- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
Donki Hóte #3696 üzenetére
Nem átverés csak ezek szerint nem kompatibilis kicsit sem.
A Mediacomos JellyBean meg ha jól néztem egy Nexus portolás kisebb bugokkal. -
Rickeffe
aktív tag
válasz
pikkasz007 #3642 üzenetére
Lehet, hogy ez http://bbs.gadmei.com/thread-24302-1-1.html
-
Rickeffe
aktív tag
Egyébként jelentkezik az asphalt7nél is. :-)
Utánaturkálva a dolgoknak, a htc és a samsung bizonyos termékei is produkálnak hasonló dolgokat, sőt a mikrofon is hasonlóan f*s. :-)
Marad a reboot vagy a nolock :-)
Nagyobb problémának érzem, hogy a pinlocknál is ezt csinálja így értelmmesen levédeni sem lehet. :-( -
Rickeffe
aktív tag
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
Kiskarak #3173 üzenetére
Tedd fel a Jiffy Cpu monitort, Cpu stats-ot vavgy a Cpu tunert. Ott meg azt látod , hogy megy mindkét mag. Innentől kezdv hit és érzés kérdése az egész. Nagyobb probléma ,hogy ez a kernel csak 3 skálázót támogat. Ha performance2-re állítod akkor már gördülékenyebben fut. (Már nem emlékszem , hogy kell-e ehhez root)
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
Casillero #3172 üzenetére
Ha a dobozán az van írva hogy (akár) 1.5 GHz akkor arra az 1.2-es nem lesz jó. Egyébként nálam pont fordítva van, a normál van atírva 1.5-re a power save 1.2-re nem tudom, hogy számít-e. Fagyást ezzel kapcsolatban nem tapasztaltam, bár én folyamatosan nem is nyomatom 1.5-ön.
Az Antutu meg megy net nélkül is, nem teljesen világos mire gondolsz. -
Rickeffe
aktív tag
Wifi témához: ezt most éppen olyan helyről írom ami a routertől légvonalban kb. 8 méterre van (2. lakás oldalvást 2. lakás felfelé tehát kb. 3 panelfal) :-)
(Azért továbbra sem tartom túl jó vételnek :-) most már inkább playt vennék a konkurenciától :-) ) -
Rickeffe
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #3089 üzenetére
Azért a Blade sem egy hi-end cucc, ha érted mire célzok :-) . A lényeg, hogy ez nem az a tablet amire megérné az időt pazarolni önkéntesként :-)
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
5zilárd #3006 üzenetére
Hát nem tudom, akkor másik 2-3 program miért méri közben azt, hogy megy a másik is?
A ki-be kapcsolásos probléma csak akkor jelentkezett nálam, ha procitunningal nekiestem, általában eltérő skálázók miatt. ( A saját frekvenciaváltóját használva a build.proban megadott frekvenciaértékekkel, mintha nem problémázna )
Félreértés ne essék én is kicsit megbántam, hogy ezt vettem. -
Rickeffe
aktív tag
A 708-as és a Samsung 10-es tabján milyen skálázó van beállítva? A 808-ason alapból a conservative, 1.2Ghz-en. A build.prop-ban engedélyezni lehet az 1.5Ghz-et is akár, illetve a systunerrel át lehet állítani a skálázót performance2-re. A legtöbb dologhoz nem kell babrálni, de néha elkél a többlet
. A mag beragadáshoz: a system tuner szerintem nem jól mér, a grafikonon lehet látni, hogy 2 frekvenciát mér, csak felül azt írja ki, hogy offline. Inkább azt valószínűsítem, hogy egyszer elveszti a fonalat és onnantól kezdve nem jól mér.
Szerintem -
-
Rickeffe
aktív tag
A kikapcsolt magokhoz: link
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
this is life #2840 üzenetére
Az oké, hogy produkálja, de "úgy tűnik" erőforrásigényesebb alkalmazás esetén visszakapcsol. Erre akartam kilyukadni.
-
Rickeffe
aktív tag
A jack aljzata valóban érdekes. Nekem van egy pár fülesem, meg van egy Bladehez kapott headset. A Philips és a Blade fülese tökig benyomva egész egyszerűen nem szól. A Blade mikrofonja ilyenkor nem működik.
Van egy AKG és egy Panasonic fülesem, ezek teljesen benyomva jól szólnak ( ilyenkor nyilván nem gerjed össze a tab hangszórója a tab mikrofonjával. Mondjuk rá, hogy így használható). A Blades headset nem teljesen betolva az aljzatba monóban szól de így működik a mikrofonja ( Skypehoz remek. Bár nem ártana ha csak simán használható lenne.)
A másik workaround ahogy tapasztaltam az az, hogy beszélgetés közben megnyomod a hangerőt, ilyenkor előkerül a "voice" hangerő, amit máshol nem találsz meg, csak külön progival. Na ezt, kb 50%-ra lehúzva nem kezd összegerjedni a cucc.Tapasztalat a magberagadásról.
Lehet, hogy tévedek, de szerintem normális működés.
Amikor kb. 15%-on volt a tab, nem volt töltőn és rajta volta képernyőzár, kikapcs-bekapcs után ment mindkét mag a Systuner szerint.
Amikor kikapcsoltam kb 8%-on és lement alvóba, utána bekapcsoláskor később Systuner azt mutattta a 2. mag nem megy. Nagyon akadozást nem véltem felfedezni de ráindítottam az Antutut. A végeredménynél azt mutatta, hogy két magot látott és ugyananyi volt az eredmény mint egyébként ( kb. 8700) és a Systuner szerint is bekapcsolt a 2. mag.
Amikor töltőn volt a cucc és úgy ébresztettem, akkor is ment a két mag bár itt nem biztos, hogy alvóban volt, de a képernyőzár rajta volt.
(a gépelési hibákért elnézést, az összes hozzászólásom erről a tabról ment)
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
this is life #2828 üzenetére
Úgy bizony. A meglévő rootoló scriptet néztem és az csinál egy symlinket egy nálam nem létező fájlra felmásolja az su binárist ami szntén nincs a gépen és a busybox egy nagyobb verzióját. a busyboxot lementettem így mivel root jog már megvan akár adb-vel is unrootolható. a rootolás is működhetne csak másolással és chmoddal de az adb valamiért nem látja az eszközt, az android commander viszont igen pedig az is adb-t használ. a sima recoveryben nem jelenik meg az adb driver így ott az android commander sem látja. de az unroot script sem egyördöngősség ahogy néztem.
-
Rickeffe
aktív tag
Üdv!
Engem inkább az érdekelne, hogy
1. hogyan lehetne unrootolni a cuccot (nem a jelenleg keringő rom-ok újrapakolásával, lásd 2. pont)
2. hogyan lehet backupot készíteni a romról adb-n keresztül (illetve lehet-e hasonló módon raw backupot készíteni) mint pl. blade-en?Nekem ugyanis myaudio20121130-as Nekem-em van (3.0.8-g5e86753-dirty rétan ez is csinál érdekes dolgokat. Konkrétan ma reggel bekapcsoláskor fekete képernyő. Kikapcs-bekapcs megy.
A deepsleepben e-mail "szerzés"-t még nem próbáltam. Ami viszont még feltűnt, hogy usb hubbal csatlakoztatott egér ás billlentyűzet esetén ha egy alkalmazás először akar hangot adni (mail zenelejátszó, alap videolejátszó, gmail,email, facebook messenger, skype stb.) akkor egész egyszerűen ledobja az usb hostot (quickpick-kel nem dobja, total commander queue-vel sem dobja). Lehúz-visszadug megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest