- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
this is life #4489 üzenetére
A DLNA megy vezetéken is, nem csak wi-fi-n.
-
jFox
addikt
Ez már régebben is keringett itt, pont amikor szervizbe vittem az enyémet. De már nem kaptam vissza így nem tudtam kipróbálni. Egy spanyol vagy olasz srác csinálta még ide is írt google fordítoval, hogy teszteljük és jelezzünk neki vissza.
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #4216 üzenetére
Nekem a MM-ban azt mondták, ha olcsóbbat kérek akkor a külömbözetet rátöltik egy ajándék kártyára és jól elkölthetem náluk.
-
jFox
addikt
válasz
pikkasz007 #4146 üzenetére
Olvass vissza! Volt már szó pár napja a média stream-elésről.
Igaz pc meg tablet között. De a felsorolt programokkal összehozható két android eszköz között is. -
jFox
addikt
válasz
pikkasz007 #4142 üzenetére
AirDroid, xbmc, upnplay, stb.
-
jFox
addikt
Nem volt ugyanilyen a MM-ban ezért muszáj voltam másfélét venni. Eddig nekem is jól működöt, de behalt az akksija, meg csinált érdekeseket, uh. ment a szervízbe. Ott meg adtak csere utalványt.
Rom lelőhelyek meg már párszor be lettek linkelve. keress vissza egy kicsit! Fogsz találni.
-
jFox
addikt
válasz
kőbaltás #4115 üzenetére
Köszi! Már van egy Wayteq DVB-T STB-m nekem is. Jól működik, csak apróbb problémáim vannak vele. De elviselhető. Azért gondoltam Wayteq tab-ra, mert elég jó a közösség körülötte. (Ha szétnézel itt a fórumon a nagy guruk is ajánlják/fejlesztenek rá.) De sajnos vagy nem sajnos csak a MyAudio mellett kötöttem ki megint egy 708AG "személyében". Erősen gondolkodtam a Lenovo A2107-en is amikor az első 708AG-t vissza kellett vinnem a MM-ba. De ott a ló meg a szamár esete lett volna hardver terén. A MyAudionak is főleg akksi problémái vannak bár itt egy páran panaszkodtak a wifi-re és mag beragadásra, de ezeket én nem tapasztaltam. Az akksi is jó volt kb. 2-3 héttel ezelőttig. Ami viszont riasztó, hogy nekem azzal az ürüggyel adtak csere utalványt, hogy nincs hozzá alkatrész. Ha forgalmazó sem tud szerezni garancia időben hozzá akksit, akkor mi lesz garancia után?
De köszönöm a tanácsot. Majd figyelek. -
jFox
addikt
válasz
Játékos #4083 üzenetére
Főleg 720p-s filmjeim vannak (ennyit tud a tv
) az ment szépen, de van 1-2 1080-as is, majd este megnézem.
Szarintem a Windows7 is tud UPnP-t, legalább is úgy rémik, hogy ha Otthoni hálózatot állítasz be akkor felajánlja, hogy megossza a Doksikat, képeket, videókat a z otthoni hálózatban, és ez UPnP kompatibilis.
De ha nem akkor van XBMC Windows-ra is.mod: igaz nekem már nem 808dcc-van hanem 708AG de szerintem nincs nagy külömbség.
-
jFox
addikt
Kicserélték, még volt 1db raktáron.
Nekem nem volt bajom a MyAudió garanciával. 1hét alatt lezongorázták a cserét. Igaz én itt vagyok a közelükbe, uh. nem a boltba vittem vissza.Hanem közvetlenül nekik.
A MyAudios srác mondta, hogy azért tart sokáig a "javítás" mert pl. az MM is úgy csinálja, hogy akárhol adod le (ha Miskolcon akkor is) előbb felküldik Pestre a központba, ott összegyűjtik és egyben küldik le nekik.
Szóal lehet, hogy 2 hetet csak a MM központban áll a kütyü.mod: tudom most sokan azt mondják, hogy: Kétszer (sőt háromszor) is ugyanabba a patakba lépni???, de nekem a 808-al sem volt sok bajom. Most kezdette el az akksi vacakolni, meg az a durva fagyás volt ami kitörölt mindent a tabról. De az ár és a tudás még mindíg jó. Ezért a pénzért a lenovó-t tudtam volna megvenni a mi hasonló, de az meg hardverileg visszalépés. Még a WayteQ 70dci került szóba, de az meg nem volt most raktáron.
-
jFox
addikt
válasz
szabygbarca #4059 üzenetére
Nem kell bekapcsolni a kapacitív kijelzőt, az állandóan be van kapcsolva. Mivel az a fő beviteli eszköze.
Az a ceruza amit a tokhoz adnak rezisztív kijelzőhöz való. Az ékezeteket pedig ugyanúgy éred el a külső billentyűn mint az érintőképernyőn. Vagy keress vissza a fórumban, volt valami program amivel lehet magyarítani a külső bill.-t! -
jFox
addikt
Nincs szerencsém.
Egy hibás darabot fogtam ki.
Olyan hibát láttatok már, hogy az érintőképernyő csak függőleges módban működik?
Ha vízszintesen tartom a tab-ot akkor nem érzékeli az érintést, de ha felállítom mint egy telefont, akkor hibátlanul megy.
Próbáltam factory resetet, de semmi. -
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #4025 üzenetére
Ez az M808 szerintem a 816DCC-nek a tesvére, a másik a mi kutyánk kölyke.
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #4027 üzenetére
Akkor megnyugodtam. Én nem tudom miért erőltetik ezt a ..., mikor ott van HTML5. Meg még a flash is tartja magát.
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #4024 üzenetére
Van silverlight androidra?
Vagy van saját kliense?(#4018) Játékos: Próbáld ezt FTP-re. [link] Nem kell telepíteni sem, csak elindítod bekapcsolod at FTP-t, beállítod, és kész.
-
jFox
addikt
Nem tudom mit tegyél. Az ilyen dolgokat mindenki saját felelősségre csinálja. Én még nem tudtam kipróbálni, mert az én tab-om szervízben van. Ha jól emléxem Casillero fórumtárs felpakolta valahogy esetleg tőle érdeklődj.
Ja egy kérdés: a recovery bejön? Mert akkor mehet vissza rá a gyári és no problem. -
-
jFox
addikt
Játékos: Ha csinállt az előző tulaj MyID-t abban meg lehet nézni. Ha jól emléxem.
-
jFox
addikt
Ma leadtam a tabot a szervízbe. Azt mondták 10-éig értesítenek, hogy mi lesz a sorsa.
Már várom. -
jFox
addikt
Úgy néz ki megy nekem is a szervízbe.
40-45% töltöttségnél kb. 10 perc alatt lezuhan 10%-ra. -
jFox
addikt
válasz
Casillero #3729 üzenetére
Valaki már feltette.
De nem megy rá a kütyüre. Más a hw.Azon tanakodtam, hogy nem lehet, hogy ezt a ZTE-nek gyártják?
A rom nevében benne van, hogy zhongxing a ZTE teljes nevén meg : Zhongxing Telecommunication Equipment Corporation
De lehet, hogy hülyeség, csak elmélkedtem.... -
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #3715 üzenetére
Akkor lehet valamit elnéztem, de találtam egy fórumot, ami 2010-ben indult és és a Mediacom 870- ről szól.
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #3712 üzenetére
Igen, sajna elég régi darab már ez a tab. Na nem nálunk, mert nálunk csak tavaj jött be, de a spanyoloknál már 2010 -óta folyik a diskurzus a fórumokon az ekvivalens Mediacom smart 870 -ről. Legalább is így láttam amikor elkezdtem nyomozni JB ügyben.
-
jFox
addikt
válasz
Rickeffe #3697 üzenetére
Igen, ahogy az elején mondtam, valószinűleg ez a HDS egy módosított/javított változata lehet a tabletünknek.
Belenézve a zip fájlba szembetűni, hogy 3db fájl is hiányzik a korábbiakhoz viszonyítva.
aml_autoscript
ulimage
ulimage_recoveryés van egy plusz
recovery.imgMeg maga a rom file mérete is jóval nagyobb mint az eddigiek.
-
jFox
addikt
válasz
Rickeffe #3675 üzenetére
Azt a piros szöveget ha bemásolod a google fordítóba akkor meglátod miért hivatkozik az E8-HD-re.
"Ez az elit verzió firmware E8-HD, E8-HD Elite Edition E8-HD CPU különböző nem minden ecset firmware."Én ebből azt szűröm le, hogy ez nem a sima E8-HD-re való, hanem az Elite edition-re.
Ide is kirakta a srác, de egy külön kategóriát nyitott neki. Még ez is ara enged következtetni, hogy ez nem a sima E8-HD.
De lehet, hogy csak én vagyok túl óvatos.
-
jFox
addikt
válasz
Agent Orange #3649 üzenetére
A gadmei-es honlapra. Amit korábban linkeltem ott külön kategóriában szerepel úgy mint az E8-3D. E8-HDS. Ebből gondolom, hogy ez egy másik termék. Viszont a termékek között nem találok ilyet.
Ha akad olyan bevállalós aki rápróbálja akkor kiderül. -
jFox
addikt
Ha minden jól megy ITT az összes ROM amit én próbáltam a tableten és működött. Plusz a root.
Egy kérdés: az normális, hogy a Nova launcher root jogot kér?
-
jFox
addikt
válasz
kőbaltás #3536 üzenetére
Persze, hogy méltatunk.
Én tisztelem azokat, akik idősebb korben sem riadnak el az újdonságoktól.
A tokokból elég sok 7" jó rá. Nekem is olyasmi van mint amilyet üszök kollég linkelt. Valami 1200Ft körül vettem a vaterán.
A billentyűzetes tokot elég ritkán használom. Jól néz ki, de szerintem nehézkes egy kicsit a használata.Hasznos app-ok.:
Időkép widget - időjárás
Opera mobile - böngésző. Ha mobilnetet használsz akkor különösen ajánlott. Sokat tud spórolni az adatforgalmon.
Firefox - szintén böngészö. A normál, nem mobil optimalizált weboldalakhoz ajánlott.
Total Commander - fájl manager. Másolgatni, ftp-t elérni, stb.
ES File explorer - detto.
Drive - üszök is említette, felhő tárhely. Plusz szövegszertkesztő, táblázat kezelő.
Szerinetm nem érdemes itt vagy a OneCloud-ban tárolni a zenéket. Inkább olyan dolgokat, amit más gépeken is szükséges elérni, vagy meg akarsz osztani másokkal is.vatera, apród, stb. - apróhirdetési appok.
Játszani nem nangyon játszom, kersztfiamék nyúzzák néha az AngryBirds sorozatot, megy a Chaseing Yello-t. Aranyos mindegyik, el lehet vele szórakozni.Hirtelen ennyi jut eszembe.
-
jFox
addikt
válasz
Genius68 #3534 üzenetére
Nekem a 808DCC sem recseg-ropog.
Az antutu a kisebb felbontás miatt hozhat jobb eredményt. (A Pestigio csak 1024x768)Viszont én annó javítottam Prestigio monitorokat. Háát... Elég hulladék szerkezetek voltak.
Ezért nincs nagy bizodalmam a márkához. De lehet, hogy azóta fejlődtek... -
jFox
addikt
Én is levettem rögtön a fóliát.
De ha nem használom rögtön megy a tokba vagy az álványra.kőbaltás : tabletről szerintem könyvet nem nagyon találsz. Inkább a neten érdemes szétnézni. De ha az internettel is még most ismerkedsz arról már láttam kónyvet.
Nagyobb könyv áruházak ban biztos tudnak ajánlani valamit.
-
jFox
addikt
válasz
Pindur Höri #3509 üzenetére
Ezen meg ma'r JB van a nyakuk nyu'ljon meg.
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #3491 üzenetére
Azt is a Gadmei teszi rá, csak mindíg az aktuálisba beleforgatja a MyAudio-s logót meg a programokat.
A múltkor kérdeztem tőlük, hogy van-e újabb rom, mert az új készülékeken már 11.28-as dátumú rom van. Amit meg letölthetünka az meg 09.23. Azt mondták majd megkérdik a gyártót. Azóta sem válaszoltak. -
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #3445 üzenetére
GalaxyTab tulajként könnyű ironizálni a kisebbek vágyálmain.... -
jFox
addikt
válasz
#54715584 #3374 üzenetére
A frissítéshez nem kell root-olni.
Az 1.Hsz-ből töltsd le a zip-et, csomagold ki egy sd kártyára, aztán be a tab-ba, kikapcs, hangerő + és bekapcs nyomvatart, és már frisül is a rendszer.Előtte és utánna is nem árt egy wipe.
Mod:
most nézem, hogy a 10.26-os nincs is az 1. hsz-ben. Majd keresek egy linket neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows Insider Program
- E-roller topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kuponkunyeráló
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest