Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rambovits
üzenetére
A miskolciak veled is hernyoznak, 4.22 hivatalosan nincs is ra, a 4.1 se lett ra ... meg kellett volna nezned a buildprop file-t hogy kideruljon mit is soztak rad...de tuti nem a gadmei e8hd (myaudio 808dcc-t) nix kamera, mondjuk nem hatrany ha nincs, mert ami benne van nem sokat er,4.22 is erdekesen hangzik...amit vissza vittel az valami uj keletu kacatjuk...
-
válasz
Rambovits
üzenetére
Task killer nem javallot ,a gyari bongeszo nekem is olyan volt,a chrome amit kulon tettem fel az meg instabil volt valamiert,de en dolphint hasznaltam rajta es az uj tabletemen is,de abbol a 9.00 verzio a jo,a frissitesekkel elrontottak..amikor annyira lagol,akkor valamelyikmalkalmazas lefagy beakad,ha weben teszi a bongeszo akkor meg az oldal terheli tula hardvert....velemenyem a tabletrol mar volt emlitve egy parszor,hat nem nagyon pozitiv,a szervizrol meg még annal is rosszabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Karácsonykor felbontani és örülni neki? Különben olvas vissza egy pár sort mindent megtalálsz
(#595) Nunder: Itt megtalálsz mindent