- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- iPhone topik
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt64555
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2911 üzenetére
Csak annyit szólnék hozzá hogy ez nem "ratyi" hanem egy tablet.....
lehet vitatkozni a minőségről, de semmiféle képp sem kell összehasonlítani egy 80-100 e forintos tablettel
a mai napig jól működik a készülék, igaz a 09.27 es romot énis cseréltem 11.28 gadmei-re mert annak még elég sok hibája van ami csak órákkal vagy napokkal a telepítés után jön elő!
az új rom a wifi kivételével teljesen rendben van
a "cpu1 mag beragadás" szerintem hülyeség ez csak a szinkronizálás miatt van, bármilyen tesztet nézve és játékot futtatva nem volt kevesebb az eredmény mint mikor mindkét mag online van, tehát működik mind a kettő
a wifi hibát én is próbáltam orvosolni mint sokan mások de ehhez sajnos új kernel kell, a kernel nincs jól megírva
végül annyit elég sokat olvasom én is ezt a fórumot és az esetek nagy részében azt látom hogy szoftver problémáról beszélnek az emberek nem pedig hardver hibáról
tudomásom szerint először a nevesebb gyártók "Samsung, Lg, Sony......" március -májusban jönnek az őj 4.2 -vel a gyengébb gépek június-július-ban kapnak új frissítést
egyszer kérdeztem a hivatalos támogatót ezügyben és tudják hogy a szoftver nem tökéletes és ígérték hogy jön majd rá frissítés
én örülök hogy egy ilyen gépem van és nem kellett érte kiadni közel 100 e forintot, ugyanis a nevesebb márkáknál a minőség mellett, a "NEVET" kell megfizetni amit nem igazán tartok jónak
"még valami azt is el tudom képzelni hogy ezen gyártók hatására nem tökéletes a gépünk OS -e így utalnak rá hogy vedd meg inkább a jóval drágább gépet........hisz mint tudjuk az Apple Iphone 5-s bekerülési költsége kb.40-50 e forint és 150 e ért adják........szerintem ez sem normális"
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LED világítás a lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest