- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
válasz
Casillero #4267 üzenetére
Vissza raktam a myaudio romot (frissitések közül letöltött 808DCC_404-est), újraindítás után megint nem megy az érintőképernyője... vannak itt komoly bajok, kéremszépen...
Másnál is van ilyen jelenség? Vagy csak nálam?
Mindenesetre ebből így már szervíz lesz (2hetes most). -
-
DVzse
csendes tag
-
válasz
Casillero #4137 üzenetére
Az rk3066 os gepek kozul azok mennek kisebb tempon amelyek tobbnyire kaki modon vannak optimalizalva,es hogy kimeljek az akksitnantempon visszafognak az alacsonyabb fogyasztas erdekeben,ezt tehetik kernel szinten ,akkor nem tud belenyulni az ember,de a buildprop fileben is, ilyenkor osszejohet a tempo emelese..pl tudok olyan rk3066 gepet ahol csak max 1ghz megy a cpu...
-
ChoSimba
tag
válasz
Casillero #3965 üzenetére
A 185$ most cirka 43k, és nem elhanyagolható eséllyel befigyel a vám+áfa is a vámnál, azzal együtt már 55k felett van.
Cserébe kapok egy garancia szempontjából tulajdonképpen rosszabb megoldást, Kínába postázás talán még a MyAudio szerviznél is problémásabb. Minőség szempontjából pedig ismét kapunk egy lutrit.
Egyszóval ez minden csak nem alternativa -
válasz
Casillero #3812 üzenetére
Az volt az erdekes hogy ha offban maradt a mag akkor sem birta tovabb,gondolom az aktiv mag vegig 100% on ment,de nalam amugy se lehetett valos erteket merni ,mert az akksija hamar felhalott lett,a vegen meg bedobta a torulkozot velem egyutt...5-6 oras uzemideju tabok vannak, a 10 azert ritka mert ahoz kemenyen optimalizalni kell es kinaban ez nem szokas,a nagy gyartoknak meg nem erdekuk a nagy kapacitasu akksi beszerelese az eszkozeikbe ,kiveve asus nexus7 de a tobbi 7 colos markas megreked 6 ora kornyeken ,akar csak a 10 colosok a 120 alatti 4 magos kategoriaban. 2 magosok kozt is csak a samu villant 10 oraval a p51xx sorozattal...
Teagol
Turelem ,mar csak 2-3het es meglesz ha hozzak a formajukat,nekem leggyorsabban 24 nao volt de az ucso szerviz mar 42 napig tartott,de akkor mar az utalvanyt hajtottam ki beloluk cserere...
-
válasz
Casillero #3807 üzenetére
Leirtad amirol mindenki almodik
jo uzemido ,2 mag ,ips alacsony ar ,hat az itthon csak alom marad szerintem,talan 1.5 ev mulva ha a 4-8 magos szornyek mar telitik a piacot,na akkor talan lesz esely egy jo uzemidejo 2 magos tabra a nagy gyartok kinalataban is,mert kinaban egyszerre nem tudnak mindent heleotvozni a kutyuikbe...
-
jFox
addikt
válasz
Casillero #3729 üzenetére
Valaki már feltette.
De nem megy rá a kütyüre. Más a hw.Azon tanakodtam, hogy nem lehet, hogy ezt a ZTE-nek gyártják?
A rom nevében benne van, hogy zhongxing a ZTE teljes nevén meg : Zhongxing Telecommunication Equipment Corporation
De lehet, hogy hülyeség, csak elmélkedtem.... -
kőbaltás
tag
válasz
Casillero #3597 üzenetére
Hallgass üszökre, bár most csak félig van igaza. A telefonos simet kár elpocsékolni. Saját tapasztalatom, hogy a netes simmel sem megy minden a listán szereplő 3G modem. Nekem pl. Huawei 169-es modemmel kiválóan működik a tab, pedig ez nincs is a felsorolásban, ráadásul a + simhez kapsz + számot amivel sms-és mms-t is küldhetsz és fogadhatsz a gépre. Legalábbis a Pannon utódjánál ez így működik mindez havi 6000e Ft telefonnal együtt. Nem reklámnak szántam, csak saját tapasztalat.
-
Nunder
őstag
válasz
Casillero #3615 üzenetére
A legégetőbb probléma jelenleg a WiFi erőssége. Arrébb költöztették a routert a munkahelyen és most szinte alig lát valamit. De mivel gondolom nem sokat lehet szoftveresen javítani ezen a problémán, ezért majdnem mindegy hogy melyik ROM megy fel. A lényeg nekem, hogy a görgetések relatíve akadás mentesen végbemenjenek, valamint hogy a böngészési élmény kicsit javuljon. Ha ez javítva van akkor már nekem jó bármelyik. Mindenképp kipróbálom az általad említett két ROM-ot. Ezek fenn vannak a kézen forgó gyűjteményben vagy máshol leledzenek?
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
Casillero #3172 üzenetére
Ha a dobozán az van írva hogy (akár) 1.5 GHz akkor arra az 1.2-es nem lesz jó. Egyébként nálam pont fordítva van, a normál van atírva 1.5-re a power save 1.2-re nem tudom, hogy számít-e. Fagyást ezzel kapcsolatban nem tapasztaltam, bár én folyamatosan nem is nyomatom 1.5-ön.
Az Antutu meg megy net nélkül is, nem teljesen világos mire gondolsz. -
-
5zilárd
csendes tag
válasz
Casillero #2610 üzenetére
Én a kifehéredést mindegyik romnál tapasztaltam, amit eddig próbáltam, a jobb alsó sarokban a fényerő csúszka mellett bright, soft, vagy smooth állapotban jön elő.
!!!
Aki egy kis (pontosabban másfél) plusz GHz-re vágyik, annak van egy jó hírem...
Először is kelleni fog:
-root,
-file explorer, amivel vissza lehet menni a rendszer mappáig, és valami szövegszerkesztő.
(Én Solid explorer-t használtam, és ennek a szövegszerkesztőjét)
Megnyitod az explorer-t, a belső memóriától kettővel feljebb mész (rendszer), itt a sys>devices>system>cpu>cpu0>cpufreq mappában megnyitod a scaling_max_freq fájlt, és az értéket átírod 1200000-ről pl. 1350000-re (ennél nem próbáltam feljebb, de ennél az értéknél még stabil, pár órája nézem de nem akadt vagy fagyott még).
(A cpu1 mappában ezt már nem kell megtenni, mert onnan is ugyanabba a cpufreq mappába jutsz)
http://kepfeltoltes.hu/view/130115/Screenshot_2013-01-15-21-18-46_www.kepfeltoltes.hu_.png -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest