Új hozzászólás Aktív témák
-
Zollkid100
tag
Üdv!
A CM10-es romról hogyan zajlik a visszaállítás gyári állapotba?
Ugyanúgy mintha gyári, vagy Gadmei romot tennék fel? -
Zollkid100
tag
Sziasztok!
Kicsit régen voltam már errefelé.
Felhomályosítanátok ROM témában?
Kinek melyik vált be? Még mindig ugyanaz a felhozatal? (azthiszem valahol a novemberi Gadmei Romnál jártam erre utoljára)
Üdv néktek.
Zoli -
Zollkid100
tag
Hmm érdekes...
Nekem az új rommal is beragad a mag, ha aludni megy... -
Zollkid100
tag
válasz
pikkasz007 #2125 üzenetére
Ez esetben készíthetnél nekünk egy szétszedős videót
És kicserélheted magad is a kijelzőt,csak szerezned kell egyet.
Már ha úgyis mindegy.
Kivétel nyilván ha tudod valahogy gariztatni, bár ezt kötve hiszem :/ -
Zollkid100
tag
válasz
Fritz Teufel #2117 üzenetére
Dec, fel tudnád tenni Dropboxra, vagy valahova?
Mert megszakad a letöltés a kínai oldalról... -
Zollkid100
tag
Elkészült a vlog fogyasszátok egészséggel
VlogÜdv: Zoli
-
Zollkid100
tag
Hogy feldobjam a topikot, holnap jön egy kis videós móka, amolyan vlog féle, az eddigi tapasztalatokról, egy kis tanácsadás azoknak akik még filóznak egy ilyen gép megvételén.
Persze csak ha vevők vagytok rá
Közben sikerült szereznem a géphez 2000 Magyar Királyi valutáért 2 az egyben hdmi (micro-mini) kábelt, kipróbáltam vele a TV-re kivetítést is
Üdv.
Zoli -
Zollkid100
tag
válasz
zsolt64555 #1973 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek
-
Zollkid100
tag
válasz
Fritz Teufel #1948 üzenetére
Hátha orvosolná a mag gondokat.
-
Zollkid100
tag
válasz
Fritz Teufel #1936 üzenetére
Igen kipróbáltam én is, nem vaktában beszélek.
A dropboxos tárhelyen fent volt tudtommal.(9.23)
Hacsak nem valami apró módosítás van benne, mert a build szám 9.23-as volt.(myaudio honlapról letöltött)
De lényegtelen mert a mag-problémát nem oldotta meg, ezért gondolom, hogy ugyanaz, mint ami eddig is volt csak már tőlük is le lehet tölteni.
Üdv. -
Zollkid100
tag
válasz
Fairplays #1918 üzenetére
a 9.27-es romban van performance cpu mód.
Szóval lehet hogy ott annyin megy. Csak sajnos ez a rom senkinek nincs meg.
Esetleg valaki, akinek az van fent(nem cserélte még le) megpróbálhatná valahogyan lementeni.
Vagy ilyesféle dolog nem lehetséges?
MyAudio-tól kérte már valaki, hogy küldjék el?
Üdv. -
Zollkid100
tag
Valamit félreértettél, én csak és kizárólag a MyAudio-s romokról beszéltem.
9.23 - MyAudio
9.27 - MyAudio
10.11 - Gadmei
10.26 - Gadmei
Tudtommal ezek a romok léteznek jelenleg a készülékhez (csak 4.0.4.)
Mert sokan irkálnak mindenféle számokat, úgy aztán meg elég nehézkes beazonosítani, hogy most tulajdonképpen melyik szoftverről folyik éppen a diskurzus.
Remélem érted mire gondolok.
Üdv.
Zoli -
Zollkid100
tag
A MyAudio-s honlapról a 9.23-as ROM tölthető le.
Csak hogy tegyük tisztába a dolgokat,mert olyan ROM-okról beszéltek amik nem is léteznek(9.26 nincs, 9.27 van, csak senki nem tud hozzá linket.)
Üdv. -
Zollkid100
tag
Senki sem tud valami gyógyírt erre a mag beragadásra? Eléggé idegesít, hogy lezárom a képernyőt és egyből offline lesz a kettes mag. Eddig az összes rommal ez a tapasztalat sajnos... És persze csak az újraindítás segít. Amíg le nem zárom megint a képernyőt.
-
Zollkid100
tag
A root file az eredeti hsz-ből lett átemelve, szóval nem nyúltam hozzá.
Nekem behozza.
Szóval ha áldásotokat adjátok rá, akkor keresek egy moderátort és frissítjük a dolgot.
Esetleg javasoljatok, hogy mit tegyek még bele.
Üdv.
Zoli. -
Zollkid100
tag
Nem bírtam magammal, megcsináltam magam az 1.hsz frissítését
Nyomkodjátok végig a linkeket, hátha valami nem stimmel.
Addig még szerkesztgetem egy kicsit, beigazítom rendesen a szövegeket.
Üdv: Zoli. -
Zollkid100
tag
MyAudio Series 8 808DCC tablet 8GB
Technikai specifikációk:
Processzor: Amlogic 8726 2x Max 1500Mhz Mali 400 Dual Core GPU
Rendszermemória: 1GB DDR3
Operációs rendszer: Google Android 4.0.4 Operációs rendszer (Ice Cream Sandwich)
Színek: fekete
Kártya bővítő hely: MicroSD (32 GB Class 10)
Audio formátum: MP3, WMA, APE, FLAC, AAC, OGG, AC3, WAV, etc
Video formátum: MPG,RMVB,FLC,ASF,WMV,MP4,3GP,RM,AVI,DATA, H.264
Firmware: Frissíthető
Áram ellátás: Akkumulátor (5000 mAh)
Kijelző: 8.1” Wide Kapacitív Multitouch (5 pontos multitouch)
Kijelző felbontás: 1280x768 (1280x720 tényleges)
Audio kimenet: 3.5mm earphone Jack
Funkciók: Bluetooth, Wifi, G-Sensor, 3G kompatibilis, Beépített mikrofon, Előlapi és hátlapi kamerák, Ultravékony kialakítás, Google Play
Csatoló felület: USB 2.0, HDMIA csomag taltalma (MyAudio): Adatkábel, OTG átalakító, töltőkábel. Az Extreme Digital-tól rendelt gépek esetén egy fülhallgató is lapul a csomagban. (Rendelésenként eltérhet)
Tesztvideók a készülékről: Gyors áttekintés stefyY-től
Részletes teszt Zollkid100-tól
Hivatalos gyártói honlap: MyAudio Series 8 808DCC
A termék elérhetősége: MyAudio - Extreme Digital
Külső fórumok: SG.hu - Android Hungary
ROM-ok és telepítés
A jelenlegi szállítmány 4.0.4-es Android operációs rendszerrel érkezik. Fellelhető azonban egy másik ROM is, amely a Gadmei E8 HD tablethez készült. Ez tulajdonképp a jelenlegi MyAudio Series 8 808DCC tablet eredeti verziója, amin a MyAudio által módosított ROM fut. Erősen javallott a rendszer újratelepítése a kézhezvétel után, mivel többen tapasztaltak görgetési és WiFi jelerősségbeli problémákat. Ezek nagy része kiküszöbölhető a ROM újratelepítésével, de az eddigi vélemények alapján a Gadmei ROM sokkal finomabb működést produkál.
Gyári MyAudio alkalmazások telepítő fájljainak elérhetősége: Alkalmazások
Stock MyAudio ROM elérhetősége: MyAudio ICS 4.0.4 - 2012.09.23
Stock MyAudio ROM elérhetősége: MyAudio ICS 4.0.3
Gadmei E8 HD ROM elérhetősége: Gadmei E8 ICS 4.0.4 - 2012.10.11
Gadmei E8 HD ROM elérhetősége:
Gadmei E8 HD ICS 4.0.4 - 10.26A telepítésről a MyAudio-s linken található bővebb leírás, de lépésenként itt is közzé tesszük:
1. A zip-et kicsomagolod az external (külső) SD kártyára, aztán kikapcsolod a tabletet.
2. Megnyomod a Volume+ és a Power gombot egyszerre, amig a MyAudio logo meg nem jelenik.
3. A készülék elvégzi az automatikus frissítést és újraindul.
4. Előfordul, hogy a három előre telepített alkalmazás közül valami hiányozni fog, azt a csomagban található *.apk fájlokkal lehet pótolni, csak fel kell őket telepíteni.Figyelem!
A Gadmei ROM telepítése után a nyelv Kínai. A magyar nyelv beállítása: Beállítások -> Szöveges buborék ikon (3. szekció 4. menüpont) -> Első menüpont -> MagyarBuild.prop csere
Fellelhető az interneten, egy Gadmei E8 HD-hoz készített Custom Rom. Ha ebből a ROM-ból kimentjük a build.prop nevezetű kis fájlt, majd házasítjuk a gyári MyAudio vagy Gadmei ROM-ok valamelyikével, azonnal jótékony hatást érhetünk el. Csere után több felhasználó tapasztalta, hogy a scrollozás olajozottabb, a wifi stabilabb és erősebb. Továbbá a Google Play-ből több alkalmazás tölthető le a módosítás után.
A telepítés menete:
1. lépés - a build.prop-ot az SD kártyára másoljuk. Hosszú tapicskolás rajta majd kiválaszt: Vágólapra másolás
2. lépés - most a másik ablakban kiválasztjuk a fájlrendszer gyökere katalógust és ezzel felugrunk egészen a gyökérig. Itt belépünk a /system mappába.
3. lépés - itt megkeressük az eredeti build-prop fájlt és hosszú tapicskolás után a felugró ablakban töröljük azt
4. lépés - most megint hosszú tapicskolás és kiválasztjuk a (Beillesztés ide - Másolás) menüpontot
5. lépés - a készüléket újraindítjuk, hogy az új build.prop betöltődjönA művelet alapfeltétele, hogy a készülék root-olva legyen!
Root-olás
A jelenleg elérhető mindkét 4.0.4-es ROM root-olható egy bizonyos módszerrel. Felhívjuk a figyelmet, hogy ezt mindenki csak saját felelősségére végezze el, hiszen előfordulhat olyan probléma, ami problémákhoz vezethet a tablet működésében.
Aki bővebb információt szeretne, keresse fel a fent linkelt külső fórumot, vagy kövesse az itt található telepítési útmutatót.
Root-hoz szükséges *.zip fájl elérhetősége: Root (A kék gomb mellett található gomb megnyomásával indul a letöltés)
Root-olás menete:
1. Letöltés
2. SD-kártyára másolás (!Fontos, hogy csak ez a fájl legyen a kártyán!)
3. Bekapcsol a power + hangerő fel gombbal
4. Telepíteni a zipet
5. ÚjraindítA visszaállításra is van lehetőség, ilyenkor a gyári állapot elérése a cél, amit a gyári ROM visszatelepítésével lehet megoldani (4.0.3 - 4.0.4):
1. SD kártyára fel kell másolni a csomagot.
2. Factory reset.
3. Gép kikapcs. Hangerő fel + bekapcsológombbal elindít.
4. Ekkor lefut a telepítő és kész. Ilyenkor egy factory reset ajánlott.Hasznos alkalmazások
Google Chrome: Chrome - kénytelenek vagyunk megkerülni a Google Play-t, mivel valamilyen okból kifolyólag nem támogatottként szerepel a gép a rendszerben. Semmi illegális nincs a fájlban, a Play-ből származó alkalmazás tepeül, ami utána gond nélkül frissül és működik.
External Keyboard Helper Pro: EKH Pro - annak aki külső billentyűzetet szeretne csatlakoztatni, és szeretne magyar ékezetes kiosztást használni.
Apex Launcher: Apex Launcher - Többek szerint a legjobb fellelhető Launcher az ICS 4.0+ rendszerhez. Testreszabható és szebb is mint a gyári megjelenítés. Természetesen ez egyéni megítélés kérdése.
3G modem csatlakoztatási lehetőség - támogatott modemek listája:
3G dongle
3G WCDMA
MY AUDIO 3G HSUPA
Vendor Model No.
HUAWEI E230
HUAWEI E176G
HUAWEI E160E
HUAWEI E182G
HUAWEI E1782
HUAWEI E1750
HUAWEI E1550
HUAWEI E180
ZTE MF627
ZTE MF633BP-1
ZTE MF633
ZTE MF637U
3G CDMA2000/EVDO
Vendor Model No.
HUAWEI E150
HUAWEI EC1261
HUAWEI EC122
HUAWEI EC156
HUAWEI EC1270
ZTE AC580
ZTE AC2736
ZTE Ac2746
Ethernet Dongle ASIC
AX88772
AX88772a
AX88772B
AX88178
AX88760
QF9700
SR9600
MCS7830
MCS7832
MCS7730Network TV
A géphez jár egy internetes TV néző hozzáférés is, amivel különféle magyar, és nemzetközi csatornákat lehet megtekinteni. Ehhez nem kell mást tenni, mint a MySupport-ot felhívni, és az ott kapott kóddal regisztrálni.
Az elérhető csatornák listája: CsatornalistaIngyenes felhő alapú tárhely
A készülékhez két évig ingyenesen elérhető 30GB-os felhő alapú tárhely is jár. Ennek használatához a One.com oldalán történő regisztráció, valamint a dobozban található kód szükséges. Ezek után a gyári romokban lévő alkalmazás segítségével törtnéik a az adatforgalom lebonyolítása. Elérhető a már többször említett csomagban.
Közreműködött: Pompi, Smithy87, stefyY, Yoli, Decepticon, derrik, Nunder, adam08, this is life, Zollkid100
-
Zollkid100
tag
Viszont ez nem tudom hogyan oldható meg..
Nekem nincs PayPalom, szóval alapból kiesek a rendelésből(meg időm sem lenne intézni).
Hogy szokták ezt intézni?
Egy valaki ugye megrendeli az összeset és utána szétküldözgeti mindenkinek, mi meg elutaljuk neki a vételárat?
Üdv. -
Zollkid100
tag
Srácok!
Ne keserítsetek már el hogy mindenki csak szabadulna a géptől... :/
Nekem igazából semmi gondom vele, a beragadó magot leszámítva, de az is túlélhető.
Hogy kicsit oldjam a hangulatot:
Szerintem igencsak elférne már egy 1. hsz frissítés,mert lenne mit belepakolgatni szerintem.
Vállalkozna rá valaki hogy elkészíti a mintát?
Ha esetleg nagyon ráérek akkor elkészítek egyet, mert már tényleg lenne mit beletenni.Más:
Ez a tok nagyon tetszik nekem. Szerintem össze kellene gyűjteni, hogy ki szeretne rendelni és akkor egyben megrendelnénk több darabot, és ahogy a többiek is mondták, így a posta is több darabra dobódik szét.Üdv.
Zoli -
Zollkid100
tag
válasz
this is life #1696 üzenetére
Ipad 3
-
Zollkid100
tag
válasz
this is life #1553 üzenetére
Hát azért elég idegtépő lenne minden kijelző unlock után restartolni
-
Zollkid100
tag
A második mag nálam is beragad alvó módban,ahogy szerintem mindenki másnak is csak nem vettük észre eddig.
-
Zollkid100
tag
Emlékeim szerint az 9.27-es gyári ROM-ban van Performance mód.
Kérdés hogy lehet e valahogyan frissíteni rá 9.23-ról, mert zip formájában nem találkoztam még vele semerre.
Üdv. -
Zollkid100
tag
válasz
UnConnecteD #1400 üzenetére
A MyAudios honlap generálja a kódot a megadott garanciasorszám alapján. Ez a csomagban nincs meg papíros formában, a honlapra kell fellátogatni érte a garanciajegy számával.
Üdv. -
Zollkid100
tag
-
Zollkid100
tag
Elnézést előre is az offért, de gondoltam ide is leírom a bajom, hátha a kis tabletes csapatkám segítőkészebb mint az alaplapos topikban.
Szóval:
Lenne egy apró kis problémám.
Az alaplapom egy ASUS M4A78 Pro típusú darab.
Windows (7 Home Premium 64 Bit) reinstall után feltettem a drivereket.
Miután az AMD hivatalos support oldaláról letöltött chipset drivert(780G) tettem fel, nem bootol be a Windows AHCI módban, csak IDE emulációval. Ugye a chipset driver(csomag) tartalmazott egy AHCI drivert is és ez is feltelepült. Kérdésem, hogy ez miért van, és hogyan lehet orvosolni, hogy AHCI módban menjen a gép.
(Win telepítéskor AHCI volt kiválasztva a BIOS-ban és úgy is települt fel a rendszer)
Köszi a segítséget előre is.
Zoli. -
Zollkid100
tag
válasz
Fritz Teufel #1278 üzenetére
Dec!
Te most akkor a 09.23-as MyAudio romot tetted fel?
Üdv. -
Zollkid100
tag
válasz
Fritz Teufel #1258 üzenetére
Dec!
Próbáltad már gyári rommal is?
Nekem azzal frankón tartja a wifit több óra alvás után is és ha felébresztem se szakad meg. -
-
Zollkid100
tag
Nunder: Első hsz frissítés nem lesz?
-
Zollkid100
tag
Jelly Beanről valami hír esetleg?
Lesz egyáltalán?
Üdv. -
Zollkid100
tag
válasz
Fritz Teufel #1061 üzenetére
Ez már valakinél előfordult?
-
Zollkid100
tag
GTA
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon várom. -
Zollkid100
tag
válasz
varga.balazs #985 üzenetére
Nemtudom nekem az apex akadt a gadmei-vel. A főképernyő lapozgatása volt darabos.
A nova viszont szépen fut ahogy a gyári is. -
Zollkid100
tag
Gyors körkérdés.
Ki melyik launchert használja?
Személy szerint nova. -
Zollkid100
tag
Valakinek lenne kedve egy kis videóhoz?
Adjatok ötleteket,hogy mit vegyek fel.
Rákaptam most a dologra hogy rossz az idő
Gadmei módosított buildproppal mondjuk?
Vagy nem tudom, találjatok ki valamit
Üdv.
Zoli -
Zollkid100
tag
válasz
Fritz Teufel #955 üzenetére
Elnézést kérek, magamtól rájöttem már, csak lejárt a szerkesztés
Bele sem néztem a zipbe, aztán Blader-hez híven csak feldurrantottam a kártyára
Még egyszer bocsánat a balf*szságért. -
Zollkid100
tag
Erre tudtok valamit?:
Telepíteném a gadmei romot. A zipet a (külső)kártyára másoltam,más nincs rajta.
Nyomom a powert+ a hangerő fel-t és csak a recovery jön be. Esetleg wipe-oljak a recoveryben és tegyem fel onnan a romot? -
Zollkid100
tag
Na srácok!
Az a szituáció, hogy a héten nem értem rá nagyon romolgatni, most viszont igen.
Mit javasoltok?
Gadmei? Gyári rom újrarakása majd bulidprop csere?
Vagy elég kicserélni a jelenlegi rendszeren? (érintetlen,"out of the box" 9.27)
Üdv: Zoli -
Zollkid100
tag
Na én pont ezért próbálok helyben vásárolni, amit csak lehet.
Nyilván ez nem megoldható, ha egy kisebb faluban laksz.
Majd írd meg hogy mi lett vele.
Gondolom az ED-tól vetted.
Üdv: ZoliU.i: Na most képzeljétek el ugyanezt egy Ainol tabbal. Szerintem nem kell mondanom, hogy melyik éri meg és miért. Itt van rá a példa. Vagy kockáztatsz, vagy bevállalod a kicsit gyengébb kijelzőt.
Mindenki döntse el... -
Zollkid100
tag
válasz
PrinceHerceg #859 üzenetére
Szia!
Ha egy kicsit visszaolvasol, találsz egy általam készített részletes videotesztet.
De be is linkelem, ha érdekel.
TESZT
Az anyaghasználat rendben van szerintem, nem recseg, nem nyikorog. A hátlap ilyen ZTE Blade stílusú, gumis hatású, ezért kellemes fogni, nem gyűjti az ujjlenyomatokat.
Vízszintesen nézve sajnos gyorsan invertálódnak a színek, függőlegesen tartva jobb a helyzet. Sajnos ez nem egy IPS panel, szóval elmarad tőle mind fényerőben, mind betekintési szögben (inkább itt). Ámbár elég jó minőségűnek mondható, nem pixelhibás, meg persze jó nagy a felbontása is. Melegedni nekem nem melegszik annyira, wifi problémákat nem tapasztaltam (a videóban ez benne is van). Skype telepíthető, a videóhívást nem próbáltam még. Akku körülbelül olyan 5-8 óra használatra elegendő (nyomkodástól, wifitől, fényerőtől stb... függően).
4.1 frissítés hamarosan lesz (tesztelői stádiumban van).
Megpróbáltam minden kérdésedre választ adni, ajánlom nézd meg a videót, ahol az esetlegesen még felmerülő kérdésekre is választ kapsz, illetve látod a gépet működés közben, illetve, hogy mit kapsz kézhez a vásárlás után.Üdv
Zoli -
Zollkid100
tag
Valaki ötlet arra,hogy honnét lehetne megszerezni a 9.27-es romot?
Nekem is az van gyárilag rajta.
Vagy nincs számottevő módosítás a kettő közt? (9.23 ; 9.27)
Gari szempontból? -
Zollkid100
tag
-
Zollkid100
tag
Bedobnék egy csontot csócsálásra.
Szerintetek,amikor ROM-ot telepít a kütyü, akkor mindent szépen leformáz magától (tehát "tiszta telepítést hajt -e végre) és úgy telepíti a ROM-ot?
Tudjátok, a recovery-s dolgokra gondolok, wipe-ok, formatok (Pl. Blade tulajok értik mit makogok).
Vagy csak fogja és rádurrantja a rendszerre az újat és közben meg felülírja?
Vélemények? -
Zollkid100
tag
!Kiegészítés!
Videóteszt tőlemÁÁÁÁ el sem tudom mondani hogy mennyire örülök hogy ennyi szenvedés után sikerült feltenni
Nézzétek,jó mozizást
Elnézést kérek a hatalmas csúszásért,remélem a videó kárpótol érte
Üdv
Zoli -
Zollkid100
tag
Na nem szeretnék senkit hitegetni,de most töltöm felfelé másodjára a videót,ha minden igaz most már jónak kell lennie.
Nemsokára fent lesz -
Zollkid100
tag
Na most elvileg működnie kéne. Csak le kellett csekkolni a fiókot,hogy valóban én irányítom e.(mobilra küldtek egy kódot)
Ez megtörtént és most tölthetnék fel több mint 15 perces cumókat. De a most feltöltött videót meg nem akarja engedélyezni,még mindig arra hivatkozva h túl hosszú...:S -
Zollkid100
tag
válasz
Zollkid100 #608 üzenetére
Ezt nem hiszem el.
Kb 4 órás feltöltés után közli a youtube hogy nem tölthetek fel 15 percnél hosszabb videót.
Hát a k*rva anyját...
Valaki tud erre valami megoldást? -
Zollkid100
tag
Na lassan fent lesz a videó,már 15:00 óra óta töltöm felfelé
(1,4 GB 6 megabites nettel)
A videó "csak" 720p-s lesz az ígért 1080p helyett,mert (amint látható) nagyon nagy lett a méret kirenderelés után (2gb+),így nagyjából 2x ennyi idő kellett volna a feltöltéshez.
Fél hét - hét óra felé szerintem fent lesz már -
Zollkid100
tag
Megvan a tab!
Ma készül az unboxing része a dolognak,holnap pedig a taperolós(nyilván addig valamilyen szinten "belakom",hogy ne teljesen szűz droidot mutogassak,hanem mehet egyből a lényeg)
Nyilván ez 1 videóba lesz összevágva. Így is örülök ha 1GB alatt tudok maradni majd a mérettel FHD-ban
Holnap estére a komplett videót feltöltöm! Addig csorgassátok a nyálatokat
Üdv. Zoli -
Zollkid100
tag
Sziasztok!
Holnap megyek valószínűleg a MM-ba a tabért,ha még el nem fogyott
Lényeg a lényeg,hogy szeretnék készíteni egy mindenre kiterjedő alapos tesztet,a kicsomagolástól a benchmark programokig.(Tudom,tudom,stefy már ígért hasonlót)
Ami a legfontosabb,hogy Full HD minőségben fog felkerülni,olyan 20 percre saccolom a hosszát,de lehet még több is lesz.
Mennyire lenne rá igény?
Elsősorban a leendő vásárlók szempontjából fontos.
Kitérnék a kritikus pontokra(wifi,görgetés,stb...)
Üdv.
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videó stream letöltése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Napelem
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest