- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
válasz
Icamingo #5620 üzenetére
Az első hsz-ben van a rootolás is leírva. Ha már nem él a link, szólj, nekem megvan.
Nem akarok hülyeséget írni, de a TWRP recovery telepítése is segít.
Már nagyon régen foglalkoztam ilyesmivel, most már csak karbantartom. Egyébként úgy emlékszem, hogy a 4.2.2 rom eleve rootolt volt. -
pimi50
aktív tag
válasz
include777 #5596 üzenetére
Ha egyáltalán nem fér hozzá, hogyan fog romot cserélni? Mert most már nem értek semmit. Ha installálva van az USB-driver és jól működik, adb-n keresztül bootolni, resetelni, flash-elni lehet. Gyakorlatilag mindent meg lehet csinálni a telóval. Ha ezek nem működnek, akkor tégla.
-
pimi50
aktív tag
válasz
include777 #5583 üzenetére
Nincsen rajta reset lyuk sem?
-
pimi50
aktív tag
válasz
include777 #5576 üzenetére
Létezik az, hogy ne lehessen elérni egy gépen a recovery-t?
-
pimi50
aktív tag
Leírom a tapasztalataimat:
Csinálj egy lejárt bankkártyából, vagy valami hasonló plasztik lemezből szerszámokat. Vágj le két db. ujjnyi csíkot, és csiszlóvászonnal vékonyítsd le a rövid éleket. A bal alsó saroknál körömmel picit meg lehet nyitni, oda told be az egyiket, majd told egy kicsit felfelé. A helyére tedd a másodikat. Ővatosan ismételgetve az eljárást a rögzítő fülek letörése nélkül végig lehet menni az éleken. -
pimi50
aktív tag
Az eredeti akku vajon milyen? Nem kínai? Nem noname? Egyébként már nincsen is noname, hiszen kínai gyáróriások tömik a világot. Egyébíránt miért robbanna fel, ezek nem szemetek.
Persze, hogy bírja a töltő, az eredeti is ilyen kapacitású. A töltők egyébként mindíg 5V-osak. -
pimi50
aktív tag
Itthon nem is kerestem. A kínaiaknál pont beleillőt találtam 22 USD-ért, de ezt sokallottam. Ezért nem túl elegáns megoldásként vettem tőlük egy 5500 mAh-ást 8 USD körül.
Kiszedtem a tabból az eredeti aksit, és az újat - mivel teljesen más a mérete - a hátuljára ragasztottam kétoldalas ragasztószalaggal, plusz ragasztószalaggal.
Mivel nem hurcolászom és csak az általam készített álványon használom, nekem így megfelel. -
pimi50
aktív tag
Az alábbi privát üzenetet kaptam a RIOS gépháztól:
Kedves pimi50!
A Prohardver lapcsalád alapelveinek, illetve a HardverApró szabályzatának megsértéséért regisztrációd figyelmeztetésben részesült a következő ok miatt:
Felhívom figyelmed, hogy a fórumon tilos a warez (MyAudio Series 8 808DCC tablet topik)!
Üdvözlettel:
QruA működési szabályzat vonatkozó pontja:
10.„Warez”: a szerzői és szomszédos vagy egyéb vagyoni jogok (vagy általában jogszabályok) által védett bárminemű szoftver / adat / képanyag / hanganyag / filmanyag / stb. jogosulatlan használatának elősegítése (információ megadásával, linkeléssel, bárhogyan); segítségkérés, használatra buzdítás (például: szoftver illegális regisztrációjához, működéséhez szükséges kód vagy azt kijátszó eljárás; elektronikus készülék szoftverének jogellenes megváltoztatása, kijátszása, megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívói).
Vajon melyik pontot sértettem meg? Mikor? Mivel?
-
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5502 üzenetére
Nézzétek meg ezt az oldalt, szerintem érdemes. [link]
Van benne pl. link az eredeti és az újabb Gadmei fórumhoz. Lehet, hogy hasznos. -
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5500 üzenetére
Lehetséges lenne, hogy amit egy rom elcseszett, azt egy másik rom ne tudná kijavítani?
Az érintő firmwarét figyelmeztetés nélkül lecseréli?
Egyébként nem hiszem, hogy rom a verziókban működésképtelenné tevő különbség lenne.
A szervízt eseleg meg lehet kérdezni. -
pimi50
aktív tag
[link]
Ez nem olcsó, de barkács nélkül is belefér. -
-
pimi50
aktív tag
válasz
Donki Hóte #5423 üzenetére
Szerintem nem kell semmi cécó az új akkuhoz, a hw, gondolom, elég okos.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Donki Hóte #5424 üzenetére
Ez nem volt semmi barkács! Azért is örül a szívem, mert - nem tudom, ki hogy van vele - nálam az ilyen dolgok nem csak anyagi kérdés, hanem a vállalkozó szellem diadala. Remélem, hogy ha olvassák még néhányan a fórumot, ez erőt ad nekik is.
Erősen gratulálok a művelethez! -
pimi50
aktív tag
válasz
timeslip.hu #5407 üzenetére
Ha jól tudom, az aksikban van túltöltés és túlmerülés védelem, de a gép is tartalmaz energiavezérlést, jelen esetben az AXP 202 chip a felelős.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Donki Hóte #5395 üzenetére
Nézd meg ezt is! [link]
-
pimi50
aktív tag
válasz
Donki Hóte #5395 üzenetére
Nézz meg egy ilyen szettet, hogy milyen szerszámok vannak benne. Szerintem nem árt, ha két helyen támadod meg.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Donki Hóte #5393 üzenetére
Ugyanott a kínaiak árulnak pár dollárért szétszerelő készletet, de egy megélezett régi plasztik kártyával is szét lehet pattintani. Ezután sajnos forrasztani kell (ki-be). Nem hiszem, hogy különösebb cécó lenne az új akksival. Ha bizonytalan vagy, cseréltesd inkább a szervízben, az ugyan pár eFt-al drágább, de tuti, és nem kell várnod heteket az árura.
-
pimi50
aktív tag
válasz
timeslip.hu #5390 üzenetére
Nézd meg ezt: [link]
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #5345 üzenetére
Tudom, hogy ez a gép nem egy csúcs, sőt. Nem szeretnélek megbántani, minden elismerésem a fórumon végzett munkádért és a sok általad nyújtott támogatásért, de... Akinek hónapok óta nincs meg a gépe, attól nem várható érdemi segítség. " - Gond van a géppel! - Vegyél másikat!", ez bizony a bajban lévőnek nem sok vigasz. Remélem, hogy valóban nem bántottalak meg.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #5335 üzenetére
Szerintem a megvilágosodás önmagában kevés az üdvösséghez. Kell még pénz is, meg aztán nem túl könnyű eladni manapság egy ilyet. Ha már megvan, meg kell próbálni működésre bírni.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5330 üzenetére
Nem biztos, hogy az ember idegei és ideje megéri a hivatalos procedúrát. Eltelhet fél év, mondhatják hogy igazad van, és mi jár annak, akinek igaza van?
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5325 üzenetére
Az "anyacégnél" nem túl sanszos. A kínaiaknál találtam jónéhányat, ami belefér. Lehet olyan is, hogy egy kicsit kisebb a kapacitása (4000 maH körüli), viszont elfogadhatóak az árak.(10-20usd között).
-
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #5271 üzenetére
Persze, így korrekt. A harmadik meccs után már senki sem várhatja el, hogy ugyanazt a trágyát elvidd.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #5269 üzenetére
Ez azért nem ilyen egyszerű. A javítástól nem zárkózhat el, erről (is) szól a jótállás. Csak ha a szervíz javíthatatlnnak nyilvánítja, akkor játszik a csere (ezt is el kell fogadni, ha értékkülönbség nincs), vagy a pénzvisszafizetés. A csereutalvány nem (szabályos) megoldás.
-
pimi50
aktív tag
A 2.6-os TWRP-t próbálta már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest