- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Tablet vásárlásban vagyunk, elsősorban Asszonykámnak lenne, olvasgatni fog róla legtöbbet, de ha már-akkor már, nem baj, ha egy kis netezgetéshez is használható eszközt veszünk.
WayteQ xtab 70dci volt az elsődlegesen kiszemelt. Ma valahogy megpillantottam ezt a MyAudio tabletet, és tetszik amit a specifikációban olvasok tudás szempontjából. A méretet kell meggondolni, mennyivel lehet ez kényelmetlenebb olvasásra, mint a kisebb aksis és 7"-es WayteQ modell, illetve az edigital oldalon a wifivel kapcsolatosan olvastam problémákat. Azt szeretném kérdezni ezek a wifis gondok mennyire valósak?
Én nem fogom hekkelni, nem fogok rá "főzött romot" rakni, úgy akarom használni ahogy jön a boltból.Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest