Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
***ANDRÁS***
üzenetére
Én a Choiceal kapcsolatban megengedőbb vagyok most, szidtam anno eleget mikor ilyen sosem hallott és látott indie címek ( nem az indie a baj önmagában remek indie cím van amik nagyságrendekkel jobban bejönnek mint az AAA gamek 95% a) voltak a húzócímek hosszú hónapokon keresztül....
Egészen 2021 végéig ezt csinálták, aztán azóta viszont tavaly már nem hittem nekik mikor megújulást igértek, de szerintem sikerült nekik
Jó, utolsó 2 hónapban ugye a Fallout 76 és a Doom Ethernal tényleg Bethesda húzócímek de egyrészt van másik game is a hónapban amiért érdemes behúzni, másrészt meg előtte nem ez volt az évben, és tényleg volt olyan hónap is amikor 2-3 remek játék is került a csomagban, és 1 ért is megérte volna.Annyi, hogy picikét talán sok az RPG, ami nekem jó aki imádja a műfajt, másnak aki nem talán nem annyira
De a lényeg, hogy minden hónapban volt minimum egy AAA cím, ráadásul nem is régi, hanem ilyen max 2-3 éves, ami ismert is valamennyire és jó kritikát kapott. Ennél többet szerintem nem szabad várni 6 vagy 8 €/$ ért .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- Automata kávégépek
- Hálózati / IP kamera
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Jó, utolsó 2 hónapban ugye a Fallout 76 és a Doom Ethernal tényleg Bethesda húzócímek de egyrészt van másik game is a hónapban amiért érdemes behúzni, másrészt meg előtte nem ez volt az évben, és tényleg volt olyan hónap is amikor 2-3 remek játék is került a csomagban, és 1 ért is megérte volna.