- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
válasz
Fritz Teufel #3366 üzenetére
Hát netes rendelés volt és Pesten lakom. Tehát miskolc elég messze van.
Akkor majd berongyolok vele az egyik üzletbe.
-
Smithy87
senior tag
Nos jött levél ez E digitől abban azt írták, hogy vigyem a márka szervízve. Most akkor ti hogy jártatok el? Márka szervíz vagy állítsak be vele egy boltba és borítsam rájuk az asztalt? Nincs aktív használatban tehát a javítási idő sem annyira fontos csak javítsák meg vagy cseréjék ki egy másikra.
-
Smithy87
senior tag
válasz
Fritz Teufel #3334 üzenetére
Hát eddig nem hullámzott, ebből mondjuk egyenes ágon lehet következtetni az aksi dagadásra. Tehát gyári rom vissza adatok lement és gari. Majd ha a posta felhozta a dobozt a gari levéllel. A nyitott bootloadert nem hiszem, hogy vissza lehet zárni vagyis nem emlékszem, hogy olvastam volna ilyet a topikban. Bár szerintem az extremesek nem fognak softverrel foglalkozni egyértelmű hardveres hibánál.
-
Smithy87
senior tag
válasz
Fritz Teufel #3330 üzenetére
Hmm Nállam van a kütyü az elmult 8 percben amíg letelt a szerkeszthetőség, úgy fest 60% ot merült a cucc :
Akkor majd otthon meg wipeolom most melóban annyira nem megy
Hmm lehet előjött az akku dagadós hiba. Ha nyomkodom hullámzik a kijelző mint fürdővíz a gumikacsától.
Valszeg nem úszom meg szervíz nélkül. :S
-
Smithy87
senior tag
Úgy fest az egyik ismerősöm gépét is utólérte az akkus vég. Üresjáratban vagyis készenléti állapotban le van téve, és egy idő után drasztikus mértékben csökkenni kezd, az akkuban lakó delej mértéke. Néhány perc alatt képes több 10% ot esni a droid szerint. A gyári GADMEI rom van fent, a bókult build proppal. Eddig nem volt ilyen baja a gépének. Van rá valami megoldás vagy Irány vissza gariztatni? Hozzá teszem majd félévet működött hiba nélkül.
-
Smithy87
senior tag
Összességében nekem jól működik. Minden géppel fordulhatnak elő hibák. A "noname" kínai gyártókéval talán kicsit több. A lényeges külömbeség ezek és a nevesebbek között a support. Ezeknek a szuportják mármint hazait elsőkörben a közösség látja el. Bányászik külföldi módosításokra vagy magunk ügyködünk. A lényeg tudd, hogy mit kapsz és mennyiért.
Összességében szerintem jó kis gép.
-
Smithy87
senior tag
Szaisztok!
Újra itt most nincs idm átfutni a topikot olyan probléma lépett fel, hogy nem akar a visszejelzés szerint 88% fölé töltődni az akku. Kikapcsolt állapotban töltöm. 4.0.4 van fent a gadmei verzió build szám E8-HD Custom v1.1 by Phantom. Ha jól emlékszem a 10.19 es rom és a note 2-es build prop. Mi lehet a hiba oka?
-
Smithy87
senior tag
Dupla lesz bocsi. A Flashes problémámra kitaláltam, hogy mi lenne ha frissíteném a flash playert. Le is töltöttem az apk-t de azt mondja, hogy ütöző aláírás miatt nem telepíti. De mivel rendszer alkalmazás nem is engedi magát csak úgy törölni, Hogy tudnám frissíteni?
-
Smithy87
senior tag
Nektek a flash videókat rendesen lejátsza mert nállam eléggé akadnak.
bocsi, hogy nincskérdő jel csak nem talátam vmeg a billentyúzeten.
Vagyis megvan csak nem írja. Szóval fles videók rendes lejátszásása valami megoldás -
Smithy87
senior tag
Na most akkor mi van akkor? Fel tettem a system tunnert az ingyeneset. Nekem is az 1,.es mag offline pihiből bekapcsolva, hogy a sebesség mennyi azt nem tudom mert annyira nem vagyunk még jóban a progival. Azt akkor csak a képernyőzás kikapcsolásával lehet elérni, hogy ne üsse ki az egyik magot?
Bekapcsolás után 336MHz-re áll be mind a 2 mag. -
Smithy87
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1270 üzenetére
Ez árban kb pont annyira jön ki mint az általam vásárolt tok, azzal a külömbséggel, hogy heteket kell rá várni. Akinek az nem gond és szüksége van ilyenre inkább ezt vegye. A 7"-osokból kilóg.
Fóliát tudraá valaki? ami nem 15 dollár.
-
Smithy87
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1268 üzenetére
Feltenném de nem vagyok regisztráált tag, és nem is terveztem. Használd fel őket nyugodtan.
És bocsi a késésért.
-
Smithy87
senior tag
Elkeszultek a kepek a tokrol delutan vagy ebed idoben feltolom. Most sajnos nincs annyi idom.
-
Smithy87
senior tag
Elkeszultek a kepek a tokrol delutan vagy ebed idoben feltolom. Most sajnos nincs annyi idom.
-
Smithy87
senior tag
Nekem tegnap boven 50% folott volt. Reggel nem ebredt rovidre. A meloban elesztettem fel es mar 30% korulre merult. Azota ha 10 percnel hoszabb keszenletben van akkor nem ebred fel. Most viszont mar 30% alatt van. Akkor ugy fest rom kerdes lesz. Lehet megkapja delutan az ujabb gadmei romot. A baj csak az, hogy mar egesz jol belaktam.
De ez igy nem fasza meg elotte lehet kap egy rootot es egy build.prop frissitest hatha megmarad a cuccos es meg is javul.
-
Smithy87
senior tag
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy a régebbi gadmei rommal hosszabb készenlétből egyszerűen lekapcsol a gép. Most még ennek oka lehet, hogy energiatakarékos módban van holnap visszaállítom az izmosabb-ba és megtesztelem.
-
Smithy87
senior tag
válasz
duffbeer #1168 üzenetére
A kérdésre a válasz le kell görgetni a legaljára és ott a normál nézetet megtapicskolni. Akkor a rendes webes nézetre fog váltani. Továbbá fóliát keresnék talált e már valaki kompatibiliset. Én is tapasztalom, hogy ha csak készenlétben hagyom akkor "lefagy" Gadmei rom van fent 10.16 asszem, root build.prop csere még nem volt. Valójában úgy vettem észre, hogy nem lefagy hanem egyszerűen kikapcsol. Még tesztelem.
Valakinek igértem képeket nem felejtettem el amint időm engedi meg csinálom.
-
Smithy87
senior tag
válasz
vertebrata #1005 üzenetére
Igazából tök mind egy. Ha jól olvastam mindegyik romnak csak használ. Egy harmadik ha jól tudom galaxy note 2 romból lett gyártva egy a mi gépünkre, és annak a build.propjáról van szó. Ez önmagában is jó hatással van a gépünkre.
-
Smithy87
senior tag
válasz
PrinceHerceg #996 üzenetére
Én a concord billentyűzetes 7" tokját vettem meg, épp hogy elfér benne kissé túl nyúlik de nem vészes ha kell kép lövök párat délután
Más fóliát talált e már valaki? Mert sikeresen leszedtem véletlen a gyárit
-
Smithy87
senior tag
válasz
Fritz Teufel #900 üzenetére
Az új build.prop file-t fel tudnád tölteni valahová? kicsit egyszerűbb lenne csak azt letölteni mint az egész romot mindenestől. Ha elnéztem és már lett linkelve akkor bocsánat.
-
Smithy87
senior tag
válasz
tmilan1989 #811 üzenetére
Pendrive-al még nem próbáltam de valószínűleg nem fog működni vele mindenképp memória kártyát javaslok. Szerintem csak azzal fog működni.
-
Smithy87
senior tag
Köszi a tippet. Kicsit szokatlan, hogy nem teljesen ott vannnak a gombok ahol kellenelenniük. De valahol majd meg kell szokni. nem áll igazán kézre. Mint mondtam ha van rá igény akkor teszek fel képet vagy videót. Az office problémára van valami ötlet
-
Smithy87
senior tag
Nos vettem hozzá bőrtokot billentyűzettel.
A jó hír hogy angol a bill és remekül működik össze dugod és megy. ED-ből való concord 7" hoz. Ne tévesszen meg senkit a matek ÉPPEN belemegy. Egy fél centivel kisebb csak a bőr borítás tehát annyi kilóg.
Most arra nem emlékszem, hogy ebben a topikban, vagy másikban de volt szó róla, hogy bill.-el használják. Kellene valami progi amivel ékezetes karaktereket tudok előcsalni. Ha érdekel valakit készíthetek képet vagy ilyesmit.
Vlamaint nekem ha office alkalmazással kell megnyitni valamit, értsétek, word-dok vagy valamilyen szöveg fájl, mocskosul lassan kezeli. a megnyitás is horror és olyan a görgetés mintha a felét nem érzékelni a kijelző az érintéseknek. Esetleg valami használható Office progi vagy más tapasztalta-e.
Ja és örülök, hogy pörög a fórom, meg szívesen segítek én is amikor válaszolni tudok de az utolsó 200 Hsz az kb ugyan arról szól.
Jó a kínai rom? felmerjem tenni? Igen jó, egyéni döntés, hogy felteszed e a gyári myaudiósnál jobb. pont.
Bocsi a wall of text-ért.
-
Smithy87
senior tag
Egyébként a 4.1 ről van valami hír? Kíváncsi vagyok már rá. A bétáról azt írták elég sokmindent megold.
-
Smithy87
senior tag
/off
Lehet melege volt. Most én is egész sokat felébredtem hajnalban, mocsok megel volt.Fel is ébresztettem az asszonyt de az már egy másik történet...
/on
Most teszteltem egy kölcsön kapott 8 gigás kingstonnal. Class 4 es, át toltam rá egy full hd filmet ugyanúgy vitte röcc nélkül, mint a belső memóriából. A gond az lehet vele, hogy az egész film elfér a RAM-ban.
szal majd mindjárt megpróbálok le torrentezni egy méretesebbet.
Szerk.
Nem fog menni nem találtam olyat így nagy hírtelen ami elférne 8 gigán
Hogy is gondoltam XD
-
Smithy87
senior tag
Memória kártyát etetett e már vele valaki? Az érdekelne, hogy melyik az amiről még zökkenő mentesen tudok hd filmet lejátszani? Mert elvileg a Class 4 essel már mennie kellene. A 6-os és 10 es most drága nincs újabb 10 rongyom rá.
-
Smithy87
senior tag
válasz
CsCsigusz #591 üzenetére
15% körül de nekem nem kapcsolt ki csak vinnyogott, hogy kevés a delej. Tegnap izzasztottam kicsit. Este lehúztam töltőről, megnéztem egy másfél órás filmet fél fény/hangerőn- Wifi közen ment. Egyetlen egyszer meg röccent de lehet, hogy a film hibája. Akku 100% ról 78% ra ment közben elaltattam, de nem kapcsoltam ki, csak a WIFI-t! Reggel 75% ra ment le bekapcsolás után, rögtön még 78% ot mutatott de ahogy elkezdtem nyomkodni leszámolt 75% ig és ott meg is állt.
Ez alapján az akku időre nem hiszem, hogy sok panaszom lehetne. Hétfőn ütök le hozzá vaterán egy 32Gb-s mikro sd-t. meglássuk. A közös google dokos gadmei rom van rajta.
-
Smithy87
senior tag
Srácok tettetek már bele sd-t? Class 4- es is jó bele? Vagy célszerű "jobbat" venni? midenképp 32Gb-os kellene.
-
Smithy87
senior tag
Ezt a videót linket stb meg tudnád keresni ? Érdekelne a dolog pont pálka közelben vagyok az ünnepek alatt
Sony1962: Nekem is az van fent és maximum névre kellene, hogy megegyezzen a gépet minden gadmei-nek ismeri fel. Tégy egy próbát legrosszabb esetben újra húzod a myaudio-sat.
-
Smithy87
senior tag
Nagy valószínűséggel ugyan az a széria ha a 808DDC-ről van szó. Nem komoly a gond egy kb 2 perces újratelepítés megoldja a nagyját. A wifi meg gyárilag gyenge. Egy bátor ember akié nem pár napos, felnyithatná ránézni az antennára. Gyanús, hogy ott lesz valami a 1016 os szériában pl lemaradt egy árnyékolás (házilag javították) utánna jó lett. Érdemes lenne megnézni. Csak nincs olyan műanyag eszközöm amivel sérülés nélkül ki tudnám nyitni :S
-
Smithy87
senior tag
Van rólla leríás a neten most nem tudom linkelni mert otthon néztem de a google a barátunk.
Át kell írni root után az egyik leíró file-ban a gyártót meg a modell számot. Igen de a NOVA meg a batmen is 2 giga körűli cucc le sem tölti 15 perc alatt.
Csak 5 megás netem van
Nem tudom ezek mit gondolnak, mindenki gigabies gerincen ül vagy mi? XD
MC3 hoz egy megoldás a hozzá szólások között:
"Peti - 2012. szeptember 7. - SEMC Xperia Live 1.1.1. verzióval
MegjavultAkadásmentessen fut, a fájlok letöltésénél sem volt gond, amikor telepítve van a google play-ről, átkell állítani a nyelvet english (us) ra a telefonban, majd ujraindítani a telefont, utána már nem fog kilépni, letölti az adatfájlokat aztán ki lehet belőle lépni és visszaállítani magyarra a telefon nyelvét.LWW ICS 4.0.4"
-
Smithy87
senior tag
Majd bele kellene tetni az elsző HSz be mert már 30x lett linkelve.
Félre ne értsetek én is meg a többiek is szivesen segítenek de tele lesz vele a fórum.
[412]>>> Itt linkelte a kolléga.
És [Gadmei 4.0.4]>>> ez a direkt link. Használd egészséggel.StefyY: Hogy lehet ronda egy launcher? Mert a tálcán ott a hangerő szabályozó gomb meg a képernyő mentés? Ugyan már XD bár ez szubjektív én el vagyok vele. Egyébként a marketes kérdésemre tud valaki valami biztosat?
-
Smithy87
senior tag
Ha jól gondolom mindenki aki azt a romot tette fel amit te is meg én is.
Már csak a rootra várok álcázni kell egy SGS 2 nek a vasat mert a gameloftos gammák nem mennek
Igen igen a Wifin gondolkodom, de nem lenne rossz össze hasonlítani egy másikkal, lehet csak túl dramatizálom
-
Smithy87
senior tag
Ha jól gondolom és információim helyesek az az igazi gyártói rom rá. Ha jól tudom a Gamedi gyártja a kütyüt a myaudio csak brandeli. Tehát a gamedis romoknak szerintem jobbnak kell lenni mint a myaudiosnak. De ez magán vélemény baj nem lehet belőle szerintem ha véletlen gariztatni kéne. Egyedüli gondom a wifi, itt a szobából semmit nem lát a kinti wifiből, márpedig wifi nélkül....
-
Smithy87
senior tag
[link]
Ezt egy szerű letöltöd kicsomagolod egy lehetőleg üres 1 vagy 2 gigás SD re. Kártya be a gépbe majd,
kikapcsolod majd bekapcsoló gomb és hangerő+!
Megjelenik a myaudio felirat onnan türelmesen vársz. Nagyjából ennyi. Egy zöld robot jön meg egy állapotjelző sáv, majd elindul. Ennyi. -
Smithy87
senior tag
válasz
pusihusi #451 üzenetére
Na vagyok tesztek lettek futtatva azért kell újra rakni mert az a 4.0.4 ami az ED-sen volt szar.
Atntutu 7784
Quadrant: 4167Ezek mér egész jó értékek jóval meg kell haladják egy ZTE blade szintjét.
4.0.4 van fent bekapcsolt wifivel is hasít mint az állat. Jó lesz ez mondjuk nekem még van 7 napom nyúzni. Egyedül a Wifi mocsok gyenge. Ha nincs SEMMI a router meg a gép között akkor jó ha van akkor a fene megette nálam. Lehet ez is olyan mint a 1016 DDc hogy szarul van forrasztva vagy le van hagyva az árnyékolás???
Szét kapnám de nem tudom mi van benne no meg ha látható nyoma maradna ugrik a gari ami ugye 2 év ....
-
Smithy87
senior tag
Javult. A teszteket majd kaja közben lefuttatom a wifit még mindíg nem látja de sok a fal. :S Legalább addig kéne hekkelni, hogy egy kicsit lássa. 1080 at már a gyári lejátszóval megeszi az újra telepítés után, a Wifi megy egyenlőre nem lassult be sem a főképernyő se semmi.
-
Smithy87
senior tag
válasz
Imike_80 #437 üzenetére
Nállam is pont ezt csinálta délután. Csak még félreérzékelt. Most van töltőn egy 4.0.4. újratelepítést megejtek. Aztán rázavarom a teszt progikat. Valaki írta, hogy wifivel kevesebb pontot ért el. Nekem wifi nélkül nem is futottak le a peszt progik, meg ennek az eszköznek a wifi lenne a sava borsa mi az, hogy bekapcsolt wifivel kevesebb pontot ér el mint anélkül?
-
Smithy87
senior tag
Hmm akkor elsőkörben egy 4.0.4. újra telepítés lesz. Most így meló közben nem vágnék neki.
Az valami módon meg szerezhető?
Imike_80:
Elvielg nincs probléma vele ezzel még nem de másik tabon próbáltam bedugod az OTG kábeld bele dugod a cuccost és örülsz. Ha ez nem ál fent akkor nem tudom. -
Smithy87
senior tag
válasz
Smithy87 #392 üzenetére
Valaki akinek a 4.0.3. van fent lefuttatná a teszteket? Kíváncsi vagyok számítsak e javulásra a downgraddel, vagy tényleg hardveresen nem fasza valami és vissza gariba? Btw valahol olvastam,h a wifihez meg kellene nézni az antennát mert szarúl van forrasztva/le lett hagyva valami árnyékolás. :S
-
Smithy87
senior tag
Na most kapcsolt ki először 4.0.4. alatt. Beállt a főképernyők közötti váltás és kikapcsolt. Szerintem estére vissza butítom 4.0.3. ra amíg nincs cukor rá. A wifinállam borzalom. A céges hotspotot is eldobálja pedig, az egymillió éves galaxy spikám is stabilan látja.
Garis csere vagy tényleg ilyen rossz?
A launchereket megnézem amint elkapja a netet.
Nem csak hogy szánalmasan gyengén látja még el is dobálja más tapasztalt ilyet?
Böngészőnek és a dolphint tettem fel, eddig megy. Akku időről 65% on kaptam tegnap du. 2-kor, és este 7 re merült le nem sokat pihent a wifi erőlködött és Dungeonhunter 3 lett nyúzva rajta. A N.O.V.A. 3 sajnos inkompatibilitást ír.
Erre van olyan rom amiben másik gépnek mutatja magát a play felé?
-
Smithy87
senior tag
mikro USB-s 7" os tok nincs? no nem mintha telhetetlen lennék de még is. Egyenlőre a wifi finoman szólva is szar a telóról megosztott mobilnetet is csak 4 es erősségűnek látta 10 cm -ről !!!! Néha meg meg röccen de csodákat nem várok. Most van töltőn, a hátlap melegszik mintha muszály volna :S kb 2 óra alatt ment 5% ról 82 re. Sd vel nincs tapasztalatom mivel nincs értelmes mikrosd-m amit bele tennék. Egy 4.0.3 lehet megy rá egy rootal együtt holnap. Ki akarom próbálni a N.O.V.A. 3-at meg a batmanos cucclit.
-
-
Smithy87
senior tag
válasz
Smithy87 #337 üzenetére
Elsőkörben a gyári böngésző görgetése tényleg halál ha beülök a wifi mellé akkor baromi gyors, vagy HW vagy szoftveres gubanc tuti hogy van. Lejátszók 720P gond nélkül viszont az 1080 ba bele tört a bicska eddig. Melyik droid a javallot? Ja és úgy vettem észre, hogy tölt USB ről.
Helyesbítek játsza csak mindene akad, MX playerben. Gyakorlatilag élvezhetetlen. :S
-
Smithy87
senior tag
Az enyémet most hozta meg a futár. A wifije tényleg elég gyengusz, rosszabb mint a telómé vagy a másik tabomé. (sony ericson live, Xtab 70i) 4.0.4-es droid van rajta stock. 3.0.8-g1356d37 es kernellel. Majd mindjárt csinálok vele valamit.
Tolok fel néhány videót meg közelebb mászok a wifihez.
-
Smithy87
senior tag
válasz
Frusztréthy #325 üzenetére
Nekem egy wayteQ xTAB 70i-m volt/van az is rendesen röcögés nélkül viszi a youtubeot ha jó a net alatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest