- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Szexz Panda #4800 üzenetére
Ez pl egy 10-essel drágább, ás mérföldkő....
Én legalábbis nagy valószínűséggel ilyet veszek helyette, ha sikerül visszakapnom a pénzem.. Soha többet MyAudio!!!
-
Fairplays
aktív tag
Alcatel one touch x500D modemmel is tökéletesen működik a táblagép!
-
Fairplays
aktív tag
Szerintem lehetne módosítani a rom listát van a táblagépre közel hibátlan, 4.2.2-es rom végre!
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Agent Orange #4453 üzenetére
Rendben akkor megcsinálod kis útmutatót? én is a 870s2 őt raktam fel...
Nekem egyébként a Real Boxing és a Real Racing 3 is jobban fut mint eddig...
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Agent Orange #4447 üzenetére
Jaj bocsánat igen azt nem írtam hogy e8 hd-s file-al nincs wifi...
-
Fairplays
aktív tag
Ezt a romot pedig én tudom ajánlani! Nagyon gyors szép. Szintetikus tesztekben kevesebb pontot kap viszont a játékok érezhetően simábban futnak!
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Agent Orange #4410 üzenetére
Közben én nem jutottam el még a rom telepítésig, pontosabban fogalmazva tegnap este folyamatosan kifagyott, aztán hagytam a francba... Most akkor a legutolsót érdemes felrakni?
-
Fairplays
aktív tag
Csak hogy annyit linkelgessek...
4.2.1 Én most töltöm le, és próbálok ki igazodni az útmutatón, csak még előtte lementem a tabom... Majd jelentkezem!!!
-
Fairplays
aktív tag
válasz
this is life #4374 üzenetére
Ott van a listán a miénk is...egyébként is mind ugyan az a gép, csak más néven... Mind1 aki nem akarja felrakni annak nem kell, én majd honlap kipróbálom...
-
Fairplays
aktív tag
Ez a mi tabunkra van....
És akkor itt meg cm10.1
-
Fairplays
aktív tag
Nicsak, 4.1.2 Rom próbálta már valaki???
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #3721 üzenetére
Ha érdekel, sikerült életet lehelnem a tabomba, úgy hogy megmaradjanak az az adataim....
Egyszerű, de örült megoldásnak tűnik... Elkezdtem rá húzni újból az androidot, majd egyharmadánál megszakítottam a telepítést. Így teljes mértékben megkaptam az eddigi tabomat, az adataimmal együtt! -
Fairplays
aktív tag
válasz
this is life #3725 üzenetére
Hát nagyon rég csináltam róla biztonsági mentést... És így francnak sincs kedve megint mókolni az egésszel..
Nekem pedig úgy rémlik hogy egyszer újra húztam és megvoltak a programjaim... hmm
-
Fairplays
aktív tag
válasz
this is life #3720 üzenetére
Értelek persze, de ha wipe nélkül húzom újra rendszert akkor nem maradnak meg elvileg a data partició adatai?
-
Fairplays
aktív tag
válasz
this is life #3718 üzenetére
de ha wipe data-zok, akkor elvesznek a cuccaim....
-
Fairplays
aktív tag
Sziasztok érdeklődnék, valamit buheráltam a tabon, és most gadmei feliratnál nem jut tovább a gépezet... A kérdésem az hogy mit ajánlotok, egy wipe cache partitiont vagy húzzak rá egy rendszert wipe-olás néklül... A lényeg hogy szeretném megtartani rajta az adataimat, játékállások stb...
Werdaa: van rá megoldás, vissza kell lapozni egy kicsit, nem olyan ördöngös, még én fedeztem fel a neten ezt a lehetőséget.( a belső memóriát fellehet cserélni az sd-kártyáéra) Ha lesz egy kis időm esetleg tudok segíteni!
-
Fairplays
aktív tag
egy kis segítség, aki normális képkocka sebességgel szeretne játszani az nfs mw-el... Google: NFSMW.v1.0.46.MOD_Scaler.rar
-
Fairplays
aktív tag
válasz
DEARevil #3420 üzenetére
Batman elfogadhatóan fut nfs mw csak aszfalt kamerával élvezhető, fifa12 tökéletes gta vc is jólmegy rajta N.O.V.A. elég durván szaggat... Max Payne teljesen jó... Modern Combat-ok nekem nem indultak el.... Egyébként én sem ajánlom túlságosan ezt a készüléket... Én is valószinüleg erre fogok váltani
-
Fairplays
aktív tag
Vannak még itt hasonló tabletek, jó áron...
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #3209 üzenetére
Gondolom Ő a GPU-ra gondolt Itt van egy szép kis összehasonlítás a Mali gpu-k teljesítményére. Az hogy ebben a ketyerében milyen frekvencián van az jó kérdés...
-
Fairplays
aktív tag
Ezek a tabok soha nem működtek 1.5ghz-en, nem is fognak, értsétek már meg az is csak egy átverés!!! Gyárilag 1.2ghz-en megy maximum, felette fagy. 1.3-1.4-en kb 10 perc után kifagy terhelés függően.
-
Fairplays
aktív tag
Kaptunk új applikációkat
-
Fairplays
aktív tag
Hát nem tudom, én csak azért nem probalom ki mert nagyon belaktam most a gépet.. Nem akarok senkit buzditani, mert nem vallalok fellosséget ha papirnehezéket csimál a gépéből...
Majd én is belekukkantok! Sztem a kijelzője ugyan az, habár nem ismerem ezt a szemüveg nélküli megoldást...
-
Fairplays
aktív tag
Valaki gondolkozott már hogy ennek a romját feltegye a gépünkre?
Csak mert külsőre ugyan annak tünik, és szerintem csak szoftveresen ugyeskedik valami 3d-vel.... itt van hozzá rom
-
Fairplays
aktív tag
Valaki probalta mar [ezt] a romot?
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Rodnasi #2532 üzenetére
Természetesen simán hülyének néznek (sajnos). Nekem megpróbálták bemagyarázni hogy a 808dcc az egyik legjobb termékük, és nagyon ritkán van gond vele. Akkor milyen lehet a többi??? Az alvó magra nekem ilyet szolt be az ürge hogy az biztosan egy külső alkalmazás miatt kerül végtelen alvó módba, és ilyen reklamációval, én vagyok az első!!!!!
Fontoljam meg mit telepítek a táblagépre, mert sok program, ami nem kompatibilis vele, akár ilyen jelenséget okozhatnak.
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #2345 üzenetére
B.U.É.K. !!!!
-
Fairplays
aktív tag
Csupa jó hír!!! Órajelet tudtok mondani?
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Permet Elek #1989 üzenetére
hmmm én cpu master-el húztam fel 1.5 ghz-re, akkor kifagy terhelés alatt. Egyébként azon kívül egyik romnál se tapasztaltam hogy automatán felhúzta volna odáig....
-
Fairplays
aktív tag
válasz
this is life #1983 üzenetére
1.5ghz-et hogy csináltad fagyás nélkül???
-
Fairplays
aktív tag
4.1-ben is kihal a második mag, képernyőzár után....
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #1936 üzenetére
Na és mi a tapasztalatod az új rommal? Lehet ma én is felrakom....
-
Fairplays
aktív tag
Hát az a baj hogy ott van az az AKÁR illetve a MAXIMUM szócska... Szóval a proci elvileg bírna annyit, de mégse üzemel annyin, az a lényeg.... 1.5-re felehet húzni programmal, de kifagy a készülék.... Amolyan üzemi felsőhatár az 1.5 ghz, csak hát ezzel reklámozni..... kicsit félre vezető!!!!
Zollkid100: köszi az infót!!
-
Fairplays
aktív tag
Valaki használta már az új MyAudios romot?
Egyébként mindenki írja hogy 1.5- ős a proci, blabla... Nem 1.5-ős a proci, hanem 1.2
-
Fairplays
aktív tag
Ajánlom mindenkinek, aki kevesli a belső háttértárat! Ezzel a módszerrel egyszerűen szólva megcserélheted a beépített memóriát a külső micro sd kártyáéval....
-
Fairplays
aktív tag
válasz
this is life #1772 üzenetére
Igen lekapcsolni lekapcsolja sajnos, de friss rendszer indítás után is berőccenek a játékok, holott előző gadmeivel simán mentek... Érdekes, egyre kiábrándítóbb ez a készülék!!!!
-
Fairplays
aktív tag
Hmmm senki se írta hogy a 10.26-ös gadmei lassabb az előző verziójánál.... Amelyik játékok eddig nem szaggattak, most szaggatnak azok is....
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Zollkid100 #1750 üzenetére
Jó lett!
Habár én úgy írnám hogy csak néha dual core...
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Zollkid100 #1612 üzenetére
Érdekes... Habár az is érdekes, hogy minnél gyorsabb, fürgébb kocsikhoz jutok annál jobban fut a játék!!! Mintha az fps-ek csökentésével lassitanák a játékot a lassabb kocsiknál...
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Zollkid100 #1610 üzenetére
Akadásmentesen, az tulzás, de ha megy mind a két mag, akkor már elviselhető!!! Haverodnak milyen video chip van a gépében?
Egyébként mindenkinek írnám hogy a frekis dolog ugy mukodik hogy ugye van az 1.5 os rom na itt nem fut 1.5 ön a rendszer, de addig huzhato a proci!!! De amint látom ott mindenkinek meghal, több feszko kéne neki... Am igen sok monitorizálo progi 1.5 öt ir ki, mert annyin tudna futni max, de 1.2-nél megáll.
-
Fairplays
aktív tag
Valaki Most Wanted-ezik? És esetleg fenn van Originen? Mert ha igen keressetek meg nyugodtan, felhasználonevem: Fairplays88
-
Fairplays
aktív tag
valaki tud választ adni arra hogy 480 mb belső tárhely és 2 gb belső sd kártyán lévő szabad hely mellett miért nem települ a need for speed most wanted? kevés helyre hivatkozva....
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #1171 üzenetére
Valaki Korábban írt cyanogen módról, hogy volt a gépén... igazából érdekelne engem is, hogy honnan és miféle!!!
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #1136 üzenetére
Lehet én vagyok a béna, de nekem azzal se müködik....
-
Fairplays
aktív tag
válasz
this is life #1134 üzenetére
Igen, de én nem a "beépitett" sd kártyára gondolok, hanem amit én helyezek bele!
-
Fairplays
aktív tag
Egy új kérdés, nem tudom hogy volt-e már, de sd kártyára hogy helyeztek át appot?? Mert én csak a beépitettre tudok áthelyezni!!!
-
Fairplays
aktív tag
Halihó! Ki milyen fóliát vett a gépére, és hol?
-
Fairplays
aktív tag
Valaki tudna segíteni hogy milyen fóliát érdemes rátetetni, esetleg hol található ilyen bolt...
-
Fairplays
aktív tag
válasz
varga.balazs #980 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
Fairplays
aktív tag
USB elosztó létezik ilyen szerkenytühöz? Hogy értsétek pl egeret és billentyűzetet is tudjak csatlakoztatni vagy billentyűzet és média eszközt...??
-
Fairplays
aktív tag
válasz
this is life #916 üzenetére
Köszönöm! Így már nekem is működik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest