- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChoSimba
tag
válasz
#54715584 #5488 üzenetére
Nekem is két éves már, de túl van 1 aksi cserén, félidőben. Ameddig megy, addig megy, aztán majd meglátjuk. Esetleg a gyereknek jó lesz
Még nem rossz az új aksi, de ha az lesz, akkor szerintem veszek rá majd egy bika aksit és rárögzítem kívülről. Duct tape for the win -
ChoSimba
tag
Hozzám is elért a végzet. Legalábbis a 808DCC végzete.
Púpos a háta, a kijelző is elvált a kerettől.
Élt 1 évet, isten nyugosztalja.
Most fog lejárni a garija, elvileg még pont belefér -
ChoSimba
tag
válasz
Fritz Teufel #5135 üzenetére
Januárban vettük, még megy.
Igaz, az aksi folyamatosan 100%-ot jelez és a normálisnál hamarabb lemerül, szóval aksi gond lesz nekem is, de még megy -
ChoSimba
tag
Nekem is előjött az aksi probléma. Fixen 100%-ot mutat és kattanással kikapcsol alkalomadtán.
De még nem púposodik -
ChoSimba
tag
válasz
Fritz Teufel #4810 üzenetére
"sokkal jobban örülnék, ha a készülékekre nem csak a MyAudio logót nyomnák, hanem idehaza gyártanák őket és valóban létezne minőségbiztosítás."
...és máris nem 40k lett volna, hanem 80k.
A kínai munkabérekkel semmi sem versenyezhet. Max a bangladeshi.
A minőségbiztosítás szintén nem lefelé vinné az árát.
A samu sem azért drága, mert nagyobb profitot tesznek rá... -
ChoSimba
tag
Én is a gari miatt vettem ezt, pedig sokat néztem kínaiból is, Cube, Ainol, Pipo, Sanei, stb.
Ha onnan vettem volna és azzal lennének ilyen bajok - ami ugye simán előfordulhat - asszem agyvérzésem lenne.
Így annyira nem izgat, ha besz@rik, megy vissza gariba
Én olvasgattam a fórumokat is, melyikkel milyen bajok vannak, de egy sem volt ami hibátlan lenne. Wifi gondok, összeszerelési gondok, kijelzőhibák, stb.
És hogy akkor miért ez lett ? Asszony kissé türelmetlen és épp a MM-ban voltunk -
ChoSimba
tag
válasz
Játékos #3983 üzenetére
Játékos!
Ha nagyon ráérsz, akkor próbáld ki hogy felteszel az asztali gépedre egy web szervert és alá raksz valami nagyobb fájlt amit a tablettel le tudsz tölteni. Ha van igazság, akkor az gyors lesz. Valszeg a Windowsos SMB csatlakozás a lassú. Vagy még egyszerűbb, ha ugyanez csak FTP-vel. -
ChoSimba
tag
válasz
Casillero #3965 üzenetére
A 185$ most cirka 43k, és nem elhanyagolható eséllyel befigyel a vám+áfa is a vámnál, azzal együtt már 55k felett van.
Cserébe kapok egy garancia szempontjából tulajdonképpen rosszabb megoldást, Kínába postázás talán még a MyAudio szerviznél is problémásabb. Minőség szempontjából pedig ismét kapunk egy lutrit.
Egyszóval ez minden csak nem alternativa -
ChoSimba
tag
7-est minek ajánlgattok e helyett ? Nem véletlenül vettünk 8-ast!
7-esből annyi van mint a tenger, ráadásul ennyi pénzért már minőséget is lehet venni abból.
8-asokat tessék ajánlgatni ennyi pénzért
Ha az enyém végleg behal, a következő jó eséllyel 10-es lesz. És nem MyAudioDe egyelőre még bírja, igaz többnyire csak könyvolvasásra használjuk. Amire mondjuk egy 7-es kevésbé jó, főleg az aksija miatt.
-
ChoSimba
tag
Részlet a prohardverről, ez sokunkat érintheti:
"...április 6-án új bemutatótermet nyitnak Budapesten, a VII. kerületben, a Király utca 43-45. szám alatt. A 300 négyzetméteres MyAudio Arénában kipróbálható lesz a márka teljes termékpalettája, és szakképzett eladók segítik majd a vásárlást. A nyitvatartási idő hétfőtől péntekig 10-18 óra, szombaton 10-14 óra. A bemutatóterem egyúttal szervizközpontként és az online vásárlások átvevőhelyeként is üzemel."És egy új tablet is bemutatkozik, már ha valaki még egyszer tőlük merne tabletet venni
"...MyAudio 816QC tablet 59 990 forint helyett 39 990 forintért lesz megvásárolható."És mit tud ?
"nyolchüvelykes, IPS paneles, 1024x768 pixel felbontású. Meghajtásáról az Actions Semiconductor ATM7029-es SoC-a gondoskodik, mely a MyAudio szerint négy Cortex-A9 magot rejt. A grafikáért négy végrehajtóegységes Vivante GC1000 Plus felel, melynek teljesítménye a Mali-400 MP4 közelében van. A MyAudio 816QC tablet specifikációját 1 GB RAM, 16 GB-os háttértár, micro SD kártyaolvasó, HDMI és USB csatlakozó, Wi-Fi, Bluetooth, előlapi és hátlapi (2 megapixeles) kamera, illetve 4500 mAh-s (kb. 16,7 Wh) akku teszi teljessé. Szoftveres téren Android 4.1-et és a MyAudiótól megszokott 30 GB-os felhős tárhelyet, továbbá Muzee-alapú internetes tévécsomagot kapunk." -
ChoSimba
tag
Sztem jó lesz bele egy kisebb méretű is. Csak az a baj ha szélesebb/vastagabb, gondolom nem sok extra hely van benne.
Ha a feszültség stimmel és a tipusa (LiPO, LiMH, LiIon, stb) is egyezik, akkor a többi elvileg mindegy.
Az 5000mAh-ás helyett esetleg egy kisebbel is érdemes lehet megpróbálni.
Töltő áramban nem hiszem hogy olyan nagy különbségek lennének.
Ha besz@rik az aksi, 1x visszaviszem gariba, de utána már házilag fogok belebarkácsolni valamit, az tuti. -
ChoSimba
tag
Skacok!
Akinek volt már aksi cserélve, annak meddig tartott az új ? Az is csak fél év ?
Tehát évente 2x aksi csere garantált ? -
ChoSimba
tag
Jelentem műxik a külső billentyűm
A mini USB -> mikro USB átalakítót kellett megbütykölkni hogy OTG-s legyen.Idijóta kínaiak aszonták mikrós a billentyű, közben meg minis. Ezért mondjuk nem fogom visszaküldeni és várni még 2-3-4 hetet...
-
ChoSimba
tag
Külső billentyűt hogy lehet rákötni ? Csak a Host kábelen ? Micro USB-n nem megy ???
-
ChoSimba
tag
Ja és lenne egy kérdésem.
Az energiagazdálkodás nevű widgeten mit csinál a második kapcsoló ?
Az első a wifi, a harmadik a szinkronizáció a negyedik a fényerő. De mi a második ? -
ChoSimba
tag
Aki még nem próbálta volna, jelentem megy a Viber
Felraktam az okostelómra, APK-t áttettem a tabletre.
Tableten installáltam az APK-t, sima (nem okos) telefont adtam meg regisztrációnál és megy.
Marketen pedig aszongya hogy nem kompatibilis és mégis...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest