- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iOS alkalmazások
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Yettel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdevil
aktív tag
válasz
zsolt64555 #2920 üzenetére
Bocsi, lehet védeni a tabletet, de nekem volt ilyenem.
Alig vártam, hogy elvigyék. A mag beragadás tuti gond, hiába ír ki a tesztprogi x ezer értéket, a komoly játékok belassulnak, szaggatnak, pl próbáld ki a gameloftos Wild Blood-ot, szaggat mint a fene.
Én amióta vettem egy galaxy tab 2 7.0-t azóta tükörsimán futnak a gameloftos játékok, ég és föld a kettő.
Úgyhogy lehet, hogy olcsó, de ennek meg is van az ára.
Egyébként a Samsung is 45k-re jön ki nekem, és a support, meg a rengeteg custom rom folyamatosan jön ki rá.
Ezt hívják minőségi váltásnak..... -
válasz
A nagy márkák védelmében annyit írnék hogy igen a nevet fizetjük de a supportot is a reklámokat és a fejlesztői és programozói gárdát szintén, a kinai cuccokkal meg az a baj hogy hiába gyártanak le valamit hardveres "jól" ha nincs mögötte kellő számú fejlesztői,tesztelői gárda,akkor hibák sorozatába fut bele az ember,persze vannak kivételek pl :zte,huawei,meizu,xioami ,a két első nagy cég megfeleő emberrel az utobbi 2 kis cégek de becsületes iparos munkát végeznek ,és nem csak összedobnak valamit ,aztán ha müködésre tudják bírni már mehet is a piacra.De van példa a brandeltek közt is lásd prestigio az ő forumukat nem sírják és bosszantkodják végig az emberek ,mert a cseh cég jobban utána járt a beszállítoinak,nem úgy mint 1-2 másik brand.De még ez is elmenne ha az itthoni support elérhető rugalmas és segítőkész lenne ,cáfolj meg ha nem így van ....Az én agyamat is felcseszték az elérhetetlenséggel az iszonyúan hosszú szervizidővel kb 160 napból eddig 65 szervizben,és még legyen elnéző az ember,mert nem csak az a baj hogy nem jó a készülék(mert amit ember alkot az lehet hibás is ) hanem az hogy x@rnak a fejünkre....És így tovább ...tudnám még részletezni ha muszáj ..
-
royalka
őstag
válasz
+1 a BMW nem szuzuki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest