Új hozzászólás Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Fritz Teufel #3204 üzenetére
Persze, alaposan csekkolom minden funkcióját, fel telepítettem egy csomó programot, nem kapcsol ki, nem fagy le, a wifi is jó erős ajtókon keresztül, a kijelzője fényévekkel szebb, mint a MyAudio-é, nekem olyan iPad feelinges a megjelenítő.
-
cassius.clay
senior tag
Ezért vittem én vissza ma az enyémet a Media Markt-ba pénz vissza, másik üzlet és vettem egy Prestigio Multipad 8.0 Ultra Duo-t kicsit drágábban, de android 4.1-el 4 magos GPU-val 2magos 1,6Ghz-es CPU val. 2 év garival, Smart bőr tokkal, tollal, OTG kábellel,usb, töltő kábellel,5 megapixeles auto focus hátsó kamera, front kamera, szóval fullos gép,alig drágábban...
-
cassius.clay
senior tag
válasz
this is life #3196 üzenetére
Köszi a tippet, ez mind megvolt, mégsem jó. Nem érzékel a kijelző egyáltalán. Tegnap vettem, szóval 3 napon belül vagyok. Vissza viszem, max kapok egy újat
(Media Markt)
-
cassius.clay
senior tag
EZ egy rakás sz@r. Visszaraktam a gyári szoftvert, erre most egyáltalán nem érzékel a kijelző egyetlen nyomás pontot sem, csak a fizikai gombok...
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
S.O.S. ben kéne segitség!
Ma vettem ilyen tabletet, 4.0.4 volt rajta, de megpróbáltam feldobni rá az első hozzászólásban található Gadget-es legfrissebb romot. Fel is ment, be kapcsol, de az érintést nem érzékeli a tablet.
Próbálom vissza rakni a gyári 4.0.4-et uugyanúgy, ahogy a gadgetes-t felraktam, de installation aborted-el leáll a telepités, mondván assert failed: less than int -ilyesmit ir és egy sorszám. Ötletek??? Hogy rakjam vissza a gyári romot???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Ipad 10.generáció
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged