-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
válasz
TheNewDawn #21045 üzenetére
Megtettem, csak az volt a kérdés, hogy nincs-e valami probléma ha két egymás utáni hónapban is skippelem.
-
chatran
őstag
Bármeddig tudom skippelni az adott hónapot? Az előző és ez is azonnali "skip a month". Éves előfizetést vettem, még decemberben.
Látszik valahol, hogy még hány hónapig tart még az előfizum?Ezt megtaláltam a manage my memberships-nél: Your next 10 months have already been paid! -
chatran
őstag
válasz
csuvicsuva #20847 üzenetére
Akinek szüneteltetve van attól nem vonnak semmi, nem?
Én még aznap nyomtam egy skip a month-ot, mikor kijött ez a számomra teljesen érdektelen februári choice. -
chatran
őstag
Mostanában már nincs choice leak?
-
chatran
őstag
Az áprilisi choice-ból maradtak:
0.5€ -Fashion Police Squad
0.5€ -Symphony of War: The Nephilim SagaHátha érdekel valakit.
-
chatran
őstag
Kijött az új Choice, nekem instant skip.
Talán a Yakuza érdekes, de nem az én világom az sem.
Jó, hogy megvettem a Callisto-t. -
chatran
őstag
válasz
***ANDRÁS*** #20238 üzenetére
Sajna nekem sem adott már jó ideje. Az e havit le is mondtam, hátha lemondáskor felajánl 1-2 dollárt, de még azt sem dobta.
Kivártam hátha, de holnap mindenképp megveszem az áprilisit mert kellene a Callisto. -
chatran
őstag
WRC 9 és Trail Out várja gazdáját.
-
chatran
őstag
Egy Prodeus-t vinnék a Boomer Shooter bundliból [link] , ha valaki bontaná.
-
chatran
őstag
válasz
Anonymusxx #20120 üzenetére
Hát, nekem sajna nem jön be. A tavalyiban Hellblade, Control, Syberia 4 volt, azokat nem múlja felül.
Persze ha az Innocence helyett végre már a Requiem-et adnék, akkor nem szólnék egy szót sem. -
chatran
őstag
válasz
TheNewDawn #20070 üzenetére
Jó ez a LIS2, el tud kapni a hangulata, de nagyon spórolósan bántak a helyszínekkel. Nem rémlik, hogy a korábbi LIS-ek ennyire kevés helyszínből álltak.
-
chatran
őstag
válasz
bepken #20052 üzenetére
Nekem nagy kedvencem volt az első LIS meg a Before the Storm is, 2x is végigvittem ezeket. Én azt mondom, jó szórakozás a True Colors is, simán megéri a kb 2 eurót, amennyiért nekem sikerült beszerezni. Az eleje egyébként kísértetiesen hasonlít a Tell Me Why-ra. Ebben is van lmbtqxyz propaganda, de talán annyira nem vészes. Mondjuk még nem értem a végére, a virágkarneválnál járok.
Olvasd el a magyar Steam-es értékeléseket is azok is többnyire pozitívak. -
chatran
őstag
A Humble Control the Narrative bundliból maradt egy Tales from the Borderlands. Megválnék tőle, mert hidegen hagy a Border világa. Privátban keressen legyen kedves, akit érdekel. Köszi!
-
chatran
őstag
Egy Chivalry 2 eladó az augusztusi choice-ból. Priviben jelezze, legyen kedves, akit érdekel.
-
chatran
őstag
válasz
logineres #19429 üzenetére
Köszi, a hsz-em után kb fél órával már meg is érkezett a refund.
Azt írták az e-mailben, hogy mondjam le vagy skippeljem a feliratkozást, mert még mindig aktív. Nyomtam neki a skip-et erre feldobta, hogy 4 EUR kedvezményt ad ha mégse.
Nem akartam segget csinálni a számból, így nem fogadtam el. -
chatran
őstag
válasz
bepken #19427 üzenetére
Köszi szépen! Itt elakadtam:
If you are requesting a refund, please include the following information in your ticket:
Purchaser's email address
Recipient's email address ???Mi az, hogy a címzett e-mail címe? Meg lehet talán venni másnak is a choice-ot? Akkor az én esetemben uaz a két e-mail cím?
-
chatran
őstag
Nekem akkor adtak csak kupont, mikor szüneteltetést nyomtam.
-
chatran
őstag
válasz
csuvicsuva #19284 üzenetére
Köszi, ez így működött.
Nyitva hagytam az alapjáték oldalát és ott a Support oldalon sikerült visszarakatni. Nem tudom mi lett volna, ha elnyomom az oldalt, mert a régi játéknak már nincs Steam oldala.
-
chatran
őstag
válasz
TheNewDawn #19272 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ, akkor majd egyszer ha nagyon nem lesz már mivel játszanom kipróbálom ezt a Directors Cut verziót.
Nagyjából átnéztem miben lett több a DC kiadás és eléggé meglepett, hogy nem tették bele a kocsiban a zenelejátszást, pedig nagyon fel tudná dobni az unalmas szállításokat az autópályákon. Egészen kellemes, hallgatható zenék vannak a játékban, nagyon nagy kár, hogy ezeket csak a menedékekben lehet hallgatni. -
chatran
őstag
válasz
TheNewDawn #19264 üzenetére
Én 208 órát tettem bele az alapjátékba, megszerezve az összes achit. Ha aktiválom ezt a Director's Cut verziót, akkor az plusz egy sor lesz vagy upgrade-eli a jelenlegit?
Vannak újabb achik a DC verzióban? -
chatran
őstag
Ha valaki bontaná a hősnős bundlit, akkor egy Syberiara vevő lennék.
-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
A feka történelem bundliból van még egy Mafla 3 Definitív-em, ha érdekel valakit.
-
chatran
őstag
válasz
Anonymusxx #18950 üzenetére
Valóban, 16 euró humblin a kedvezményekkel a kèt Eternal kiegészítő. Steamen jelenleg akciósan 12. Indiegalán meg 10 dollár.
Szóval rohadt nagy átb@szás ez a humbli.
Így nekem ez a januári choice teljesen érdektelen. Hol tudnék megszabadulni a játékoktól, hogy legalább a pénzem viszontlássam? -
chatran
őstag
válasz
csuvicsuva #18946 üzenetére
Én még Bethesdára vettem meg, aztán mikor az megszűnt áthoztam Steam-re. Nekem is a két kieg kellene, de azt nem adják a sóherek.
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Valaki bontaná a Humble Overwhelmingly Positive bundle-t? A Shadow Man és a Kathy Rain érdekelne belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest