Hirdetés
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
Nem kell hozzá +40. Erről beszélünk. 45-ért samu van. 1-2 napos. 30-ért meg, jobb mint ez. Kapásból cserélted a gyári romot. És az akkuhibád is előjött, és fog is bizonyos időközönként. 3perc helyrehozni. De, hogy még így se működik korrekten, elhiheted. Nem elhangolódik, mert a romcsere sem oldja meg. Ott nagyobb gond van. Magberagadás is érdemes megnézni. Mert nekem se tűnt fel semmi, még nem néztem meg. És sajnos offba volt.
Szóval. Drága. Szupport 0-a. Eladhatatlan. Szervíz katasztrófa. Hibalista akad bőven. Nekem mind előjött szépen sorban. Bár még nem halt meg. Működik. Javítottam minden gondot. De ma, ha tabot kéne vennem. Nem ezt venném. Ha nincs pénz jobbra, akkor sem. Házon belül a 708dcc is jobb választás. Ha nincs pénzed jobbra.
És nem neked írjuk. Hanem azoknak, akik még ma is ezt vennék. Hogy inkább ne. Mert drága. És nem jó.
Inkább vegyen sokkal olcsóbban hasonlót. Ha netán gondok akadnak vele, vagy meghal. Egy éven belül vagy utána nem sokkal. Ami a 808dcc-n valószínű az akku és a marokmelegítő processzor miatt. Ne essen annyira fájóan neki.

Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Jövedelem
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beomlasztja a teljesítményt az egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest