- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Smithy87 #3367 üzenetére
Szia!
Nem "az egyik üzletbe", hanem csak a 1044 Budapest, Ezred u. 2 (122-es kapu) alatti szervizükbe.
Ugyanis ha a neten rendeltél, akkor a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet vonatkozik a vásárlásra. Abban pediglen az áll, hogy az eladónak írásban közölni kell annak a boltjának az elérhetőségét, ahol a garis ügyeket intézi. És az E digital honlapján ez az Ezred utcai cím van megadva. Ha másik boltjuk is hajlandó veled foglalkozni, akkor szerencséd van.De az viszont tényleg rád van bízva, hogy a forgalmazónak szeretnéd visszajuttatni, vagy a szervizbe viszed közvetlenül.
Én a helyedben -egyébként- a szervizt választanám. (Mármint ha a lakóhelyemen lenne márkaszerviz.) Tapasztalatom szerint sokkal gyorsabb az ügyintézés, ha személyesen meg tudom mutatni a hibát. És nem kell kivárni, amíg egyik címről átvánszorog a kütyü a másikra, aztán pedig vissza. -
Fritz Teufel
addikt
-
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Smithy87 #1267 üzenetére
Köszönjük szépen a képeket! Ha megkérhetlek, feldobnád őket az AndroidHungary fórumra is? Előre is köszönöm!
-
Yoli
tag
válasz
Smithy87 #1221 üzenetére
Szia!
Nekem is csinálta már ezt 2-3x és nekem is myaudio-s rom van rajta....
Nekem akkor van gond, ha az akku töltöttsége 50% alatt van úgy vettem észre. Addig szépen visszajön alvóból, de 50% alatt hosszabb állás után már nem mindig éled sajnos...
De természetesen nem lemerült! -
derrik
őstag
válasz
Smithy87 #513 üzenetére
...én az ünnepek alatt szétszedem! Egy videón volt látható amit egy másik fórumban linkeltek, hogy ezekben a tabokban a wifi antenna mint olyan. vagy egy darab fólia, vagy egy kis panel. Erre csatlakozik az árnyékolt drót. Ezt le kell forrasztani! Ha fólia az antenna akkor a helyén is hagyhatod. Vörösréz drótból hajlítottak egy az alján spirál utána egyenes antennát! Oszt cső
ezt ráforrasztották.....és láss csodát!! A másik fórumban a srác már sorozatban csinálja!!! Ha gariztatni kell akkor meg átcseréled a forrasztást. És drót antennát otthon hagyod.....
-
tomi5244
őstag
válasz
Smithy87 #513 üzenetére
1016 DCC-t az egyik kolléga egy régi bankkártyával óvatosan szét tudta kapni, ha oda figyelsz és megfontoltan esel
neki biztos szét tudod úgy szedni, hogy ne tégy benne kárt. A szervizesek is így csinálják gondolom.Szerk: Bevilágítás és pixel problémák nem jelentkeztek senkinél??
-
PoLizei
aktív tag
válasz
Smithy87 #511 üzenetére
Azt a fólia pótlást én is nézegettem képeken, de ott látszik, h egy csíkban nincs lelakkozva a nyák, tehát oda eredetileg terveztek ilyen árnyékolást, csak talán elfogyott a dzsunkáról az alufólia
. A Gadmei szétszerelős fotókon viszont nem látszik, h hiányozna vmi az antennáról. Sajnos, különben már én is szétkaptam vna.
-
adam08
csendes tag
válasz
Smithy87 #490 üzenetére
Az MC3 az a Modern Combat 3, ha megveszel bármit is az negyed óráig kipróbálhatod, ha nem működik, visszamondhatod, és akkor nem kell kifizetned! Az álcázásról nem tudok semmit se, még nem csináltam olyat, és sajna azt se tudom, hogy hogyan kell megcsinálni, de ha valaki tudja leírhatja nekem!
-
Yoli
tag
válasz
Smithy87 #477 üzenetére
Így van Gadmei a gép, de nem tudom rakott-e már rá valaki "eredeti" Gadmei romot...
Az a baj elég ritka gép, így nincs sok infó róla.
Nos, ha a wifi nem jó az valóban nagy baj, úgy semmit nem éra gép. Ha annyira gyenge akkor gariztasd szerintem. Nekem egyenlőre jobban muzsikál... -
-
Yoli
tag
válasz
Smithy87 #444 üzenetére
Köszi! Akkor én addig várok az eredményre és majd az alapján cselekszem én is!
4.0.3-at honnan tudok "beszerezni?"this is life: Az a baj, hogy minden lassabb a wifivel, nem csak a lapozgatás, de ez most tűnik fel nagyon, hogy rájöttem mi okozza. Azt hittem mindig ilyen, mert wifi-vel használtam, de ahogy kikapcsolom hasít, ha mindig olyan lenne az már igencsak jó lenne!
-
Smithy87
senior tag
válasz
Smithy87 #392 üzenetére
Valaki akinek a 4.0.3. van fent lefuttatná a teszteket? Kíváncsi vagyok számítsak e javulásra a downgraddel, vagy tényleg hardveresen nem fasza valami és vissza gariba? Btw valahol olvastam,h a wifihez meg kellene nézni az antennát mert szarúl van forrasztva/le lett hagyva valami árnyékolás. :S
-
Nunder
őstag
válasz
Smithy87 #381 üzenetére
Nekem a Skype telepítés után adta meg magát, de ott olyan szintű akadást produkált, hogy arra szavak nincsenek. Restart megoldotta, remélem nem fog előfordulni sűrűn.
RPG szintű játékot lehet találni Play-en, ami frankón játszható? Amint látom ez e Dungeon Hunter valami ilyesmi lesz
this is life: és a gyári 4.0.3-as rom felpattintásáról van valami infó? Ha lesz egy kis időm, átnyálazom a fórumot ezzel kapcsolatban.
-
Smithy87
senior tag
válasz
Smithy87 #337 üzenetére
Elsőkörben a gyári böngésző görgetése tényleg halál ha beülök a wifi mellé akkor baromi gyors, vagy HW vagy szoftveres gubanc tuti hogy van. Lejátszók 720P gond nélkül viszont az 1080 ba bele tört a bicska eddig. Melyik droid a javallot? Ja és úgy vettem észre, hogy tölt USB ről.
Helyesbítek játsza csak mindene akad, MX playerben. Gyakorlatilag élvezhetetlen. :S
-
jFox
addikt
válasz
Smithy87 #305 üzenetére
Nekem meg van még a 7" billentyűs tokom, és pont belefér.
Egy nagyon picit kilóg a sarka, de nem vészes. Most kajtatok egy micro USB - mini USB átalakítót, hogy megy-e a billentyűzet is.
Nunder: nézelődj még a Vaterán/TeszVesz-en/JóFogás-on, stb., ezeket csak hirtelen találtam. Biztos lesz olyan amilyet keresel és nem kell rá heteket várni.
-
jFox
addikt
válasz
Smithy87 #296 üzenetére
A hangszórója szerintem szépen szól. Nem egy HiFi, de ebben a méretben elég jó hangja van. Annyival szúrták el, hogy hátrafelé szól, tehát a sztereóból nem sokat lehet érzékelni.
adam08: szerintem erre neked kell rájönni.
Nunder: nekem a régi 7"-osnak a tokjába szépen belemegy. Igaz nem lötyög benne, de nem is szorul meg.
De ha ilyen bőr, könyvszerű tokot akarsz akkor keresgélni kell.
mod:
nekem ilyesmi van: [link]de van itt bőr is egész jó áron: [link] igaz ez is "más ország"-ból jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest