- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- 10 VI 16
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
megpróbálok a többi olcsóról is infókat beszerezni, ennek a fórumnak az olvasása arról győzött meg, hogy ez a tipus nekem nem kell. Ha a többivel is ilyenek lesznek, akkor inkább gyűjtök több pénzt, és nexus7.
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Tablet vásárlásban vagyunk, elsősorban Asszonykámnak lenne, olvasgatni fog róla legtöbbet, de ha már-akkor már, nem baj, ha egy kis netezgetéshez is használható eszközt veszünk.
WayteQ xtab 70dci volt az elsődlegesen kiszemelt. Ma valahogy megpillantottam ezt a MyAudio tabletet, és tetszik amit a specifikációban olvasok tudás szempontjából. A méretet kell meggondolni, mennyivel lehet ez kényelmetlenebb olvasásra, mint a kisebb aksis és 7"-es WayteQ modell, illetve az edigital oldalon a wifivel kapcsolatosan olvastam problémákat. Azt szeretném kérdezni ezek a wifis gondok mennyire valósak?
Én nem fogom hekkelni, nem fogok rá "főzött romot" rakni, úgy akarom használni ahogy jön a boltból.Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Hisense LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő