Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Novemberi techmontázs
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Lehet hogy a rom nem tartalmaz cwm et most raktam újra egy overmaxot és azon se hívható elő csak egy reset gomb van gond esetére ,de recovery nyista,a 708dcc nem rk csipszettes mert akkor lehet hogy csak újra kéne flashelni livesuittel img fileből ....nem tudod ki a gyártója a tabletednek ? Azért lenne jó ha rk soc mert az flashelés elött formázza a memoriát ,és csak aztán ír felül..Ahogy olvasom válaszod szerintem reflash ,ha akkor se megy szerviz és sok türelem

-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Nagyon köszi a választ! Nem mókoltam a rommal! Másik fórumon srác azt írta, hogy szerinte nem működik ezekben a hard reset!
Annyi ha nyomom a + gombot meg ugye bekapcs felvillan a myaudio jel, de ennyi, HA nyomom felvillan a logo rögtön elengedem akkor bejön egy android figura hasán egy piros felkiáltójellel, de sajna ennyi semmi nem történik!
Hát ha más nem lesz akkor visszaviszem edigitalba ott vettem, legalább röhögnek egyet!
De azért, hogy nem működik egy hard reset...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Lenovo TAB M11 tablet
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest