Hirdetés
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Vivo X200 FE amire vágytam
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki teheti ne a szerviznek adja le hanem a boltban,mert akkor csak az uzletet kell baszlatni a csere miatt,hanegy mod van ra csereutalvanyt kerjetek,aztan nezni kell egy masik tabot,lehetoleg nem ebbol,a markabol,de bevallalosoknak lehet myaudio is
.
Monstre ejnye ejnye,emlekszel mennyit ovtalak,tudom szoban nem beszeltunk,de irasban mindent elkovettem hogy barmit csak ezt ne....
Amugy nem lehet hogyncsak egy beragadt alkalmazas szivta le az akksit? Probald feltolteni nyomj ra egy wipe data / cache /media particiont ,tudom ez utobbival mindent buksz de tesztelni kell mi a baj,rakd vissza a gyari romot,no root es no buildprop csere,lehetoleg hagyd szuzen ,ne telepits ra egyenlore semmit sem es ha tovabbra is fenn all a gond akkor szerviz.Ez mindenkire vonatkozik akinel akksi problema merulnem fel,ha igy rendbe jon akkoraz alkalmazast kell meglelni ami szivja,ha meg tovabbra is rossz marad akkor egyertelmu a keszulek sorsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest