- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki teheti ne a szerviznek adja le hanem a boltban,mert akkor csak az uzletet kell baszlatni a csere miatt,hanegy mod van ra csereutalvanyt kerjetek,aztan nezni kell egy masik tabot,lehetoleg nem ebbol,a markabol,de bevallalosoknak lehet myaudio is
.Monstre ejnye ejnye,emlekszel mennyit ovtalak,tudom szoban nem beszeltunk,de irasban mindent elkovettem hogy barmit csak ezt ne....
Amugy nem lehet hogyncsak egy beragadt alkalmazas szivta le az akksit? Probald feltolteni nyomj ra egy wipe data / cache /media particiont ,tudom ez utobbival mindent buksz de tesztelni kell mi a baj,rakd vissza a gyari romot,no root es no buildprop csere,lehetoleg hagyd szuzen ,ne telepits ra egyenlore semmit sem es ha tovabbra is fenn all a gond akkor szerviz.Ez mindenkire vonatkozik akinel akksi problema merulnem fel,ha igy rendbe jon akkoraz alkalmazast kell meglelni ami szivja,ha meg tovabbra is rossz marad akkor egyertelmu a keszulek sorsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.