- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidaila
senior tag
válasz
***ANDRÁS*** #20390 üzenetére
Engem azért bannoltak mert bontáskor 1 ismétlem 1 centtel elszámoltam magam és profiteering címszóval azonnal bannoltak.
-
l.skywalker
titán
válasz
***ANDRÁS*** #20377 üzenetére
Nekem két fiókra is jött, az egyiket át tudom adni valakinek. PM-ben az első viheti.
-
Vertigo18
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #20374 üzenetére
Mindenki, aki valaha tag volt, csak lemondta, vagy épp most is tag?
Mert én nem kaptam... -
TheNewDawn
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #20289 üzenetére
Ha lemondod akkor sem fog jönni
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
***ANDRÁS*** #20238 üzenetére
Ja, mostanában nincs. Megvettem CDKeys-en a The Excavation of Hob's Barrow-t, így olcsón megúsztam
. Ha kupon lett volna, akkor még pár cím érdekelt volna, de úgysincs időm játszani, úgyhogy legalább spórol nekem a Humble.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
A kupon elfogyott, leak nem is volt
-
chatran
őstag
válasz
Sajna nekem sem adott már jó ideje. Az e havit le is mondtam, hátha lemondáskor felajánl 1-2 dollárt, de még azt sem dobta.
Kivártam hátha, de holnap mindenképp megveszem az áprilisit mert kellene a Callisto. -
Ferke[HUN]
tag
válasz
***ANDRÁS*** #20114 üzenetére
Egy Medieval Machines Builder érdekelne.
-
De4d
őstag
válasz
***ANDRÁS*** #20114 üzenetére
Engem is az érdekelne, ha esetleg lemondanál róla mégis, de mást is vennél.
A Wasteland 3 szuper, de már megvan. -
TheNewDawn
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #19926 üzenetére
Szerintem 5 el már meg tudjuk csinálni, de 1-2 napot várhatunk még, a 7 esetén még pár fillérrel olcsóbban jövünk ki. Ha meg marad minden így, akkor 3 euró /game lesz fejenként
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
***ANDRÁS*** #19822 üzenetére
már elment
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
***ANDRÁS*** #19822 üzenetére
5.50€ volt pár napja.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #19091 üzenetére
Elfelejtettem válaszolni. Én manapság már a bontásokat sem figyelem, mert általában mindenki arra cuppan, amit én is kinéztem magamnak, aztán időben rájövök, hogy ha sikerülne is elcsípni, akkor is csak +1 maradna.
Utolsó - nem choice - amit megvettem, az a két QD (Heavy Rain & Beyond Two Souls) játékot tartalmazó bundle volt és én lepődtem meg a legjobban, hogy minden mást el tudtam adni belőle.
A következő pedig valószínűleg az lesz, amelyikbe esetleg becsusszan a Detroit is.
-
juliabrilke
veterán
válasz
***ANDRÁS*** #19081 üzenetére
Esetleg érdekel még mindig a Neighbours back From Hell csomag?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #19064 üzenetére
Én a Choiceal kapcsolatban megengedőbb vagyok most, szidtam anno eleget mikor ilyen sosem hallott és látott indie címek ( nem az indie a baj önmagában remek indie cím van amik nagyságrendekkel jobban bejönnek mint az AAA gamek 95% a) voltak a húzócímek hosszú hónapokon keresztül....
Egészen 2021 végéig ezt csinálták, aztán azóta viszont tavaly már nem hittem nekik mikor megújulást igértek, de szerintem sikerült nekik
Jó, utolsó 2 hónapban ugye a Fallout 76 és a Doom Ethernal tényleg Bethesda húzócímek de egyrészt van másik game is a hónapban amiért érdemes behúzni, másrészt meg előtte nem ez volt az évben, és tényleg volt olyan hónap is amikor 2-3 remek játék is került a csomagban, és 1 ért is megérte volna.
Annyi, hogy picikét talán sok az RPG, ami nekem jó aki imádja a műfajt, másnak aki nem talán nem annyira
De a lényeg, hogy minden hónapban volt minimum egy AAA cím, ráadásul nem is régi, hanem ilyen max 2-3 éves, ami ismert is valamennyire és jó kritikát kapott. Ennél többet szerintem nem szabad várni 6 vagy 8 €/$ ért .
-
maross
nagyúr
válasz
***ANDRÁS*** #18687 üzenetére
a 9.99 volt a lenyeg, nem az, hogy pont van ra egy 4 usd kupon
csuvicsuva: nekem szuneteltetve volt, probalnak visszacsabitani
-
csuvicsuva
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #18687 üzenetére
Aki kapott ilyen emailt (9.99/11.99), az lemondta az előfizetést vagy csak szünetelteti? Mert marossnál feltételezem, hogy az utóbbi áll fenn. Én az előbbi vagyok és én is kaptam.
-
FunPro
őstag
válasz
***ANDRÁS*** #18683 üzenetére
-
Zolás
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #18579 üzenetére
-
s7evcsenko
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #18459 üzenetére
A Shadow of Mordort épp most nyomom, elég jó a játék és a magyarítás is nagyon jó lett hozzá.
-
eami
Topikgazda
válasz
***ANDRÁS*** #18459 üzenetére
what about egy szótárt oda pattintani a monitor mellé
-
bepken
veterán
válasz
***ANDRÁS*** #18451 üzenetére
utóbbit vinném, ha valami csoda folytán véletlenül még megvolna
-
válasz
***ANDRÁS*** #18447 üzenetére
Jelen!
Egyébként mennyi kiegészítőt tartalmaz a csomag? Csak mert jött ki bőven DLC az egyes játékokhoz. -
gejala
őstag
válasz
***ANDRÁS*** #18375 üzenetére
Ráadásul 90%-ban mindig ugyanazok a játékok vannak az összes mystery bundlijukban, csak a neve változik.
-
válasz
***ANDRÁS*** #18371 üzenetére
Tegnap lezártam 5-ösbe megvettük.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
***ANDRÁS*** #18279 üzenetére
7/30 napos próbaidőszak alatt is adja őket, vagy 200 Ft -os verziót is próbálhatod.
-
bepken
veterán
válasz
***ANDRÁS*** #18279 üzenetére
hát hogy milyen platformra adják a kulcsot, arról sajnos nincs információm :/ de Heat az sanszos, hogy Origin kulcs lesz (EA címeknél mindig azt adnak)
-
bepken
veterán
válasz
***ANDRÁS*** #18275 üzenetére
ha van aktív prime-od, akkor megkapsz mindent
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Az indie játékok már most elérhetők, a többiek július 12-én kerülnek fel és 13-ig lehet őket beszerezni.
-
T0rnad0
addikt
válasz
Ez engem is érdekelne, mert egy GRID Legends-re így vagy úgy vevő lennék
-
TheNewDawn
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #18263 üzenetére
Gondolom vágod hogy nem 50 Ft on akarok fillerbaszoskodni, viszont új országban melózok új kártyával stb, de valahonnan paypalon maradt fent 3.12$om ami kereken 1200 Ft. Megfelelő lenne így? Mert ellenkező esetben is meg tudom oldani forintban is csak akkor+1nap meg kis macera.
-
Zolás
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #18261 üzenetére
Dragons Dogma mennyi lenne?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #18240 üzenetére
Igen, az ilyen pakkokat jóval könnyebb eladni, mint a csojszt. Én nem vadászok, ami érdekelne és nincs meg, az a DmC 5, de pont az az egyetlen rész, amellyel játszottam még Xboxon Game Passben, mielőtt kivették. A HD Collectiont meg a héten zsákoltam be szintén oda, hasonló áron, mint amennyiért a mostani bontásban mehet.
-
Maksifül
senior tag
válasz
***ANDRÁS*** #18234 üzenetére
Szia, írtam én is
-
Corleone33
senior tag
válasz
***ANDRÁS*** #18234 üzenetére
ment PÜ
-
eami
Topikgazda
válasz
***ANDRÁS*** #17544 üzenetére
alapjáraton 10%-ra lövi be vásárlánál és checkout közben tudod a csúszkát eltolni 20%ig. Már ahol, mert van olyan ahol max 10% offot enged. A 20% az csak a max amit kapni lehet kedvezmény.
-
warcat
veterán
válasz
***ANDRÁS*** #17544 üzenetére
-
warcat
veterán
válasz
***ANDRÁS*** #17533 üzenetére
Humble Choice is leveling up next month!
Csak annyi előnyét látom, hogy 20% store kedvezményről fogsz indulni, mennyit vásárolsz tőlük? -
warcat
veterán
válasz
***ANDRÁS*** #17526 üzenetére
Megveszed és hozzáférsz a játékokhoz, aztán lemondod.Nem ad további kedvezményt a következő hónapra és egyébként is változások lesznek.
-
gyimger
őstag
válasz
***ANDRÁS*** #17048 üzenetére
Jól van, legfeljebb ha másnak nem kell semmi, akkor megveszem 1 eurós pakkot.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
***ANDRÁS*** #17011 üzenetére
A WEREWOLF: THE APOCALYPSE HEART OF THE FOREST ment priviben. Egyszerre csak egy játék vihető.
1-2 napig várok, aztán, amik maradnak, azokból majd lehet újra csemegézni.
-
Zolás
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #16848 üzenetére
Be kéne fejeznem a hörcsögösködést. Már majdnem megvettem egy csomagot, mikor eszembe jutott, hogy megnézzem, hátha megvan belőle valami. Majdnem mind megvan. Nincs belőle 5 olyan, ami ne lenne meg.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
***ANDRÁS*** #16848 üzenetére
megvan, már nem aktuális
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
***ANDRÁS*** #16541 üzenetére
Már nem aktuális. Viszont egy Surge 2 vihető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest