Hirdetés
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FunPro
üzenetére
"Én sem gondolnám, hogy a kuponoknak van bármi köze a bundle minőségéhez vagy kelendőségéhez."
A kelendőséghez szerintem több, a minőség meg szubjektív, de én is azt írom, hogy a "2 havi akció, na vajon milyen rossz lesz a következő?" gondolatmenetnek semmi valóságalapja nincs az elmúlt néhány év alapján. Lehet, hogy szuper lesz attól, hogy már most kapsz rá kupont.Amúgy jah, maga a Humble Bundle sem olyan populáris, nem kap annyi figyelmet, mint amilyennek az akciók alapján gondolnád, meg úgy általában az emberek hajlamosak nem feltétlenül tudatosan vásárolni, még akkor sem, ha tudnak az oldalról és néha használják is. Szerintem kb. ugyanúgy működik, mint ha más termékekről van szó, nem mindenki használ árukeresőt, vásárol nagyobb akciók idején, vagy több terméket leárazásokkor, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- BMW topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő