- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
siki92
csendes tag
Lehet hogy másnak evidens, nekem nem volt az.
A korábban említett 3-4 perces bekapcsolás utáni szenvedést próbálkoztam megszüntetni. Kezdésnek kikapcsoltam a képernyőzárat...na ezzel elértem hogy 2 óra alatt is érzéketlen maradt.
Elkezdtem a romokat sorba próbálgatni...aztán viszonylag gyorsan feltűnt, hogy mindegyik rommal az első bekapcsoláskor tök jó, aztán következőre szenvedés.
Egész egyszerűen ha úgy kapcsolom ki, hogy be van nyomva a wifi, akkor bekapcsoláskor 3-4 perc mire észhez tér...ha kikapcsolt wifivel kapcsolom be a tabot, akkor kb fél percre csökken ez az idő.
Mindenki másnak egyértelmű volt, hogy így kell csinálni, vagy csak nálam jelentkezik ez a hiba? -
-
-
törölt tag
válasz
this is life #3387 üzenetére
-
válasz
#54715584 #3386 üzenetére
Mindegyik 4.04 a szamok a kiadas datumat jelolik...a 10.26 a leg kozkedveltebb,de nalam a gyari myaudios is jo volt phantom buildel,a 10.23 as gadmeit ne tedd fel mert az a1200mhz modellekre keszult,a november vegi,vagy december eleji meg eleg gyik gadmeies rom,lassabb vele a gep ,mint azzal amelyik elotte volt. Aztan van a phantom fele custom rom,de az nem tamogatja a bluetoothot,illetve nincs beepitett flash playere,ha meg utolag telepited ra akkor csak kulon ablakbn jatsza le a videokat es nem a weblapon...
-
törölt tag
Kicsit elkeveredtem a ROMok között. akkor most van Gadmei ROM, ami jó a tabletre? És mik ezek a verziószámok? Dátumok? Hanyas verziójú Androidok ezek? Melyik a megbízható ROM? Link van vagy csak én vagyok vaksi itt a topikban?
-
válasz
eckmester #3383 üzenetére
Irtam priviben,en a wayteqet valasztanam ....olvass bele a forumjukba ,nagy az elet ott mert custom kernelel osszehoztak a 4.2x romot a tabletre,nem panaszkodnak a kutyujukre igaz fiatabb gep mint a prestigio,nem reg lett kiadva,de eddig semmi gondot sem olvani naluk...de ranezek a prestigiora is ,mert mostanaban oket kevesbe kovetem figyelemmel...
-
siki92
csendes tag
Próbáltam a myaudio legfrissebb romjával is, meg a Gadmei legfrissebbel is. Mindegy volt. Próbáltam launcherrel meg anélkül is...az se számított sokat..
-
-
jFox
addikt
A régi 4.0.3 rom-ban volt olyan cpu opció, hogy Performace. Az volt a 1.5Ghz. De az újabbakból már kiszedték, gondolom mert sokan panaszkodtak, hogy olyankor lefagy, újraindul, stb.
Ha root-olod a tab-ot akkor külömböző CPU maceráló progikkal fel lehet húzni, de szerintem nem érdemes a fentebb taglalt okok miatt.@ #3346
Nem hiszem, hogy sokan játszanának ilyen játékokkal. Ezek inkább konzolra valók. -
Aki teheti ne a szerviznek adja le hanem a boltban,mert akkor csak az uzletet kell baszlatni a csere miatt,hanegy mod van ra csereutalvanyt kerjetek,aztan nezni kell egy masik tabot,lehetoleg nem ebbol,a markabol,de bevallalosoknak lehet myaudio is
.
Monstre ejnye ejnye,emlekszel mennyit ovtalak,tudom szoban nem beszeltunk,de irasban mindent elkovettem hogy barmit csak ezt ne....
Amugy nem lehet hogyncsak egy beragadt alkalmazas szivta le az akksit? Probald feltolteni nyomj ra egy wipe data / cache /media particiont ,tudom ez utobbival mindent buksz de tesztelni kell mi a baj,rakd vissza a gyari romot,no root es no buildprop csere,lehetoleg hagyd szuzen ,ne telepits ra egyenlore semmit sem es ha tovabbra is fenn all a gond akkor szerviz.Ez mindenkire vonatkozik akinel akksi problema merulnem fel,ha igy rendbe jon akkoraz alkalmazast kell meglelni ami szivja,ha meg tovabbra is rossz marad akkor egyertelmu a keszulek sorsa.
-
Smithy87
senior tag
válasz
Fritz Teufel #3334 üzenetére
Hát eddig nem hullámzott, ebből mondjuk egyenes ágon lehet következtetni az aksi dagadásra. Tehát gyári rom vissza adatok lement és gari. Majd ha a posta felhozta a dobozt a gari levéllel. A nyitott bootloadert nem hiszem, hogy vissza lehet zárni vagyis nem emlékszem, hogy olvastam volna ilyet a topikban. Bár szerintem az extremesek nem fognak softverrel foglalkozni egyértelmű hardveres hibánál.
-
Smithy87
senior tag
Úgy fest az egyik ismerősöm gépét is utólérte az akkus vég. Üresjáratban vagyis készenléti állapotban le van téve, és egy idő után drasztikus mértékben csökkenni kezd, az akkuban lakó delej mértéke. Néhány perc alatt képes több 10% ot esni a droid szerint. A gyári GADMEI rom van fent, a bókult build proppal. Eddig nem volt ilyen baja a gépének. Van rá valami megoldás vagy Irány vissza gariztatni? Hozzá teszem majd félévet működött hiba nélkül.
-
Kiskarak
csendes tag
válasz
this is life #3313 üzenetére
Köszönöm a válaszokat már csak arra lennék kiváncsi , hogy mind ez elött az eredeti 4.0.4-es rom-ot kell-e rootolni ill. mind ez a nullarol mennyi idő alatt vihető végbe egy kezdőnek mint nekem. Ill. érdeklődnék , hogy ez a 9.23 a megjelenés időpontja?
Ill. a phantom elnevezés a build.prop neve? -
Nekem is igy volt, a playen azert nem latszik mert elvileg nem megy rajta,pedig megy gyakorlatilag is...de nekem ilyen volt a youtube2mp3 meg még jo nehany program. E ket rommal amit emlitettem ,ezekkel volt a legfurgebb,es csak egyeni preferencia ki melyiket hasznalja...
-
válasz
Kiskarak #3311 üzenetére
Ket verzio van az egyikma 9.23 plusz phantom buildprop ,vagy a 10.23 gadmei rom plusz phantom buildprop ,a gadmeies rom tamogatjama dual displayt,de egy ket program nem kompatibilis vele,a 9.23 as myaudioval kevesebb kompatibilitasi gond van,tempoban se rossz,bar ez nem sokat szamit,mert ez csak nyers ero,ezzel hdmire kotve a tablet egy nagy tapi padda valtozik. Nalam a a 9.23 phantommal,fuszerezve volt a legjobb...
-
Kiskarak
csendes tag
Sziasztok ,
Itt már elég sok megoldás született mint látom de érdeklődnék , hogy végül is melyik a legjobb rom , root ill. build.prop összeállítás erre a masinériára ami tényleg kihozza belőle a maximumot mert végre rá vettem magam , hogy végre neki fogok állni főzőcskézni de csak ha biztos vagyok a dolgomban. -
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3309 üzenetére
Ahhoz tudnál nekem adni egy linket? Vagy hol találom meg azt?
Az előző romnál nekem sem volt semmi gondom a chrommal.
Vagy az első hszben lévő az az lenne?
-
cekkk
veterán
Akkor most ez a rom : MyAudio ICS 4.0.4 - 2012.09.23 lenne a legjobb választás a kis gépre vagy melyik mert ez a phantom nem vált be
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #3298 üzenetére
Nem kellett volna neki, legalább is nem szokott a menüben kutakodni
Nem tudom mi történt, azt mondja netezett és egyszer csak ez történt, hogy olyan volt mintha újra akart volna indulni de nem sikerült neki.Felraktam azt a romot teljesen jó.
-
Ahoz nincs ,de szerintem ne veszodj vele azzal sem lesz jobb,csak a modingalmegy ket felesleges dolog kikerult a rombol,amit egy root utan te is tudsz torolni a system tunerrel,vagy eppen fagyasztod a beallitasok menuben... a builprop cserevel a maxot hozod ki eme kutyubol,ennel csak akkor lenne jobb ha ujra lenne irva kernel es persze optimalizalva az eszkozre... A phantom rom mar nincs meg sajna...
-
csab3
csendes tag
Köszönöm!
A buildprop -ot már megcsináltam.
A "E8HD_Custom_v1.1_by_Phantom" ROM-hoz nincs egy (esetleg, dropboxos) linked? -
Itt egy link ajandekba [buildprop] a myaudional nem szurtak el semmit sem,hanem meg arra sem veszik a faradsagot hogy frissebb romokat, az arculatukara szabva kiadjak...kozkincse tegyek,megvettuk a kutyujuket aztan gondoskodj magadnak rola,de ez nem csak rajuk igaz,lenne meg egy ket ceg akik hasonloan cselekednek...
Cekk a phantom fele rom az egy custom rom,egy kinai srac modingolta,de pl a bluetooth kimaradt belole es flash player is ez utobbi potolhato,de a gyarival,szerintem jobban mukodik,az hogy mitol allt vissza a tabotokmalapra a franc se tudja,parod nem nyomottvra veletlenul az adatok visszamallitasa vagy valami hasonlo funkciora,ilyen hiba eddig meg nem volt...
-
csab3
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült feltenni a ROM-ot.
Valamit nagyon elszúrhattak a MyAudio-nál mert az a ROM, ami gyárilag fent van egyszerűen szőrnyű, lassú, akad. Ezzel a Gadmei E8 HD 1.1 -es ROM-al meg hasít munt a szél. Szóval Köszönöm mégegyszer a segítséget!Ez a "E8HD_Custom_v1.1_by_Phantom" ROM letöltő linkje engem is érdekelne, mert a hivataloson "http://www.kuaipan.cn/file/id_78152152630951938.htm" egyszerűen nem találom a módját, hogyan lehetne leszedni.
-
-
Nem ezt nem kell feltenni,hanem igy kell kineznie a gadmei romnak a kicsomaholas utan ,ezeknek a fileknek kell benne lennie a gadmei frissitesben is...a fenti csak egy pelda hogy mikent kell kineznie az sd kartyanak...csak nem engedte szerkeszteni a pdf et,se kimasolni onnet azt amit mutatni akarok neked belole...
-
csab3
csendes tag
Oksa rendben! Ezt a frissítést előtte kell feltelepíteni, aztán a Gadmei E8 ICS 4.0.4 ROM-ot?
-
csab3
csendes tag
Factory reset megvolt, reset ez meg az is. A media nem, de az nem a SD kártya?
A Gadmei E8 ICS 4.0.4 - 2012.10.11 ROM egy zip file volt, "[E8-HD 1.5G]42.M6_e8t3_gadmei_64pin_516MHZ_9662_20121011 (1).zip" névvel.
Milyen 6 fájlt említesz? -
-
csab3
csendes tag
Az sd kártyán lehet más fájl, mappa mint a ROM fájlja, mert amikor próbáltam azon volt még ezaz.....
-
csab3
csendes tag
Sziasztok! Van egy MyAudio Series 8 808DCC tabletem 4.0.4 androiddal. Rootoltam, próbáltam feltenni Recoveryből az oldal elején linkelt Gadmei E8 ICS 4.0.4 - 2012.10.11 ROM-ot. Egy kicsit gondolkodik majd hiba üzenettel nem futtataja le. 2x 3x -or letöltöttem, hátha a fájlal lehet hiba. Szerintetek mi lehetne a megoldás.
Üdv:
Csaba -
Fritz Teufel
addikt
A Cyanogenmod egy magán programozó csapat, akik valószínűleg profik és a saját szabadidejükben szórakozásból alakítják át a "nyers" android verziókat a különböző készülékekre. Főként telefonokra dolgoznak, tabletekre szinte kizárólag csak felső kategóriás készülékekre. Középkategóriában jóformán csak a Samsung eszközök jönnek számukra szóba.
Ráadásul csak olyan készülékre programoznak, amivel fizikailag rendelkeznek is, hiszen az eredményeket ki is kell próbálni. A készülékeket ennek a csapatnak manapság már maguk a készülékgyártók ingyen biztosítják, elismerve kimagasló minőségű munkájukat, de reklámnak is igen bevált a dolog. A neve nincs low-end kategória kizárt, hogy a csapatnak valaha is szóba jönne, hiszen az ő erőforrásaik is végesek, a szemétből meg millióféle van.
A lényeg, a CM10 nem valamiféle android verzió, hanem a nevében szereplő csapat főzött ROM-jainak fantázianeve (egyben a csapaté is) plusz verziószám. -
válasz
Donki Hóte #3230 üzenetére
Ha a gadmei romot hasznalod ott van dual aktiv kepernyo
s te valasztod ki mioyen modban hasznalod...
-
Casillero
tag
Senki ne tegye fel az E83D romot. Azért én kipróbáltam. Előjött a Nagy fehérség. Fehér háttér és halvány gadmei felirat. Beindult és érzékelte is a kijelzőt de nem láttam mit csinálok. Egy próbát megért. Viszont van benne egy egyszerű teljes képernyős videólejátszó. 3dplayerHidestatus.apk a fájl neve. Hálózatról legalább ezt ki lehet választani (ES Fileexplorer lan mód).
-
Casillero
tag
A fent említett Prestigo nem rossz kütyü. Néztem róla tesztet kb 11e pont antutuval. A 3d ami 3000, 808-nál ez 1500-2000 pont. A proci megegyezik. A legjobb eredményt a 1011-es rommal lehet elérni kb 9700 pontot.
-
válasz
cassius.clay #3195 üzenetére
Probalkozz meg egy factory resettel,aztan megint a myaudiosmrom,ha ugy sem megy a szerviz,azertnaz okokat ne nagyon taglald ott. A rom cseretol nem halhat meg a touch panel...amugymamforumon tobbszor leirtukmamlegjobb paros a gyari oktoberi megfuszerezve root utan egy kis phantom boldproppal...azzal lehet legtobbet kihozni a tabletbol.
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
S.O.S. ben kéne segitség!
Ma vettem ilyen tabletet, 4.0.4 volt rajta, de megpróbáltam feldobni rá az első hozzászólásban található Gadget-es legfrissebb romot. Fel is ment, be kapcsol, de az érintést nem érzékeli a tablet.
Próbálom vissza rakni a gyári 4.0.4-et uugyanúgy, ahogy a gadgetes-t felraktam, de installation aborted-el leáll a telepités, mondván assert failed: less than int -ilyesmit ir és egy sorszám. Ötletek??? Hogy rakjam vissza a gyári romot??? -
Rambovits
senior tag
Kinek mi a véleménye a tabletjéről? Én most azt vettem észre, hogy van amikor annyira lagol, hogy gépelni nem lehet vele. Vagy ha mondjuk rányomok a menü gombra, akkor nem a menüt nyitja meg, hanem úgy érzékeli, mintha hosszan nyomnám a kijelzőt az opciókért. A másik amit észrevettem, hogyha görgetek egy weboldalt chromeban, akkor néha csak úgy eltűnik a weboldal tartalma, és egy üres lap marad a kijelzőn.
Valamint ti használtok valamilyen task killert?
Esetleg próbáltatok más rom-okat is a gadmei-esen és a myaudioson kívül?
-
Casillero
tag
Tegnap majdnem kinyírtam a tabot. Feltettem a 1,2 ghz-eshez való romot. Fel is ment, reboot és fekete képernyő. Gondoltam letesztelem mennyi a csak 1,2 ghz. Nem jött össze. Hidegvér és memkártyára 1,5 rom és van kép. Build.prop-ba a cpunál ha az utolsó 800000 értéket átállítom 1520000-ra és a béállitásoknál átállítom power save módra akkor megy 1,5 ghz-en. Sajnos fagy. Úgy gondolom az 1,5 ghz csak ámítás. At antutu se tud semmit net nélkül. Az adatbázisból tölti le az infókat. Oda bármit be lehet írni.
-
Casillero
tag
Feltettem a 20120730 gadmei romot. Forgatás, wifi nem ment. Antutu 3800 pont. Hiába van performance mód. Egy tetszett benne: el lehet tüntetni a tálcát! Kár, hogy a későbbiekből ezt kivették.
-
eckmester
tag
Sziasztok!
A következő gondjaim vannak e remekművel, így három hónap után. 30%-os aksinál pukkan és kikapcsol.Egyre sűrűbben a kijelző össze-vissza érzékel és ezt mindegyik ROM-nál produkálja. Mikor járok jobban, ha a Práter utcai szervizben adom le, vagy az Auchan-ban? Cseréltetni szeretném, gondolom az áruházzal könnyebb veszekedni. -
Ki volt kapcsolva toltes kozben? Az hogy arra lesz semmit sem jelent mert mas a gyarto ,erre szeptember ota igerget ,aztan valakinek jott a kamu hogy nem is jb lesz hanem4.2 . Ha el kezdett romlani az akksi,akkor kezd el kinozni es nezd az uzemidot ,es imadkozz hogy a 6 honapon belul legyel,mert szerintem valos a 6 honapos akksi garancia...
-
-
-
Fez69
csendes tag
Most komolyan! Ki az, aki a MM-ban egymás mellett kipróbálható készülékek közül kiválaszt egy TFT kijelzőst, majd hazamegy és hónapokon át kesereg, hogy mennyivel szebb az IPS?!
Sajnos számomra még mindig nem tiszta, hogy a MyA miért cserélte le a teljesen zsír 09.23 romot egy három nappal későbbi, teljesen használhatatlan verzióra. Nyilván ezért kellett bevonni az év végén a forgalmazásbol a tabot egy jó kis sw frissítésre. De miért?! -
Fritz Teufel
addikt
válasz
#54715584 #3033 üzenetére
Szia!
Ha nem napokig marad bedugva, akkor nem baj. Már, hogy normális esetben, mert az elektronika véd a túltöltés ellen. Legalább is ez minden low-end kategórián felüli gépnél így van. Itt nem tudom... ha esetleg ez az egység romlik el, hamar kiderül majd. Forrósodás és nagyon gyors tönkremenetel. Pár napon belül elszáll az akkumulátor.
Kell lennie egy animációnak, ami a töltést mutatja, nálam működött, de hallottam olyan esetekről, ahol nem volt ilyen animáció, akár ROM-tól függetlenül. Ha ez az eset előáll, akkor vagy bekapcsolva kell tölteni. Nyilván, valamivel tovább tart, de ez van. -
-
Permet Elek
senior tag
Nem kell hozzá +40. Erről beszélünk. 45-ért samu van. 1-2 napos. 30-ért meg, jobb mint ez. Kapásból cserélted a gyári romot. És az akkuhibád is előjött, és fog is bizonyos időközönként. 3perc helyrehozni. De, hogy még így se működik korrekten, elhiheted. Nem elhangolódik, mert a romcsere sem oldja meg. Ott nagyobb gond van. Magberagadás is érdemes megnézni. Mert nekem se tűnt fel semmi, még nem néztem meg. És sajnos offba volt.
Szóval. Drága. Szupport 0-a. Eladhatatlan. Szervíz katasztrófa. Hibalista akad bőven. Nekem mind előjött szépen sorban. Bár még nem halt meg. Működik. Javítottam minden gondot. De ma, ha tabot kéne vennem. Nem ezt venném. Ha nincs pénz jobbra, akkor sem. Házon belül a 708dcc is jobb választás. Ha nincs pénzed jobbra.
És nem neked írjuk. Hanem azoknak, akik még ma is ezt vennék. Hogy inkább ne. Mert drága. És nem jó.
Inkább vegyen sokkal olcsóbban hasonlót. Ha netán gondok akadnak vele, vagy meghal. Egy éven belül vagy utána nem sokkal. Ami a 808dcc-n valószínű az akku és a marokmelegítő processzor miatt. Ne essen annyira fájóan neki. -
Fez69
csendes tag
IMHO szerencsére közel se ennyire negatív a dolog. Nekem a MyA 09.23-mal teljesen jó. Internet, HD video, YouTube, játékok (NFS MW, Real Racing, Dead Trigger,stb) akadásmentesek. 4 hónap használat, fiammal vegyesen. Egyszer elhangolódott a töltés mérés és 100%-on maradt, vagy kikapcsolt 20%-nál, de ez a topikban leírtak alapján 3 perc alatt orvosolható volt. Ennyi a hiba lista. A gyári ROM használhatatlan volt. Az akksikat szerintem az elhangolódást követően a Droid tölti halálra.
Aki IPS-t, Gorilla glass-t, 180° betekintést, 4 magot, supportot akar, az ne a 40 ropis cuccok között keresgéljen, hanem ahogy páran itt írják, tegyen hozzá még 40 gurigát. Én ebből a második összegből inkább veszek két 1/24 digitális slot autót. Pont kifussa:-)
-
válasz
Hasyinto #2994 üzenetére
A 6 ora hd kijelzovel csak a kinaiknal elfogadott,nekem a dcc helyett egy dragabb lett,es nem bantam meg,10-12ora is osszejon a neten, es meg akkor se fogy nullara a szufla,e mellett gordulekeny valos garanciaval rendelkezo keszulek,ahol ha baj lenne nem enne az ideg hogy miert nem irnak valaszt az emailre s vajon miert nem veszik fel a telefont ha neha nem foglalt es megis kicsong,az akksi bajat nem 1,2 nap alatt fogod kiszurni hanem kb 4 honap hasznalat utan lesz feltuno,az elejen csak perceket veszit az uzemidobol,ami nem is feltuno,de kb 3-4 honap utan elkezd drasztikusan romlani,eloszor csak pukkan egyet 20% korul aztan kikapcsol,a vegen 100 rol 86 % ra 20 perc es mar kapcsol is ki a tablet.20 al dragabb a galaxy tab2 7 col,es nincs remeges hogy mikor hal meg a kutyu...ha egy mod van ra ne a 808 dcc ha mar myaudio,hanem inkabb toluk 916dcc, vagy akar a 708dcc...Ha bevallalos vagy azert a 808dcc se rossz valasztas...
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #2957 üzenetére
Ez a JB rom dolog azért is érdekes, mert a többi MyAudios tabnak már fent van a jb-s frissítése, és állítólag az új 808-asokat is jb-vel árulják.
-
gdevil
aktív tag
válasz
zsolt64555 #2920 üzenetére
Bocsi, lehet védeni a tabletet, de nekem volt ilyenem.
Alig vártam, hogy elvigyék. A mag beragadás tuti gond, hiába ír ki a tesztprogi x ezer értéket, a komoly játékok belassulnak, szaggatnak, pl próbáld ki a gameloftos Wild Blood-ot, szaggat mint a fene.
Én amióta vettem egy galaxy tab 2 7.0-t azóta tükörsimán futnak a gameloftos játékok, ég és föld a kettő.
Úgyhogy lehet, hogy olcsó, de ennek meg is van az ára.
Egyébként a Samsung is 45k-re jön ki nekem, és a support, meg a rengeteg custom rom folyamatosan jön ki rá.
Ezt hívják minőségi váltásnak..... -
zsolt64555
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2911 üzenetére
Csak annyit szólnék hozzá hogy ez nem "ratyi" hanem egy tablet.....
lehet vitatkozni a minőségről, de semmiféle képp sem kell összehasonlítani egy 80-100 e forintos tablettel
a mai napig jól működik a készülék, igaz a 09.27 es romot énis cseréltem 11.28 gadmei-re mert annak még elég sok hibája van ami csak órákkal vagy napokkal a telepítés után jön elő!
az új rom a wifi kivételével teljesen rendben van
a "cpu1 mag beragadás" szerintem hülyeség ez csak a szinkronizálás miatt van, bármilyen tesztet nézve és játékot futtatva nem volt kevesebb az eredmény mint mikor mindkét mag online van, tehát működik mind a kettő
a wifi hibát én is próbáltam orvosolni mint sokan mások de ehhez sajnos új kernel kell, a kernel nincs jól megírva
végül annyit elég sokat olvasom én is ezt a fórumot és az esetek nagy részében azt látom hogy szoftver problémáról beszélnek az emberek nem pedig hardver hibáról
tudomásom szerint először a nevesebb gyártók "Samsung, Lg, Sony......" március -májusban jönnek az őj 4.2 -vel a gyengébb gépek június-július-ban kapnak új frissítést
egyszer kérdeztem a hivatalos támogatót ezügyben és tudják hogy a szoftver nem tökéletes és ígérték hogy jön majd rá frissítés
én örülök hogy egy ilyen gépem van és nem kellett érte kiadni közel 100 e forintot, ugyanis a nevesebb márkáknál a minőség mellett, a "NEVET" kell megfizetni amit nem igazán tartok jónak
"még valami azt is el tudom képzelni hogy ezen gyártók hatására nem tökéletes a gépünk OS -e így utalnak rá hogy vedd meg inkább a jóval drágább gépet........hisz mint tudjuk az Apple Iphone 5-s bekerülési költsége kb.40-50 e forint és 150 e ért adják........szerintem ez sem normális"
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
this is life #2907 üzenetére
Szia!
Bocsi, hogy nem tegnap írtam, de hosszan rá kellett nyomni a wifire és ip cím lekérése(ezt csak elsőre kell) nem tudom magától mért nem tudta de most minden flottul megy! Mégegyszer köszönöm szépen a segítséget, remélem több meglepi nem lesz az új romba!
Szép napot Nektek!!!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
MinionFlasH #2883 üzenetére
Ha egy másik készülék ROM-ját próbálod meg felhegeszteni, akkor valóban ugrik a garancia. Ráadásul a készülékedet 100% biztonsággal állíthatom, hogy kivégzed. NE NYÚLJ OLYANHOZ, AMIHEZ NEM ÉRTESZ!
Ha nincs Recovery, akkor kíváncsi vagyok, mi módon tennéd fel. Ha meg van Recovery, akkor meg min túrázunk? Full wipe, aztán reboot system now és jóccakát.Üdv, Dec
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #2882 üzenetére
CWM-et egyik ROM sem tartalmaz, mert a CWM egy főzött Recovery mint azt a neve is mutatja: ClockworkMod (Mod- mint modding vagy modded. A REcovery-t bővítették pár hasznos funkcióval és valóban külön is telepíthet, vagy a standard Recovery cserélhető erre. A Gadmei készülékek ROM-ja a standard Google-féle Recovery-t használja. Egyébként azt fontos tudni, hogy a Gadmei-n nincs hard reset, azt a funkciót a Recovery látja el, a HR egy elavult és felesleges dolog. Tehát, szerencsétlen esetben sikeresen kiszúrtátok a mikrofont
Hallottam már ilyenről
Üdv, Dec
-
válasz
Fritz Teufel #2879 üzenetére
Lehet hogy a rom nem tartalmaz cwm et most raktam újra egy overmaxot és azon se hívható elő csak egy reset gomb van gond esetére ,de recovery nyista,a 708dcc nem rk csipszettes mert akkor lehet hogy csak újra kéne flashelni livesuittel img fileből ....nem tudod ki a gyártója a tabletednek ? Azért lenne jó ha rk soc mert az flashelés elött formázza a memoriát ,és csak aztán ír felül..Ahogy olvasom válaszod szerintem reflash ,ha akkor se megy szerviz és sok türelem
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2879 üzenetére
Nagyon köszi a választ! Nem mókoltam a rommal! Másik fórumon srác azt írta, hogy szerinte nem működik ezekben a hard reset!
Annyi ha nyomom a + gombot meg ugye bekapcs felvillan a myaudio jel, de ennyi, HA nyomom felvillan a logo rögtön elengedem akkor bejön egy android figura hasán egy piros felkiáltójellel, de sajna ennyi semmi nem történik!
Hát ha más nem lesz akkor visszaviszem edigitalba ott vettem, legalább röhögnek egyet!
De azért, hogy nem működik egy hard reset...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
MinionFlasH #2878 üzenetére
Szia!
Elképzelhető, hogy a Recovery megsérül és nem indul el. Elvileg Odin-nal még innentől is menthető lenne a dolog, de az egyszerűbb és biztonságosabb dolog a szerviz. Nem olyan könnyű ezekből téglát csinálni. Érdekes egyébként a Recovery hiánya/sérülése. Ha nem mókoltál a készülék ROM-jával, akkor ez kifejezetten gyártáskori probléma lehet. Persze, az ember az első három napban nem azzal foglalkozik, hogy van-e, fut-e a Recovery. Szerintem küld szervizbe.
Egyébként a képernyőzár és a Recovery-probléma nincs összefüggésben egymással, csak az egyik felszínre hozta a másikat. Szerintem...
Még próbáld meg a töltőre tenni a készüléket és 10 perc múlva a töltőn lévő készüléket újraindítani a Power + Hangerő + vagy - gombokkal. Az SD kártya ne legyen behelyezve. Ha így sem megy a dolog, akkor szerviz. -
-
Rickeffe
aktív tag
Üdv!
Engem inkább az érdekelne, hogy
1. hogyan lehetne unrootolni a cuccot (nem a jelenleg keringő rom-ok újrapakolásával, lásd 2. pont)
2. hogyan lehet backupot készíteni a romról adb-n keresztül (illetve lehet-e hasonló módon raw backupot készíteni) mint pl. blade-en?Nekem ugyanis myaudio20121130-as Nekem-em van (3.0.8-g5e86753-dirty rétan ez is csinál érdekes dolgokat. Konkrétan ma reggel bekapcsoláskor fekete képernyő. Kikapcs-bekapcs megy.
A deepsleepben e-mail "szerzés"-t még nem próbáltam. Ami viszont még feltűnt, hogy usb hubbal csatlakoztatott egér ás billlentyűzet esetén ha egy alkalmazás először akar hangot adni (mail zenelejátszó, alap videolejátszó, gmail,email, facebook messenger, skype stb.) akkor egész egyszerűen ledobja az usb hostot (quickpick-kel nem dobja, total commander queue-vel sem dobja). Lehúz-visszadug megy.
-
bujaga
csendes tag
Én is vettem egy ilyen tabletet.Én a MM-ben vettem,Eddig hálisten semmi hiba nincs vele.Ráraktam az ajánlott romomt (GADMEI).Tökéletesen működik.Azt tudja valaki,hogy mikor jön ki az android 4.1?
-
pimi50
aktív tag
válasz
Gabor970 #2796 üzenetére
A wifis probléma annak, akinek van, annak 100% baj. Nekem szerencsére nincs problémám.
Decemberben vettem, semmi gondom vele, -azaz a hlózati töltő alljzatból bizonytalanul tölt, de USB-ről teljesen jó - romot cseréltem, rootoltam, azóta az asszony lenyúlta, Harlequin könyveket olvas rajta (a Cool Readert használja, szerintem baromi jó).
Kipróbáltam netet, hdmi kimenetet. Nem tudom, hogy az idei eresztés milyen, de én nem csalódtam benne, de minden együttérzésem azoké, akik rosszabbul járak. -
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Tablet vásárlásban vagyunk, elsősorban Asszonykámnak lenne, olvasgatni fog róla legtöbbet, de ha már-akkor már, nem baj, ha egy kis netezgetéshez is használható eszközt veszünk.
WayteQ xtab 70dci volt az elsődlegesen kiszemelt. Ma valahogy megpillantottam ezt a MyAudio tabletet, és tetszik amit a specifikációban olvasok tudás szempontjából. A méretet kell meggondolni, mennyivel lehet ez kényelmetlenebb olvasásra, mint a kisebb aksis és 7"-es WayteQ modell, illetve az edigital oldalon a wifivel kapcsolatosan olvastam problémákat. Azt szeretném kérdezni ezek a wifis gondok mennyire valósak?
Én nem fogom hekkelni, nem fogok rá "főzött romot" rakni, úgy akarom használni ahogy jön a boltból.Köszönöm a válaszokat előre is!
-
válasz
Zollkid100 #2789 üzenetére
myaudio 1023 megspékelve phantom buildproppal a felesleges dolgok root után fagyasztva kitakarítva system tunerrel a rendszerből...esetleg a november eleji gadmei rom hasonló takarítással mint a myaudio...
-
Zollkid100
tag
Sziasztok!
Kicsit régen voltam már errefelé.
Felhomályosítanátok ROM témában?
Kinek melyik vált be? Még mindig ugyanaz a felhozatal? (azthiszem valahol a novemberi Gadmei Romnál jártam erre utoljára)
Üdv néktek.
Zoli -
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #2759 üzenetére
Igazad van! A ROM cserénél alapszabály, hogy CSAK ARRA A MODELLRE szabad a ROM-ot feltenni, amire készítették. Itt nem azonos modellekről beszélünk, így SENKINEK nem ajánlom a telepítést. Még ha működne is, akkor sem! Ráadásul a verziószám is azonos, tehát már ilyen értelme sincs a cserének.
-
jFox
addikt
válasz
Fairplays #2752 üzenetére
Letöltöttem és összehasonlítottam a mi tablet-ünkre való rom-mal. Valóban van egy patch, amiben a 3d alkalmazások vannak, de a fő update sem teljesen stimmel. A mienk g11refE8... ez meg g11refN8.... Szóval nem vagyok teljesen biztos, hogy működne. Na meg a kijelzőnek is kéne valami technológia, mert nem irta sehol, hogy kellene hozzá valamilyen szemüveg.
-
jFox
addikt
válasz
janika1988 #2750 üzenetére
Olyan rom még nincs közkézen.
Kértem én is a forgalmazótól, azt írták, hogy még ők sem kapták meg a gyártótól. Kértem, hogy rakják ki legalább a honlapra, ha meg van, de eddig semmi.
-
Fairplays
aktív tag
Valaki gondolkozott már hogy ennek a romját feltegye a gépünkre?
Csak mert külsőre ugyan annak tünik, és szerintem csak szoftveresen ugyeskedik valami 3d-vel.... itt van hozzá rom
-
janika1988
tag
válasz
this is life #2706 üzenetére
Koszi a valaszt neked is! Egyelore gondolkodom a gadmei romon, m ez is gyors, nem latok nagy kulonbseget a jatekoknal sem :-\
-
janika1988
tag
Koszi a segitseget! Kepernyozar mellozve, m hamar lemerul, amugy 1-2 napot is bir. Ha ujratelepitem, hol talalom az eredeti romot? Mert ez uj szerias (super 2 logo van a hatuljan) es nem is erzodik, h lassabb lenne, pedig 1 magot ir a system tuner. A build szam pedig myaudio20121130. Lehet ez ujabb, mint a 1128?
-
-
Atis0421
csendes tag
És mennyi időbe telik amig frissíti magát a rom újratelepítésénél?
-
Atis0421
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy mikor újratelepítem a gadmei rommal, ez hogy lehetséges, mert megpróbáltam és ilyen fura kódokat ir ki + ott egy androidos figura!
Vlki leírná ennek a menetét pontosan hogy hogy kell? -
Permet Elek
senior tag
válasz
Agent Orange #2728 üzenetére
A te döntésed. Nekem először jött a Wifi eldobálás. Romcsere orvosolta. Majd a mag off. Képernyőzár off megoldotta. Jött az akku kijelzés hiba. Mókolással most jó. Várom mikor lesz megint valami baja. Ha akarom, ezen a tabon is látom, ha nyomom a hátulját. Megoldás: nem kell nyomkodni. Csak fogni.
Már mint a hátulját. +Még egy zavaró dolog. Hogy ha el akarnám adni 30-ért már nem kell senkinek A sok hiba miat. A 708dcc-n azért nem buksz ennyit, ha mégse jönne be.
-
CsCsigusz
tag
Nálam nincs vele semmi baj. 10.26-os rommal, teljesen jó, semmi akkubaj, semmi nem volt még vele. Első tápja lehalt de az ugye nem a tablet. Tavaly október elején vettem azóta 10.26-os rom meg a build prop okosság után semmit nem mókoltam vele. Rootolt.
Azért nem napi rendszerességgel van használva, de egy hétből olyan 3 napot használom, legalább 3-4 órát átlagosan mind a három nap
Amire nekem kellett arra tökéletes,lehet hogy a neheze még hátra van mert benne van a pakliban
, de én megvenném megint ha ugyanott lennék.
-
Smithy87
senior tag
Szaisztok!
Újra itt most nincs idm átfutni a topikot olyan probléma lépett fel, hogy nem akar a visszejelzés szerint 88% fölé töltődni az akku. Kikapcsolt állapotban töltöm. 4.0.4 van fent a gadmei verzió build szám E8-HD Custom v1.1 by Phantom. Ha jól emlékszem a 10.19 es rom és a note 2-es build prop. Mi lehet a hiba oka?
-
plityo
tag
válasz
janika1988 #2704 üzenetére
kicsomagolod a ROM-ot, akkor egy könyvtár van benne (amiben van két zip, igen), és ezt a könyvtárat másolod fel sd kártyára, gyökérbe. és ezt telepíted recovery-ből.
a képernyőzár mellőzése pedig azt jelenti, hogy kikapcsolod a képernyőzárat, azaz nincs kislakat. de attól még a képernyő nem világít, csak nincs alvó mód.
-
5zilárd
csendes tag
válasz
janika1988 #2699 üzenetére
Az akksi problémát egyik rom sem oldja meg, ha a képernyőzárat kikapcsolod akkor már nem megy offline-ba, de sokkal gyorsabban fog merülni.
-
janika1988
tag
Sziasztok! Felmasoltam a gadmei romot a kulso sd kartyamra, de nem akarja auomatan feltelepiteni, ha meg nem csomagolom ki, akkor vmi signature hiba miatt nem engedi telepiteni.. mit tegyek? Most ez a build van fent rajta,nem rossz,de allandoan alszik a 2.mag es nem annyira folyamatosak a jatekok se egy se ket magnal..
Screenshot: -
Joci42
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide tartozó kérdés, de ezt a topicot találtam a legközelebb állónak hozzá. (a saját topicja kihalt) Van egy myaudio series 7 708w tabletem. Egyszer kikapcsoltam majd amikor vissza kapcsoltam az android feliratnál nem tölt tovább. Gondoltam ha újraindítom akkor talán tovább lép. Hosszasan megnyomtam a kikapcsoló gombot pukkant a hangszóró és leállt. Majd újra elakadt az android feliratnál. Mit tudok ilyenkor tenni, hogy működjön? (gyári rom van rajta.. semmi változtatást nem végeztem rajta.) -
Fairplays
aktív tag
Valaki probalta mar [ezt] a romot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Amatőr csillagászat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parfüm topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged