolók fórumát. Aztán nem biztos, hogy rendszeresen nézik az emaileket, kivárnak hó végéjig a vásárlással. Szóval, szerintem nem olyan globális jelenség ez a kuponozás.
Arról egyébként van bárkinek bármi tapasztalata, hogyha a profilon van kupon, de azt manuálisan nem lövi el a tulaj, hanem kivárja az automatikus behajtást, akkor mennyit von le neki a rendszer?
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #19805 üzenetére
Ha nem veszed meg a bundle-t, kapod a kupont, valamiért még 4,5-5,5€-ért is jobb nekik, mint ha egyáltalán nem veszed meg. Variálják ezeket, hogy 1-2-3 hónap, egyrészt gondolom folyamatosan figyelik a statisztikákat, aztán amit éppen jónak látnak. Másrészt év végén nem véletlenül van éves előfizetési akció, gondolom ugyanazon okból esélyesebb ilyenkor a 2-3 hónapos is: Javuljon az eredmény, előfizetők száma, stb., amit a befektetőknek mutatni lehet. Szerintem a 2-3 hónapos akcióra nagyobb esély van, ha az adott hónap extra rosszul fogy, így a havi kedvezményen felül még a következő hónapra adott opcionális kedvezménnyel is próbálnak motiválni.
Az, hogy a bundle jó/nem jó, szubjektív kérdés, szóval attól, hogy bitang jónak gondolsz egyet, nem biztos, hogy jól fogy. (pl. én nem gondoltam volna, hogy a Disco Elysium-os bundle utolsó héten kap még egy nagyobb kedvezményt 5,5€-ról 4,5-ra...) -
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #19757 üzenetére
Én megvárom mi lesz az a pár hozzáadott
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #19757 üzenetére
Na, ezzel a pakkal tuti megvárom, míg jön egy 4€ körüli ár.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
TheNewDawn #19704 üzenetére
6 volt, mind elment más már ne írjon
enjoy
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #19674 üzenetére
Esélyes, , amúgy fura, mert most meg eltűnt az hogy a legutóbbi 30 nap értékelései, már csak "minden értékelés" van.
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #19664 üzenetére
The Quarry Deluxe Edition
Metal Hellsinger
Rebel Inc.
SCP: Secret Files -
vidaila
senior tag
válasz
TheNewDawn #19664 üzenetére
The Forgotten City - 2€
Deceive Inc. - 0.6€
Patch Quest - 0.3€
Autonauts vs PirateBots - 0.3€ -
sto1911
veterán
válasz
TheNewDawn #19621 üzenetére
Egyáltalán nem, én is csak amiatt vettem meg a csomagot, és persze emiatt eladó az összes többi
nem volt türelmem vadászni egy néhány forinttal olcsóbb darabra, mivel a fentiek miatt kb. esélytelen.
-
warcat
veterán
válasz
TheNewDawn #19591 üzenetére
Hónapokig nem kaptam egy darabot se a 3 hónapos ajánlat után és ugye van pár fiókom, szóval ezt most nagyon el akarják adni.Lehet, hogy valamelyik címnél volt egy minimum eladott darabszám kikötésük.
-
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #19569 üzenetére
engem pedig egy High On Life
-
juliabrilke
veterán
válasz
TheNewDawn #19529 üzenetére
Nekem kellene 2 játék ebből a bundle-ből, akár 2/3 -1/3 arányban meg tudunk osztozni.
-
eami
Topikgazda
válasz
TheNewDawn #19518 üzenetére
én meg gondolkodok rajta hogy lemondom ezt a havit :|
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19509 üzenetére
Lol, meg sem néztem, hogy mi ez a Disco Elysium, de a nevéből ítélve valami zenés ritmusjátékra tippeltem volna.
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #19509 üzenetére
Ennek "némiképp" ellentmond a tény, hogy:
Disco Elysium - 73.375 Steam értékelés
Outer Worlds - 20.223 Steam értékelés (+621 a Spacer's Choice-nál) -
sto1911
veterán
válasz
TheNewDawn #19454 üzenetére
Nyomtam tovabb, bizony beesik ilyen konfiggal az FPS olyan 53-55 kornyekere, szoval meg van mit javitani rajta, ugyanis nem segit ha lejjebb veszem a minoseget...
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #19454 üzenetére
"2070/6700 XT"
6600 XT lesz az inkább, tekintve, hogy még az is gyorsabb, mint a 2070. High/Very high-on valószínűleg sima 6600-zal is megvan az 1080p/60fps.
Mostanában nem érdemes abból kiindulni, hogy megjelenéskor mit produkálnak az A-AAA játékok (még ha remaster/remake is), mert a többségük trágyaként jön ki a lelkes, 50-70€-t fizetni hajlandó bétatesztereknek.Épp ezért a steames értékelések nagyja, amit fentebb idéztek itt néhányan, mára már irreleváns.
-
sto1911
veterán
válasz
TheNewDawn #19450 üzenetére
Reggel kiprobaltam par percet, i8700k + 2070, FHD minden ultra, FSR meg ilyenek offon, es siman ment, nem vettem eszre problemat, pedig en kiszurom, ha 60-rol 55-re esik az FPS.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19450 üzenetére
Hát igen, látszik, hogy az Obsidiannak már nem volt köze hozzá. Procim a minimum, VGA meg az ajánlott alatt eggyel. Szerintem elengedem, van így is bőven mivel nem játszani.
-
sto1911
veterán
válasz
TheNewDawn #19443 üzenetére
Felveszel lehetséges vevőként? Meglátjuk mennyi kedvezményt adnak
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #19433 üzenetére
Ráadásul ez valami 'remastered' kiadás is, és magasabb a szint limit. Az alap változatra is igent mondtam volna, de hogy még utólag költeni se kell rá...
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19418 üzenetére
Nem kell azt törölni, nem baj, ha itt marad infónak, ha valaki így jár, akkor a prepaid szóra keresve találhat rá megoldást.
Szokott valaki keresni?
-
válasz
TheNewDawn #19415 üzenetére
Felkereslek mikor kijött
-
pigster
senior tag
válasz
TheNewDawn #19322 üzenetére
Mega Man Legacy Collection 2 érdekelne, ha vki esetleg megvenné.
-
De4d
őstag
válasz
Ha esetleg venné valaki centekért a lost planet 3at én vinném
-
FunPro
őstag
válasz
Engem a homi ügyvédes játék meg a street fighter érdekelne. Ezért a kettőért adnék 10-12€-t is, de splitben többért mennek, és egyébként is ezekre hajt mindenki.
Ha külön-külön megvenném ezt a kettőt, akkor sem jönnék ki drágábban...
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheNewDawn #19314 üzenetére
Áh, nem. Nem bontok, az nekem túl sok potenciális stressz.
Spiritfarer mindenféle kínlódás nélkül vihető 5.75 € -ért Steamről. Pár € megtakarításért nem kínlódnék ennyit, mostanában úgyis kevesebb játékot veszek, beleférne a "pénzszórás". (köszi Game Pass és kevés szabadidő!
)
De mivel a hörcsögnek menne, azért az úgyis csak akkor kap szabad kezet, ha visszautasíthatatlan kupon ajánlat jön majd a Humbletől.#19315 gejala
> Akkor már inkább House Builder.
Uh ... én szerintem azt hittem, hogy ez az. Arról hallottam már pár szót, fene se gondolta volna, hogy Asylum Studios már játékokat is gyárt. (az gyártott ugye olyan filmeket, amik silány minőségűek voltak, csak borító és filmcím próbálta utánozni a kasszasiker filmekét)
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #19286 üzenetére
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #19280 üzenetére
ja,a sima megvan..
Merre írkálnak róla? A játék topijcában? -
chatran
őstag
válasz
TheNewDawn #19272 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ, akkor majd egyszer ha nagyon nem lesz már mivel játszanom kipróbálom ezt a Directors Cut verziót.
Nagyjából átnéztem miben lett több a DC kiadás és eléggé meglepett, hogy nem tették bele a kocsiban a zenelejátszást, pedig nagyon fel tudná dobni az unalmas szállításokat az autópályákon. Egészen kellemes, hallgatható zenék vannak a játékban, nagyon nagy kár, hogy ezeket csak a menedékekben lehet hallgatni. -
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19264 üzenetére
Én vacillálok, mert a kupont ugye jól elfelejtettem aktiválni. Rákerestem, hogy mi a különbség az alap és a DC között, egyelőre úgy vagyok vele, hogy ha megint lesz kupon, akkor berántom és a többit akár nullszaldóval simán ellövöm, ha nem, akkor külön nem fizetek érte.
-
chatran
őstag
válasz
TheNewDawn #19264 üzenetére
Én 208 órát tettem bele az alapjátékba, megszerezve az összes achit. Ha aktiválom ezt a Director's Cut verziót, akkor az plusz egy sor lesz vagy upgrade-eli a jelenlegit?
Vannak újabb achik a DC verzióban? -
Zolás
addikt
válasz
TheNewDawn #19220 üzenetére
Nekem a Praey for the Gods kellene.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19193 üzenetére
Egyre jobb, nekem akkor ugrott a kupon. Mondjuk örülnék, ha tényleg a következőtől vonná, mert úgy plusz egy esélyem lenne valamit kifogni.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19191 üzenetére
Pause-on vagy cancelen voltál? Nálam, mint látod azt írja, hogy március 28-cal indulna az előfizetés, de már nem hiszek nekik.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19188 üzenetére
No, mi lett a végeredmény? Én egyelőre még nem lőttem el a kupont, de ott van a fiókban.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19188 üzenetére
Megvárom, hogy neked is ugyanezt dobja-e, vagy sikertelen fizetést, csak majd írd be légy szíves.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #19179 üzenetére
Simán lehet szüneteltetni.
A kedvezmény akkor vonódik le, amikor fizeted a hónapot, 3 hónapon keresztül.
Ha skippelsz, bukod a kedvezményt, de más következménye nincs.
Ha egybe menne a dolog, akkor egyben is vonnák le.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
TheNewDawn #19179 üzenetére
ezt mondjuk én sem tudtam, hogy lehet pauseolni a kedvezményes hónapot is.
Most járt le a €6/hó két hónapig kuponom, ahol csak €4/hó-t vont, most hogy az ehavira szünetet nyomtam, kb 1 hétre rá küldték a €6/hó-t 3 hónapig, ahol most €5-öt vont le.
Remélem így lesz egész évben, mert ennyit kb minden hónap megér nekem. -
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #19169 üzenetére
Én szívesen átveszem a jövő havit 7-ért
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Szerintem ezt már buktuk, ha te is szüneten vagy, lásd előző hsz-em.
De egyébként ha mégsem és nem is érdekelne a következő kettő, nullszaldóval simán el tudnád adni GroupBuys csoportban. Vagy ott van FunPro tippje is, neki elhiszem.
maross: nekem akármilyen kupon jön, mindig euróban fizetek.
-
maross
nagyúr
válasz
En szivesen atveszem latatlanban a kov ket havit, ha euroban vonja az osszeget (csak eurom van paypalon, es mostanaban fantasztikus arakon konvertal), nekem soha nem ad ilyen 3 havi kuponokat. E havibol a Fallout76 erdekelne, esetleg thronebreaker es othercide amivel latok eselyt jatszani.
-
FunPro
őstag
válasz
"csak épp a jövő havit is, ami nem kell, meg az azutánit is, ami szintén nem biztos hogy kell."
Ha nem kell, akkor pause. Nem kell megvenni, ha nem kell, akár van kupon, akár nincs.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19166 üzenetére
"csakhogy ugye ezt meg 10€ ért adná...."
Elvileg holnap este 18:59-ig él a kupon, nem? Tehát most kell ellőni.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #19163 üzenetére
Én nem tudom, már fél éven rng-n vagyok lassan.
Én is ugye átálltam euróra, a kuponra 7$-t írt. Össze-vissza dobálja az összegeket.
Egyébként elképzelhető, hogy nekem is hat euró volt, nem pedig öt. Az előző három hónapos packra ha jól emlékszem 4€-t fizettem. Én nem tudom, mit művelnek humbliék.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19163 üzenetére
Nekem is annyit ír, a kupon, ez úgy látszik csak FunPrónál és még néhány embernél ragadt be ez az 1 euróval kevesebb végösszeg. Én még kitalálom holnapig, mert egyik fiókon megmaradt a kupon, de ha visszaolvasol, hogy jártam, azt sem tudom, mennyit akart vonni. Sikertelen fizetés, kupon pápá, nyoma semmi.
Szóval a lényeg az, hogy megy majd neked a Pathfinder, ha megveszem, izé meg tudom venni és valaki elviszi a egyben a többit.
-
peterszky
őstag
válasz
TheNewDawn #19139 üzenetére
Valami bug lehetett, dobtam egy levelet a supportnak, adtak egy másik kupont és ott volt mindkettő
-
válasz
TheNewDawn #19119 üzenetére
Beírtalak, a többire is jó lenne ha lenne jelentkező, már túl sok leftoverem van ilyenekből, és áll benne a pénz
-
válasz
TheNewDawn #19116 üzenetére
Egységesen 0,5euro/game
#19115 csuvicsuva: Nemértem
-
válasz
TheNewDawn #19113 üzenetére
Indítottam is egy SPLIT-et, ha be szeretnétek szállni.
-
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #19098 üzenetére
X3-ban 3000 órám van.
Mára eléggé elavult, ami a grafikát illeti, de ha ez nem zavar, akkor még ma is ütős. Ugyanakkor, ez nem egy lövölde, inkább egy igazi 4X, először gazdaságot kell építeni, gyárakat, állomásokat, kereskedelmi útvonalakat teherhajókkal, azokat flottákkal megvédeni stb., aztán ha már van elég lé, akkor lehet inváziós flottát építeni amivel meg lehet indulni területeket foglalni.
X4 ugyanez, csak sokkal szebb grafikával és ott már ki is lehet szállni a hajóból az állomásokon, illetve a hajóknak is van bejárható hídja (de minimum cockpit). Szóval ha nem szereted a lassú előrehaladást, és hogy nem csak harcban, hanem gazdasági vonalon is nagyon meg kell dolgozni azért, hogy egyre durvább hajókat/flottákat tudj venni, akkor nem neked való. A learning curve igen jelentős, szóval ez egy tipikus sandbox game a bonyolultabbik fajtából. Cserébe nem ismerek még egy olyan programot -nincs is-, ami ilyen képességekkel rendelkezik. Ha inkább a harcot szerted, akkor kerüld el a szériát szeintem. -
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #19096 üzenetére
A Warlords jött be nekem a legjobban, bár tény, hogy az is eléggé grindfest. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy anno csak érintettem ezt a szériát (40-50 órám van benne maximum), mert az X4 Foundation-t játszom az űrszimek közül (abban már 1000+ órám van). 1 EUR-t a harmadik rész is bőven megér, még többet is, de nekem a Warlord-hoz képest ez visszalépés volt.
-
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #19086 üzenetére
Az első két rész egész jó volt, de ez a harmadik egy visszalépés, rettentően lebutított lett. 1 EUR-t persze így is megér, de én hamar töröltem a gépről. A Warlords sokkal jobb, több lehetőséggel.
-
reelc
veterán
válasz
Tetszett a Freelancer.
Nagyon megnyert az irányítása is, egér és pár billentyű elég volt. -
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19088 üzenetére
Évvesztes vagyok (meg sima is
), úgyhogy az tényleg nem nagy különbség.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
"ha valaki olyan öreg mint én"
Hanyas vagy, te disznó?
Én 79-es.
-
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #19062 üzenetére
Halkan jegyezném meg, hogy a Fanatical a feje tetejére is állhat, ha a kiadók és a fejlesztők nem akarnak bundle-ba adni nekik AAA címeket.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
Akkor nemcsak szerintem vett mélyrepülést a Fanatical. Ellenben, ha most csapott volna meg a hörcsögitisz, akkor tuti megvettem volna ezt a csomagot. Így, mivel már majdnem mind megvan, csak sóhajtozok, és várom, hogy majd egyszer újra becsap a bestbuy bundle armageddon.
-
Rendo84
senior tag
válasz
TheNewDawn #19068 üzenetére
Már nem azért, de 25 játékról beszélünk, ezt ki fogja neked 5-ért adni? 0,2 Euro/game?
Akinek nincs meg belőle semmi és kb 15-20 játékot elő fog belőle venni majd a jövőben, akkor annak szerintem teljesen korrekt ez a bundle. -
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #19070 üzenetére
akkor én emlékszem rosszul
1 eurót bőven megér az a hentes játék
-
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #19068 üzenetére
ez a killer bundle szerintem nem 5 euró volt azért, inkább 10 - ettől függetlenül egyetértek: 25 eurót elkérni ezért a csomagért igen idióta dolog...
HA nem lett volna ingyenes a legtöbb normálisabb cím belőle Epic-en, akkor egy 15 eurót még meg is érne szerintem amúgy
(The Hong Kong Massacre meg remélem, hogy lesz valami más csomagban hamarosan...eddig legalábbis én nem találkoztam vele)
-
FunPro
őstag
válasz
Ez az AAA olyan, mint az amerikai cégeknél a vezető pozícióban levő női alkalmazott vagy idehaza a csökkentett munkaképességű? Ha nincs ilyen a cégnél, már nem is lehet jó?
Ott van pl. a River City Girls. Eddig talán 10 euró volt a játék legalja.
Nehéz megmondani, hogy a bundlizott játékoknak mekkora lehet a piaci értéke, de én akkor sem lőném be őket 1€/játék ára alá.Maga a bundle nem rossz. Az tény, hogy engem személy szerint annyira nem mozgat meg, hogy most megvegyem az egészet 25-ért, de aki megveszi, az nem csinál vele rossz üzletet.
(Az indiegala szint nálam egyébként az a pixel puzle, amit már ilyen 0,2-0,5 eurókért osztogatnak steamen. Azért ebben a packban közel sem látok ilyen címet.)
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
Múlt év nyára óta ez megy. Előtte remek bundle-ok gyakran lehetet találni, azóta meg gyakorlatilag a szemetet próbálják kiárusítani. Minden bundle-ben szinte mindig ugyanazon játékok ismétlődnek, mixelik őket, nevesincs-öreg játékok. Killer Bundle 25-ben semmi említésre méltó játék sincs, 10-15 éves játékok, túlárazva, ránézni is teljesen felesleges volt (Turok 1-2 remastered verziót azért kipróbálnék). Nyár óta a humble choise sincs a helyzet magaslatán, nagyrészt a bethesda játékokat árusítják ki. Amazon kínálata is elégé meglangyult. Egyedül a humble bundle csomagok között lehet jókat kifogni mostanában, nemvéletlenül vannak ezek a csomagok 60.000-100.000 feletti eladási számban.
-
reelc
veterán
válasz
TheNewDawn #19045 üzenetére
Éltem Adrian360 ajánlatával.
Már nem aktuális a kérdésem.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #19029 üzenetére
Nekem dobta rögtön, de meg is vettem. Vagyis a 4$-t, és így 6.28€ lett a vége.
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #19026 üzenetére
Teljes áron nem éri meg persze. Én szerintem még 38k-ért vettem tavaly három évre apróról.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
TheNewDawn #18977 üzenetére
Commandos?
-
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #18974 üzenetére
szerintem meg pukkadjon meg a fanatical is magának....mire tegnap este meg akartam venni a Redeemert (magában), akkor láttam, hogy már nem is az a banner kép és nincs is benne a választható játékok között....
akkor majd lesz valamikor ingyen Epic-en
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #18974 üzenetére
Igen, tényleg hihetetlen.
Rákattintottam, hogy na végre valami mert olyan jól felvezetted és csak szemetet láttam. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
TheNewDawn #18948 üzenetére
hja... jó nagy hülye, aki használja azokat a kuponokat... sőt... én még abban sem vagyok biztos, hogy érdemes megtartani az alapot ebből a pakkból, mert a year one pass is €10 (ami ugye tartalmazza a fenti 2 tételt), de historical low-ja is €8... a deluxe pakk meg ~12,25ig ment le decemberben (szemeztem is vele), amely nem csak a y1 pass-t, de egy skin és egy sound pakkot is tartalmaz... ergo, ha valakit nem is érdekel a skin meg a sound pakk és kb 0-1-2€-ből meg tudja oldani a pakk-ból (kap kupont és jó áron adja el a többit), akkor megérheti... de split-es áron (3-4€-ért) nem annyira nagy deal...
-
Sirpi
senior tag
válasz
TheNewDawn #18948 üzenetére
Viszont tényleg €4 volt az egész
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #18944 üzenetére
+Zolás
ez már csak egy ilyen sportág.
-
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #18910 üzenetére
igen, ezt linkeltem én is tegnap, mert szintén csodálkoztam, hogy még nem volt szó róla
innen érdekelne egy Mafia, olyan 4 euróért
-
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #18904 üzenetére
szerintem én spec azért, mert 2021. októberében vettem az utolsó havi csomagot...
-
gejala
őstag
válasz
TheNewDawn #18904 üzenetére
Én mindig skippelek egyet az ilyen kupon akciók után (ha épp kellene valami köviből, akkor csere útján intézem), így mindig kapok valami kupont. €6-nál többet nem éri meg fizetni manapság, €4-ért meg bármit megveszek, csak cserére is bőven megéri.
Ha mindent megveszel, akkor sose kapsz semmit, simán lehúznak.
Én idén 7-8 havit vettem meg, összesen max €40 ha volt így. -
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #18840 üzenetére
12 dollárt? Bontva az életben nem hozza össze.
Hell Let Loose, Kingdoms of Amalur 2,5 - 3€, aiko 1-1,5€. A többi nem kell senkinek hó végén. Maximum olyan emberre lehet számítani, aki egyben átveszi a csomagot.
-
Maksifül
senior tag
válasz
TheNewDawn #18832 üzenetére
Belinkelnéd, kérlek, melyik ez a bundle, mert sehol sem találom. Köszi!
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #18825 üzenetére
Az viszi a hatan az egesz bundlet, 3 nagyon keves erte. Legalabb mindenkinek win-win
. Re-reckoning is tok jo otlet egesz addig, amig meg nem nezel egy reviewt, majdnem 100% ugyanaz a grafika, negyedannyi fps-sel, nevetseges.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheNewDawn #18815 üzenetére
Nem horror innen nézve, abszolút jogos a meglátásod. Onnan néztem, hogy mennyibe fájna nekem az egész bundli (5-6 € ?!) és ahhoz képest mennyibe kerül + mellé vettem a "lehet csak +1 sor lenne" faktort is. Így már brutál drága.
Közben kaptam kulcsot marosstól az Aikohoz Ármegosztós támogatás jeligével, amit itt is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged