- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
logineres
tag
Elnézést, de GTA5 karaktered és az epic, hogy jön össze? Steam-en, és Epicen sincs cloud save Gta-ban, ha jól tudom, mert azt a rockstar launcher intézi. Ahogy a friendlistet se lopta el, csak hozzá kapcsolhatod, úgy ahogy a Gog galaxy is ezt csinálja, illetve egyéb custom kliensek. Felület, illetve letöltésre ott a legendary/rare, ha nem akarja valaki használni az Epic launchert, nekem sose volt vele bajom, csak ha lerohanták a szervert ingyenes játékok miatt.
-
logineres
tag
válasz
TheNewDawn #19838 üzenetére
Nyugi nekem se jött. Alt accountokra se jött semmi.
-
logineres
tag
válasz
TheNewDawn #19834 üzenetére
Múltkor nekem is volt, felfogják tölteni. Kapsz majd róla email-t is. Írtam én is a supportnak, de ugyanazt írták, hogy várjak.
-
logineres
tag
Meg is jött az újabb "7 eurós" kupon, ennyiért lehet megveszem
-
logineres
tag
Valaki megmagyarázná nekem mér jó nekem, ha EZT bundle-be veszem?
Egyesével 13 euro, de bundle-be 15,3?
Amúgy Max Payne 1-2 szerintem most jó vétel.
-
logineres
tag
Ha esetleg valakinek marad ki egy Baldur's gate 1-2, azt behúznám. Előre is köszi!
-
logineres
tag
Esetleg az új 2K bundle-re nem tart valaki igényt? Borderlands 3 érdekelne belőle. Csakhát a többi mind megvan.
-
logineres
tag
válasz
ForRedGlory #17033 üzenetére
Ha esetleg a DESOLATE-t még nem vitték el, akkor azt szeretném, ha lehetséges. Előre is nagyon szépen köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Asus rog g751y elkelt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest