- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rambovits #5298 üzenetére
A miskolciak veled is hernyoznak, 4.22 hivatalosan nincs is ra, a 4.1 se lett ra ... meg kellett volna nezned a buildprop file-t hogy kideruljon mit is soztak rad...de tuti nem a gadmei e8hd (myaudio 808dcc-t) nix kamera, mondjuk nem hatrany ha nincs, mert ami benne van nem sokat er,4.22 is erdekesen hangzik...amit vissza vittel az valami uj keletu kacatjuk...
-
válasz
Rambovits #3189 üzenetére
Task killer nem javallot ,a gyari bongeszo nekem is olyan volt,a chrome amit kulon tettem fel az meg instabil volt valamiert,de en dolphint hasznaltam rajta es az uj tabletemen is,de abbol a 9.00 verzio a jo,a frissitesekkel elrontottak..amikor annyira lagol,akkor valamelyikmalkalmazas lefagy beakad,ha weben teszi a bongeszo akkor meg az oldal terheli tula hardvert....velemenyem a tabletrol mar volt emlitve egy parszor,hat nem nagyon pozitiv,a szervizrol meg még annal is rosszabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 130.000ft!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest